GARDEROBSGRUBBEL & BYRÅBEKYMMER -

while the water is boiling...

2010-05-31 | 20:49:42 | Egocentrerat&Vardagligt,

Det blev en powerwalk till på en halvmil cirka men den här gången i terräng och med uppochnedförsbackar uppe på berget, imorses var det plan asfalt. Så nu är mina nya skor ganska så bra ingådda, imorgon får det bli en premiärlöprunda med dom.

Jag har lagat mat - chicken ala king och kollat på Grey´s Anatomy och nu sörplar jag te och kollar på Top Model..klockan 21 är det komissarie Winther..älskar sköna slappa försommarkvällar..särskilt när man har håret i knut och en enkel klänning på sig, ensam hemma med favoritmusik på och man gör lite piruetter i köket medan man väntar på att riset ska koka upp..

Kommentera 12 st

måla marilyn monroe

2010-05-31 | 16:00:51 | Illustration/Teckning/Konst/Design,

Nu har jag, med pappas hjälp, grundmålat sittbänken ute på balkongen. Jag sörplar te och lyssnar på Ramones och så försöker jag teckna och skapa litegranna.

Dagens alster och I guess att jag blev inspirerad av mitt Marilynlinne från igår.

pic made by me

Kommentera 15 st

en sån där måndagsmorgon..

2010-05-31 | 11:18:37 | Egocentrerat&Vardagligt,

God måndagsförmiddag blogofären.
Jag hade tänkt ta mig en sovmorgon till åtminstone 9 idag då jag var uppe och dammsög, skurade golv och storstädade ena toaletten tills efter 01 i natt.
Men så har man en hyperöveraktiv kattunge med små sylvassa klor som inte alls tycker man ska sova.
Och när man klivit opp klockan 7.50 så hör man Biscotti göra ifrån sig gutturala ljud och genast satte "mammareflexerna" igång "Han kommer kräkas, nej inte mattan!!".
Städa kräk.

Begav mig sedan ut på 6 kilometers powerwalk som vanligtvis tar cirka 50 minuter men som nu tog dubbelt så lång tid för att jag träffade en massa folk. Extremt kissnödig var jag också men svängde ändå in på Ica och handlade.

Nu ska jag njuta av jordgubbar och vaniljyoghurt och låtsas att det är varmt på balkongen..

Walkade i alla fall i mina nya superdupersköna skor som jag fick av Darling i helgen.♥
Sådana där braiga skor är ju skitdyra..och tråkigt att lägga massa pengar på. Så blev jätteglad för den presenten!
Nu jävlar ska det springas skönt!

Kommentera 25 st

smygminisläpp

2010-05-30 | 21:00:40 | Avanna konst/design/foto,

Ja i veckan som kommer så kommer min största kollektion hittills hos Nelly.com att släppas. Men nu såg jag att det skett ett litet minisläpp på ett av de nya linnena: Marilynlinnet.
Tycker det blev grymt snyggt!

199 pix -->  KLICK&BUY

Kommentera 41 st

and SJP did it again

2010-05-30 | 17:50:56 | Film/TV/Kändisar,

Jag visade ju bilder på SATCkvartetten för några dagar sen och deras klänningar från Världspremiären i NY för SATC 2.


Nu har jag spanat in deras klänningar ifrån londonpremiären och precis som vid Londonpremiären för film 1 bar SJP en minst sagt uppseendeväckande huvudbonad.

Vid Londonpremiären 2008 och SATC the Movie 1



Klänningen är en Alexander McQueen och var väl något av en hyllning från SJP till sin nu avlidne vän som valde att avsluta sitt liv tidigare i år.


Kristin Davis tog över "guldkortet" ifrån Kim Catrall men Kim valde återihgen en ganska så Hollywoodvampig look som passar henne ypperligt.




Cynthia Nixon strålar i ansiktet och jag gillar frisyren och sjäva modellen på klänningen även om det känns aningen slätstruket och tråkigt gentemot de andra tre damerna.



Vem tycker ni såg bäst ut vid denna premiär?



Kommentera 43 st

solarieöarsöndag

2010-05-30 | 16:04:37 | shopping, provrummet & cravings,

God söndags eftermiddag blogosfären.

