GARDEROBSGRUBBEL & BYRÅBEKYMMER -

dansa pausa dansa pausa

2016-06-16 | 21:52:02 | Egocentrerat&Vardagligt

 
 
"Just nu handlar det mest om att faktiskt sluta be om ursäkt för mig själv , våga göra vad jag vill, inte isolera mig, inte ta på mig skulden för allting, våga leva och uppleva.. Ta för mig av stort och smått.
Fylla livet med liv och minnen och skratt. Självförverkligande och självläkande och självälskande !"
 
Det var ett svar på en av alla de peppande kommentarer jag fick på mitt "Fylla livet med liv..." dör en läsare undrade vad jag ville göra.
Är jätteglad att det inlägget inspirerade en del av er.
 
Bilderna här ovan är från i fredags då jag och svägerskan min var i Skövde och festade till det. Min förre chef  och numera gode vän, hade bjudit in mig på hemmafest och utgång och det är en typisk sådan grej jag bara för några månader sedan bara hade tackat nej till...eller tackat först Ja och sen ju närmare dagen kommit för festen desperat försökt hitta på nån ursäkt att till slut banga.
Men inte nu.
 
Fylla livet med liv och minnen...träffa nytt folk, våga..våga leva och våga lämna trygghetszoner.
Inte isolera mig..vilket ingen bett mig göra utan något som jag som person av och till gjort sen tonåren. Dragit mig undan, skapat nån ensambubbla, trott att jag kunnat rädda situationer eller personer bara genom att stanna hemma.
 
Jag är så glad att jag och svägerskan min festade till det i fredags, luftade våra klackar och väskor. Jag hade skitkul. Hade glömt hur härligt det är att bara dansa loss med en tjejkompis. Skratta, dansa, sjunga.
 
Och just nu svävar jag på moln. För jag och svägerskan och min allra bästa vän gjorde slag i saken i tisdags kväll och bokade en solresa!
Vi alla tre ville bara dra till värmen, ligga på beachen, unna oss nåt alldeles extra, bara vara. Vi alla vill liksom bara LEVA!
 
Så nu är en vecka till Chania/Kreta bokad! Femstjärnig all inclusive precis vid stranden. Lyxrum med badrockar, tofflor, flera restauranger på själva hotellet. Bara vi tre, sol , värme, pocketböcker, bikinis, inga dåliga samvetskänslor, inga kroppsnojor, inga krav, inga måsten mer än ha det gott...Livet!
 
Det är VÅR tid nu!
 
Kommentera 6 st

Kommentarer
JUNITJEJ
2016-06-17 - 10:55:54

Vilket härligt inlägg! Man blir inspirerad!

Amanda
2016-06-17 - 12:07:17

Låter fantastiskt Anna, särskilt solresan! Ha det underbart!

Carro
2016-06-17 - 17:21:17

Jag är också i den "fasen". (Fas och fas.. den ska ju inte ta slut hoppas jag).
Leva. Våga.
Har till och med tatuerat in ordet "våga" på sidan av fingret. Diskret och bara för mig.
Nu behöver jag "bara" lite mer klirr i kassan för att faktiskt kunna göra mer..

Anonym
2016-06-17 - 21:40:15

Jag befinner mej också i exakt samma fas i livet och det är omvälvande och alldeles fantastiskt att känna att nu, nu kör jag bara! Har ägnat sååå mycket tid till att försöka passa in och vara andra till lags. Men nu, nu formar jag mitt liv på egen hand. Hoppas ni får en alldeles fantastisk resa! ❤️

Kram Malin

Anna J
2016-06-18 - 09:16:53

Känner så väl igen mig i det där om att tacka nej till saker och ting och istället vara kvar i sin trygghetsbubbla. Förra året bestämde jag mig för att börja säga ja till mer saker när kompisar frågade om jag ville hänga på (kunde gälla allt från konserter till att åka till närmsta IKEA en söndag). Efteråt så känner jag mig så nöjd med mig själv - för mig ger det energi och ork. Jag känner att jag mår bra av att varva hemmahäng (vilket jag älskar) med sociala aktiviteter. Det handlar lite om att boosta sitt självförtroende och att våga såsom du skriver i början av ditt inlägg.

Hoppas ni kommer få en härlig semestervecka och att ni får njuta av sol och värme riktigt mycket. Kram!

Amanda
2016-06-30 - 11:02:09

Bra skrivet och bra initiativ!!
Man får inte glömma bort sig själv!
Njut av en fantastisk resa med lite extra lyx i kanten!!


Namn:


Mejl: (endast för mig)


URL/Bloggadress:


Kommentar: