GARDEROBSGRUBBEL & BYRÅBEKYMMER -

35årspresenten..

2016-11-18 | 22:41:38 | Egocentrerat&Vardagligt, Träning&Hälsa,

Nu är det en vecka sedan jag blev 35 år. Jag har ingen åldersnoja Men det känns konstigt att ha uppnått just denna ålder.. att jag har funnits till i 35 hela år.
Och tänk att det skulle krävas mitt 35:e levnadsår för att jag skulle idé mitt egna värde, landa i mig själv, inte ta nån skit.. i alla fall inte på det stora hela men ibland lämnar man ändå hjärtat naket och öppet och sårbart..
Att det skulle ta så här länge för mig att faktiskt börja acceptera mig själv, älska mig själv, min kropp istället för det uttröttande självhatet.
Att det var när jag gick mot de 35 som jag skulle känna mig snyggare, starkare och bättre än vad jag någonsin gjort.
Och med flera mörka år bakom mig, fruktansvärda dippar och stora sorger, ja även första halvan av detta år var väldigt smärtsamt och vilset.. så vad var väl just en perfekt present om något om inte just "Jag älskar Mig"..?

Nånstans där i maj månad släppte jag mig själv fri och jag har vågat leva.. livet... kan vara ganska jävla fantastiskt om man bara vågar vara sig själv.

Kommentera 1 st

Birthdayweekendgetaway

2016-11-11 | 23:27:51 | Egocentrerat&Vardagligt, Lyx, Vardag,

God fredagskväll på er bloggosfären . Hoppas ni mår fint.
Det är en alldeles nyfylld 35åring som skriver nu och 35 känns toppen.
Det enda jag verkligen ville inför denna födelsedag var att inte "bara vara hemma" och låta dagen vardagligt passera.
Så i födelsedagspresent från mannen i mitt liv har jag fått en helg i mitt älskade Stockholm, givetvis med redan nämnda mannen som sällskap. Hotell, hotellfrukostar, mys, shopping... Bara ha det gott i staden som jag räknar som min andra hemstad.
Men olikt från min riktiga hemstad Tidaholm som haft mest snö i Sverige flera gånger så verkar Stockholm vara sisådär på att kunna skotta och ploga ... Herregud det har varit benbrottsrisk längs med hela Drottninggatan .
Nåväl.
Vi åkte ganska tidigt imorses och färdades med tåg genom frostigt och vackert vinterlandskap . Checkade in i vårat fina, rymliga rum och sen blev det födelsedsgslunch i Gamla Stan.
Shopping och fika.
Sen köpte jag mig en ny kamera i födelsedagspresent !
Öl nere i hotell-lobbyn och sen gick vi upp på rummet. Tanken var väl att gå ut och äta på nåt fancysmancy ställe.. Men vet ni.. Karln min jobbat natt och tvingas nu vända på dygnet, jag ar gått av en sjudagarsarbetsvecka och lägg därtill tröttande husrenovering och annat..ja vi är trötta..så..
...jag kunde faktiskt inte tänka mig en bättre 35årsmiddag än Burger King på hotellrummet med ett glas bubbel. Helt perfekt. Det har varit en fin start på mitt 35:e år .

Kommentera 5 st

I'm still here

2016-11-10 | 22:22:21 | Egocentrerat&Vardagligt, Vardag,

Att tala är silver , tiga är guld.. Men nu får det vara slut på bloggtystnaden för denna gång.
Livet med utdragen husrenovering, massa jobb, höstdvala och bara vanlig vardag har kommit emellan.
Jag lyckas vara aktiv nästan dagligen på Instagram med inte mindre än tre konton , två för företaget @fotografannalarsson och @avannaillustrations och så det gamla vanliga då @avanadesign .
Med blogg blir det allt svårare , när tiden inte finns eller lusten eller behovet att längre "fläka" ut sitt liv eller "sälja" in sig för företags skull.
Instagram är mer ögonblick, som ju är grundtanken, med blogg känns det i alla fall för mig att man ska säga nåt.. Vilja nåt mer, få ur sig både mer bild och mening än nån oneliner och lite hashtags för uppmärksamhet och klicks skull.
Jag saknar bloggen , bloggandet och bloggosfären . Så hoppas jag hittar tillbaka hit igen, lite mer frekvent med lite mer att säga.

Nu i denna mörka tid då en sexistisk, rasistisk, homofobisk, kvinnofientlig tillika mansgrisigt svin blev vald till President på andra sidan Atlanten , ska jag dock fokusera och njuta av det faktum att jag imorgon fyller 35 år.

35... Wow.

Kommentera 1 st