Jag har spenderat dagen hittills med mamma♥ Det är ju trots allt Mors Dag. Hon fick en klänning av mig och jag fick jordgubbstårta av henne, väldigt bra deal tycker jag. Vi åkte till kyrkogården och satte buketter hos Mormor och Farmor. Det blev en powerwalk på 6 kilometer och sen en tripp till solarieöarna..very very nice.

Men det vore ju än mer nice om det faktiskt kunde bli så pass nån gång här i Tidaholm att solen lös och värmen kom så man kunde sola ute i det fantastiska solljuset..Måste vara första Majmånaden på många år som jag inte hunnit bli "naturligt" brun och legat och stekt i solstol.

Vill ju använda min nya bikini som jag fynade på Lindex tidigare i veckan tillsammans med ett par snygga sandalar.

49,50:- per bikinidel och 199 kronor för sandalerna minus en rabattcheck på 25%

..köpte ju även den svarta axelbandslösa klänningen..men måste prova den lite till med rätt sorts bh och så där om den känns rätt..svårt med axelbandslöst när man har naturligt stor byst.

Kommentera 27 st

she's the colour of a magazine

2010-05-29 | 21:40:59 | Egocentrerat&Vardagligt,

Godkväll blogosfären.
Hoppas ni haft en skön lördag.
Vi stack iväg till Skövde strax efter tio och var där i nästan fyra timmar..köpte lite heminredning, testade några svarta klänningar och så fick jag en dyr ack så välbehövlig present av darling.
Eftermiddagen och tidiga kvällen har  spenderats hemma hos päronen, mamma har firats och det har ätits mat,tårta druckits X antal ciders och sen grillade vi korv.

Nu funderar jag på att kolla på några avsnitt av Grey's säsong 2.

Kommentera 53 st

lördagssnack

2010-05-29 | 09:42:31 | Egocentrerat&Vardagligt,

God lördagsmorgon och förmiddag på er blogosfären.
Kul att det blivit lite diskussion bland kommentarerna i inlägget om Schuterman. Spridda skurar bland åsikterna.
en del tycker att barnet inte får vara ett barn, en del undrar precis som jag var en 11åring har för behållning av SATC och en del ifrågasätter min politiska tillhörighet..vad det nu har med inlägget att göra..? men jo man kan vara vänster och älska mode, kläder, fashion.

En del verkar haka upp sig på att det är mode som intresse som är "fel" vilket ju var det inlägget handlade mest om snarare än om barnet itne får vara barn - varför mode ska vara sådant tabuintresse. Hade hon suttit där och rabblat shetlandsponnys och fjordhästar hade det nog mer ansetts charmigt.
Sen får vi inte glömma att lika vitkigt som att barn ska få vara barn så måste barn också få vara olika. Lillgamla, barnsliga olika mogna olika intressen. Jag tror inte det var särskilt "normalt" att jag som 11åring var helt uppslukad av morden på JFK och Olof Palme, men jag tilläts vara hur mycket barn jag ville och lekte med Barbie tills jag var 14.

Nåväl, jag älskar i alla fall när det blir just diskussioner och en dialog. Fortsätt gärna.

Nu ska vi sticka iväg till Skövde för lite shopping. I eftermiddag är det födelsedagskalas för mamma.

Hur ser er lördag ut?

pic made by me

Kommentera 39 st

you and me all we want to be is lazy

2010-05-28 | 21:35:28 | Egocentrerat&Vardagligt,

Nu har vi gått på helg här.
Vitlöksbaguette är uppäten, godisskålen nalas det ur var och varannan minut, i köket står det disk från kycklingmiddagen och vi ligger mer eller mindre utslagna i soffan så här klockan 21.30 och funderar på om vi ska sova eller orka se ett avsnitt till på monk ( fenomenalt bra serie).

..det är skönt att vara slö.

..och ni är en hel del som undrar vad Nelly är för ras.

Och jag vet ine helt hundra. Hon är ju liksom en bonnkatt men jag antar och tror att hon har en hel del norsk skogskatt i sig. Pälsen är lång och tassarna grova.

Kommentera 34 st

fashion i blodet

2010-05-28 | 14:58:52 | Krönika/Politik/Tankar,


Har ni sett klippet från Tv4's Förkväll med Mor och Dotter Schuterman?
Det har tydligen blivit en liten snackis krig dottern Chloé och hennes modeintresse. Och huruvida det är rätt att ge ungen Balenciagaväskor för 15 000:-

Jag tycker att hela intervjun är helt ok och inslaget är väldigt sött.
Det är ju ändå ett oskyldigt barn som sitter där och pratar om saker hon älskar och fascineras utav.
Sen att denna lilla elvaåring känns mer världsvan än mig själv..tja det kanske säger mer om mig än om henne.
Mamma Nathalie verkar ganska så ung i sinnet själv, känns nästan lite naiv i pratet...och nånstans tycker jag det känns skönt att en så pass framgångsrik människa ändå kanske inte tar saker på så stort allvar. Det där är ju deras normala värld. Som Chloé säger, hon har fashion i blodet.
Men jag hade gärna dock sett att intervjun enbart hade varit med Nathalie istället. Jag förstår inte syftet från början med att ha med dottern.

Sen vad en elvaåring har för behållning av en serie som Sex and the city är ju en annan fråga.

Men om det är att barnet fostras i en miljö där mode är stort som är tabuet så håller jag med Ebba von Sydow..ja Ebba säger ju alltid kloka saker, det hade ju inte diskuterats om det hade gällt sport eller nån annan mer "acceptabel" hobby.

Va fan, modevärlden är en värld och arbetsmarknad där man kan skörda stora framgångar och sucess samtidigt som man får utlopp för kreativitet och kan ha kul på kuppen. Men det ligger ju också ofantligt mycket slit och arbete bakom. Jag arbetar i  den branschen själv och inte är det roliga timmen jämt. Ganska sällan.

När ska modeintresse och önskan om framgång inom denna bransch sluta ses som nåt ytligt, nåt dumt och nåt som inte är på riktigt?

Liksom heja Acne och H&M nu när Volvo och SAAB inte längre känns riktigt så roligt längre.
Kommentera 61 st

mode inom blogosfären

2010-05-28 | 07:59:36 | Foto/Fotografering,

Jag surfar runt och in och ut på väldigt många olika bloggar under en vecka.
Favoriter, bloggar man älskar, bloggar man egentligen itne gillar men bara surfar in på ändå, nya bloggar, gamla bloggar, bloggar som genast blir nya favvisar och bloggar som man sen aldrig besöker igen.

Och när man surfar runt på en massa bloggar så där så märker man ju av att precis som vid kläder så går det ett mode i bloggdesigns.

När jag började blogga 2006 så var det inte alls vanligt med flashiga väldesignade bloggdesigner.
Man älskade Sophies Fashion för sin enkelhet, man upptäckte alltid nya grejer i Karin Olofssons kollagebilder, man var imponerad över proffsigheten på Hotspot. Outfitbilderna var tagna antingen snett uppfifrån med huvudet kapat eller tagna framför skitiga hallspeglar.
Men sen hände nåt. Kanske i samband med att Nevnarien slog igenom. För för mig vart hon lite av den första bloggaren som hade lite mer avancerad design och sen kom det en uppsjö av liknande kopierade nevnariendesigns.

StinaLee var väl hyfsat först med videobloggandet som för ett år sen blev stort via Mogi och Amandavardet  ( vart har hon tagit vägen).
I vintras kunde man se i var och varenda blogg rörliga bildspel, små "filmer" där bloggarna lagt ihop ett antal bilder, antingen på dagens outfit eller kanske i form av en slängkyss till sina läsare.
Och nu tycker jag att var och varannan blogg är designad med ett gulnat skimmer över sig. Som om att de ska se lite gammalromantiska ut, gulnat, vackert, romantiskt, lite suddigt.
Och så verkar det vara poppis nu med att spegelvända bilder så att samma bild är med två gånger i bilden.

Har ni märkt av andra bloggtrender?Håller ni med om mina iakttagelser?

dubbelbild med spegelvändning

gultonat som en solnedgång

lite Garderobsgrubbel & Byråbekymmershistorik:

Det var mycket friläggning, kollage, dagens önskeoutfits, byte av header var tredje månad..

 

Kommentera 54 st

ska man nöja sig med Mr Good enough?

2010-05-27 | 20:21:27 | Film/TV/Kändisar,

I senaste Glamour, med vackra favoriten Amanda Seyfried på omslaget, så är det en artikel om författaren Lori Gottlieb och hennes bok " Marry him: The case for settling for Mr Good enough". I denna bok förespråkar hon att man ska nöja sig med en man som är "tillräckligt bra" om man inte vill riskera evigt singelskap och ska tydligen också kritisera tvserier som hyllar just singelskap.
Och om det är Glamour eller om det verkligen står i boken vet jag inte, men i tidningen så lyfts då SATC och Carrie Bradshaw fram som exempel på där Carrie inte nöjt sig med Mr Good Enough och sen är det bilder på flera av de killar som Carrie då dejtat i serien..
Fast  det står " De som inte dög".. Vilket då syftar på att de inte dög alls åt Carrie för att hon skulle varit för kräsen..?

hallå.

Liksom Jack Berger!? Han dög banne mig åt Carrie, det var ju han som dumpade henne.
Aleksandr Petrovsky? jojo man ska visst tåla lite misshandel och nonchalans, bara man slipper vara singel?
Politikern Bill Kelley...Ja visst om man gillar Golden Showers.


Kommentera 30 st

balkonghäng

2010-05-27 | 13:50:19 | Egocentrerat&Vardagligt,

Tänkte visa lite från balkongen som nu har fixats till under dagarna två.
Pappa har snickrat ihop en schysst sittbänk på 3 meter som jag ställt längs med ena långsidan.
Främst för att jag ville ha nåt täckande nere mot golvet så inte lillkatten ska få för sig att ramla ner och ut. Kände inte för att bomma igen med plank eftersom "fönstren" redan är igennätade på grund av katterna.
Så ville ha en funktionabel möbel.

Nu ska jag bara hitta långa sittdynor som passar, så länge får mixmatchade kuddar vara där.

Nya blommor som inhandlades igår och som planterats..och när det är fina dagar och solen lyser så ser balkongen ut som en förlängning av mitt kontor. Lövely.

den här hörnan skall fixas till ytterligare.

..först byggde pappa hela bänken i ett stycke..för jag sa " det går det går snickra ihop den nu"..men självklart vart den för lång för att kunna få ut på balkongen genom lägenheten..så pappa fick såga itu den här på plats...

pappa har alltid keps..it's his thing.

Kommentera 59 st

sommarbrud

2010-05-27 | 08:08:16 | Illustration/Teckning/Konst/Design,

Vackra snygga speciella Rebecka Simonsson lade upp ett fantastiskt somrigt foto på sin blogg häromdagen och jag kunde inte låta bli att teckna av det. Rebecka tyckte om det och det gjorde mig glad.

pic made by me.

Kommentera 39 st

blommig klänning och plantering

2010-05-26 | 19:56:07 | Outfits och Garderoben,

Har haft en väldigt skön onsdag trots att magen värkt och krånglat en massa.
-Började då dagen med en kombinerad powerwalk/löprunda 6 km
- frukost, dusch, lite blogging
- träffade mamma på hennes lunchrast, köpte en massa blommor till balkongen - nu är den nästan helt färdig och fin!
- hem till päronen trädgård och planterade alla blommor i krukor och sådant.
- hem igen till mitt och pyntade
- pizza...harkel
- blogging, städande, tecknande..ja det skulle ju bli en massa tecknande idag var ju planen..men det fick bli inredningspyssel mest alltså.

Nu ska jag väl dona ditta och datta lite till innan det blir Fashion och Greys. Myser i alla fall runt i en av mina nya klänningar och har fått komplimanger för den idag.


klänning - H&M¨

jeansjacka - cheap monday

väska - forever21

boots-nelly.com

Kommentera 36 st

satc 2 premiär i new york

2010-05-26 | 14:52:04 | Film/TV/Kändisar,

Igår var det ju svensk "kändispremiär" för nya SATCfilmen och i måndags var det premiär för den i New York där tjejkvartetten syntes på röda mattan.

Alla klädda i olika färger och typer av klänningar.

SJP i en härligt knallig gul Valentino som bara vart så vackert mot hennes blondbruna lockar och solkyssta hud.

Kristin Davis i härlig cerise axelbandslös klänning med rynk och rosettdetalj.

Kim Catrall i vad jag tycker lite klassiskt just för henne: Guld. Hollywoodvampigt.

Och Cynthia Nixon i tight svart fodral med lite volang och släp. Och visst blir Cynthia/Miranda bara snyggare och snyggare för varje år?

Vem tyckte ni var vackrast av de fyra?





 

Kommentera 151 st

My Wonderful world of fashion

2010-05-26 | 10:10:35 | Modebloggerskan , Mode & Modestuff,

Så där, då var denna dags motion avklarad: kombinerad powerwalk/löprunda på 6 kilometer samt stetch och en del benövningar väl hemma. Nu väntar jag på att äggen ska bli perfekt löskokta.
Idag hoppas jag att kreativiteten infinner sig till max, vill både teckna, rita, skissa och måla.

Och ni är ju en del som undrar "hur jag gör"..vilket jag aldrig vet hur jag eller vad jag ska svara.
Men inspiration och saker som triggar igång det kreativa är viktigt.


Så jag vill återigen tipsa om de två böcker jag köpte för några veckor sedan.

Barbieboken, dels på grund av att Barbie i sig är en kreativ docka med en helt egen värld. Kolla bara vilken modeikon hon är. Garderoben, hur det ändrats genom tiderna. Boken är fylld av kreativa foton och teckningar och även "extra gifts" i form av små tidningar och små fashion illustrations. Underbart!

Och så boken " My Wonderful world of fashion" som väl mest kan ses som en målarbok för vuxna. Och för mig funkar den jättebra som kreativ igångsättare men också lite som ett "uppslagsverk" hur jag enekelt kan rita skor bara med några streck. och för er som inte kommer igång alls med tecknandet tror jag den kan vara perfekt som litet läromedel.

..köptes på Adlibris.

Kommentera 18 st

dagens, jeansshortspest och långklänningskärlek..

2010-05-25 | 16:11:28 | Outfits och Garderoben,

Jag klarade av en powerwalk tidigt imorses, skönt och det innan regnet satte igång. Hela förmiddagen mös jag sedan inomhus, donade med ditt och datt för att sen möta upp min bästa vän för en fika-snackaskit-shoppingtur.

Och så här ser jag ut idag

Och så provade jag lite grejer..och som ni kan se så hänger där ett par jeansshorts..tänkte vara modig..men nej, fy fan pest och groteskt.

Men provade ju då den svarta axelbandslösa långklänningen...tyckte den var fin...

 

 

Kommentera 57 st

att teckna är huvudsaken..

2010-05-25 | 08:31:31 | Illustration/Teckning/Konst/Design,

pic made by me

Jag tecknade en hel del igår,mellan järnbalksolyckor tvprogram och promenader,  inspirerades av en massa bilder på olika bloggar/-e.
Bland annat Frida Fahrman i hatt. Hon är ju så vacker den där Frida..och hon passar tamejfan i allt.

Kommentera 35 st

ATTENTION alla satclovers!

2010-05-24 | 22:03:09 | Film/TV/Kändisar,

Sätt på Tv3 nu!
22.00!

Bakom kulisserna på nya filmen med Sofi Fahrman..och sen några avsnitt på raken..och de tåls ju att ses om o om igen!

Sex and the City, 24 maj, 2010

Med Sex and the City 2 i New York 24 maj kl 22.00 - Följ med Sofi Fahrman bakom kulisserna till den efterlängtade nya Sex and the city-filmen. Du kommer även kunna se programmet på TV3 Play efter sändning.

Sofi Farman träffar stjärnorna Sarah Jessica Parker, Kim Cattrall, Kristin Davis och Cynthia Nixon för närgångna intervjuer och besöker platser som varit centrala i serien.

Dessutom får hon komma in i den stora Sex and the city-garderoben och gå igenom alla kläder. Följ med på ett omfattande reportage i Sex and the citys fotspår på plats i New York!

Kommentera 23 st

skaffar mig nya ärr medan jag minns...

2010-05-24 | 20:02:04 | Egocentrerat&Vardagligt,

Jag beslutade mig för att ta en kvällswalk. Snörade åter på mig promenadskorna och stoppade ipodlurarna i öronen.
Lyssnade först på lite MammaMiasoundtrack innan jag bytte över till Suede.
Och då började det regna. Härligt sommarregn. Så jag gick i min egna lilla nostalgiska bubbla och tänkte tillbaka på sommaren 1997 och Hultsfredsfestivalen och min första Suedekonsert och jag njöt av regndropparna som vätte mitt ansikte medan Brett sjöng New Generation och SMACK! så hade jag gått in i ett antal järnbalkar from nowhere som bara helt plötsligt sköt ut från ett flak bak på en bil.
Nu har jag ett stort stiligt ärr under ena nyckelbenet, det är rött, det är varmt, det bultar.

..så jag gick dyngsur till Konsum och shoppade tre nya tidningar samt ingredienser till en fruktsallad..ja min typ av fruktsallad..inte lätt när man inte tål äpple, päron.


Kommentera 18 st

todays two days ago

2010-05-24 | 14:38:01 | Outfits och Garderoben,

Så där, det fick bli en 26minuterstripp till Solarieöarna eftersom vädret slog helt om och bjudit på hagelskurar och regn.
Nu känner jag mig härligt varm i huden och luktar fräscht av svett..(!)

Tänkte bjuda på en dagens..det var länge sen, fast detta är då lördagens dagens.

klänning-lindex

jeansjacka-cheap monday

skor- duffy

solbrillor- cubus

 

hmm och allt detta snack om dagens nu har gjort mig hungrig!

Kommentera 32 st

mondaymorning saturdayshopping

2010-05-24 | 10:02:47 | shopping, provrummet & cravings,

Morningpowerwalk avklarad och så har jag fått mail om att yey - min kollektion har anlänt till Sverige och Nelly från Kina. Nu ska bara modellen och fotografen bokas. Lovely!

Solen skiner här idag så jag tänkte väl försöka rota fram nån typ av bikini och försöka få lite färg idag..om det inte mulnar igen.
Update: Jag tror att Tidaholm satsar på minst antal soltimmar i år.


Men först tänkte jag visa det jag shoppade i lördags:

snyggt slappt enkelt baslinne från H&M

Nödvändiga ting som bara tjoff lämnar stort hål i plånboken: Ny dagkräm samt favvohårvården.

Jag köper uteslutande schampoo och balsam som kostar hundralappen eller mer. För det ÄR stor skillnad på dyra och billiga. Testar lite olika salongsmärken då och då men i över tio år så återgår jag alltid till John Friedas..De är bäst.

Två stycken härliga nagellack ifrån H&M godisrosa och turkosblått.

Testade en massa olika parfymer på Kicks bland annat SJP's nya...nu är jag helt eksemig på båda underarmarna.

Jag ska inte ha några andra parfymer än de 3-4 stycken jag vet funkar.

 

Kommentera 26 st

en inte så förtjusande bok..?

2010-05-23 | 21:10:32 | Musik/Böcker,

Jag håller just nu på att läsa i " En förtjusande man" av Marian Keyes..och jag har totalälskat alla hennes tidigare böcker. Älskat språket, humorn, tonen i böckerna.
Men nu vet jag inte.
Jag tycker att den här boken är skitsvår att läsa och ta sig igenom och jag vet inte om det beror på den svenska översättaren eller om Marian valt att skriva annorlunda i just denna bok.
Meningarna är korthuggna och det saknas bestämda artiklar överallt. Syftningsfel och röriga meningsbyggnader. Som om att boken är skriven som stödanteckningar snarare än renskrivet manus.
Jag är till och från väldigt slarvig med korrekt meningsbyggnad och stavar här och där fel i denna blogg, men egentligen är jag så allergisk mot felkommateringar, särskrivningar, bindestreck och jag har gått kurser i korrekturläsning och har alltid varit bra på svenska och att skriva. Så därför klarar jag inte av att läsa texter och böcker där jag så tydligt märker att språket inte är korrekt. Jag vill genast gå in med rödpenna och markera och rätta.

Nån som läst den engelska versionen och tycker likadant?



Kommentera 36 st

lördagssöndagsbabbel

2010-05-23 | 13:37:05 | Egocentrerat&Vardagligt,

Hello babes dudes guys and dolls.
Söndagen har hittills ägnats åt sovmorgon, snabbfrukost, dammsugning och svettigt powerwalkande uppe på berget 6 km.
Lördagskvällen spenderades som sagt en stund på balkongen innan jag mumsade i mig pizza och en kall öl och vart lite 90talsnostalgisk och youtubade en massa Suedeklipp från 96-97.
Lovely.
Plöjde också återigen igenom största delen av säsong 1 av Grey's Anatomy...fan vad bra de första säsongerna var.
Right?

Men det var ju kvällen som sagt..lördag dag spenderades i bil samt i Jönköping A6/Ikea. Lite smått och gott inhandlades...men kändes lite tomt när vi åkte hem för att jag inte hittat fler bra fynd..var ute efter en långkjol men hittade endast en enda och det var på Lindex och strl Xs var som ett tält.

Nåväl.

some pics from yesterday


Kommentera 23 st

summerlovinohyeah

2010-05-22 | 18:07:15 | Egocentrerat&Vardagligt,

..och denna Pingstafton kom även det sommarlika vädret till Tidaholm..jag och brösten chillar lite på balkongen..enjoying life.

..har inredningsplaner för balkongen som skall tas tag i i veckan som kommer...

Kommentera 25 st

white dress

2010-05-22 | 09:57:16 | Egocentrerat&Vardagligt,

Sådär, fina långa sommarklänningen på och nu drar jag mot Jönköping för lite shopping.

Kommentera 21 st

lycka vore att få gå i ett jeansshorts med ett smil

2010-05-21 | 19:04:40 | Klädfunderingar& Önskeoutfits,

Godafton i stugorna blogosfären.
Så var det då åter fredagskväll..kyckling ligger i marinad i kylen, jag är på väg in i duschen, skitig och svettig efter en dag på jobbet, katterna har bajsat kattlådan full..jag funderar på att knäcka en kall bira..eller en päroncider kanske.

Sitter och funderar..på jeansshorts.

Tycker det är så fantastiskt snyggt med jeansshorts..med tunika med slappt linne..till klackar, till sandalaer..till boots.
..men så har jag ju enligt mig, världens mest groteska ben, och jag vill bara dölja dom..inte visa dom..och det gör lite ont i hjärtat att jag inte kan addera jeansshortsen till min garderob.
Så blir jag bitter att just jag fötts med detta korta stabbiga köttfärslimpor till ben som inga promenader, joggingturer, utfall, benböj eller pilatesövningar verkar kunna shapea till. Så tänker jag, ska jag bara skita i komplexen och bära shorts ändå?

..njae, psyket är nog inte redo för det.

men shoppingsuget är stort..

Nej nu, mot duschen så får jag väl självpeppa mig med att jag har amazing bröst eller nåt..röven är också fast o fin, som två kulor fryst melonglass som Stefan säger.

Snygga shorts i Boyfriendfitmodell ifrån Lindex, 249:-

Kommentera 82 st

warriordjunglebabe

2010-05-21 | 13:49:16 | Illustration/Teckning/Konst/Design,

Ännu en lineart jag satt och kluddade fram i Illustrator direkt från skallen härom dagen..och sen in i PS för färgläggning:

Vilken gillas bäst?

..ehh åh så bidde det en "Avatar"...

Kommentera 53 st

It's not a bag, it's a f***ing Birkin

2010-05-21 | 08:10:18 | Modebloggerskan , Mode & Modestuff,

Ja så uttrycker sig Samantha i Sex and the city när hon sätter upp sig på väntelistan för att få en eftertraktad exklusiv Hermes Birkin Bag efter att Carrie påpekat att " that's not even your style".

Men vissa väskor ska man bara ha..enligt vissa.

En väska som signalerar pondus status rikedom..och högsta mode. En klassiker som aldrig går ur tiden.

Och det finns vissa It bags/it-väskor som är mer eftertraktade än andra. När jag började blogga 2006 så verkade modebloggsvärlden uppdelade i två läger: De som bar en Louis Vuitton Speedy och de som bar en Mullberry Bayswater lite så där noncalant kontrollerat chict på ena armen.

Nu känns det som om att Chanelväskan är den designerväska som flest bloggare vill lägga sina bloggpengar på..och ja jag får erkänna : En Chanel jumbo är något som jag också drömmer om att en dag få inhandla, gärna i Paris. Det är den "it väska" som jag tycker är snygg även om jag attraherats av både Fendi Spy i sin enkelhet och Chloe Paddington för sitt klumpiga hänglås.

Men jag har aldrig förstått det snygga med just Vuittonväskorna.

 

Vilken it bag/väska skulle du helst ha?

 

..får ursäkta stavfelet där..hemres..wtf?

 


Kommentera 77 st

hennes tassar runt mitt hjärta

2010-05-20 | 19:03:32 | Egocentrerat&Vardagligt,

Back home från wörk och jag är vrålhungrig...och lite bitter.. Eftersom att idag, först idag var det halvsoligt och väldigt varmt i Tidaholm, sådant där väder varenda bloggare i övriga Sverige verkar ha haft senaste veckan..och just denna dag så ska man då gå och jobba och vara inomhus i 9 timmar.
..men men det är skönt att ha ett jobb och få pengar.

Och det känns ju lite extra hjärtligt att komma hem, om än att det värker i hjärtat under dagen, att komma hem till en liten pipis som pipandes kommer skuttandes mot en i dörren och slänger sina små tassar runt ens ena vad och undrar var sjuttsingen man varit hela dagen.

Kommentera 87 st

arty clothes

2010-05-20 | 13:50:51 | Avanna konst/design/foto,

I och med att ny kollektionen till nelly nu är på väg till Sverige så har ju nu så smått börja tänka på nya kollektionen...och sen jag skissade fram den förra har jag ju målat tavlor, skapat på ett nytt sätt..så nu lekte jag lite i PS med en del av minatavelmotiv hur de skulle kunna se ut på linnen..Färgglatt och lite annorlunda.

Kommentera 43 st

beachtime..?

2010-05-20 | 08:52:45 | Illustration/Teckning/Konst/Design,

Time to hit the beach..nej åka till jobbet menar jag.
Hoppas ni får en bra dag!

..gjorde en blond version av beachbruttan.


Kommentera 21 st

svettigt vad bra tv

2010-05-19 | 19:58:28 | Egocentrerat&Vardagligt,

Det har varit lite som sommar även i Tidaholm här i kväll. Varmt och lite kvat..inte särskilt soligt men så där grönlummigt med så där lite åskigt blågrå himmel.
...och nu börjar pollenallergin ta fart på allvar, dock är det gräs som jag har det jobbigast med och det kommer i juni.
Nåväl, har gärna allergi bara det betyder att det är just sommar.

Dagens motion 6 km powerwalk + ca 8-9 km cykeltur. Jag satsar på beach..eller trädgårdssolstol 2013...så blir det inte så stressigt.

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen blir det tvkväll!

Seriestart för Fashion med Karin Winther ikväll i Svt klockan 20.30 med bland annat klipp med Project Runwayfavoriten Christian Siriano. och klockan 21 är det ju Grey's...som fortfarande inte levererat nåt riktigt höjdaravsnitt denna säsong.
..men just ja jävlar..Arga Snickaren börjar nu..får bli dusch kl 22 istället. Jobbigt detta med bra tv ju!



Kommentera 45 st

fashionably late

2010-05-19 | 16:00:13 | Avanna konst/design/foto,

Min största egendesignade kollektion hittills skulle ha släppts på Nelly.com i april var det först sagt..sen sköts det till början på maj.
Förseningar i produktion + än mer förseningar på grund av all vulkanaska så prover på tryck och färger inte kom till Sverige i tid.
Men nu är senaste rapporten att kollektionen lämnade Kina i lördags..och borde alltså vara på väg till Sverige i detta nu..
Åh vad jag längtar efter att få se plaggen in real.
Sommarkollektionen kommer bestå av linnen och collegetröjor...hade det inte varit så försenat hade vi kanske hunnit med att göra linnena i långklänningsmodell.
Menmen...nästa gång.

Så länge kan ni ju handla slut på de plagg som finns hos Nelly just nu. Ett linne på rea och sen några college.

Vinterkollektionen har sålt väldigt bra.

Tack! ♥

Kommentera 68 st

Bloggigt, Barbie och Barnsligt kul

2010-05-19 | 11:29:51 | Modebloggerskan , Mode & Modestuff,

Så där, morgonpowerwalk avklarad och idag var det nästan som sommar även här i Tidaholm. Hela blogosfären har ju svämmat över senaste veckan av bloggare som ligger och solar och steker sig och pratar om sommarvärme..och här har det bara regnat och regnat. Men idag var det sol..i tio minuter..men varmt nog att inte behöva ha varken långtröja eller jacka.
Blev bjuden på lyxig frukost efter promenaden, tack ♥

Nu sörplar jag te och bläddrar i några av mina nya böcker. Har ju dels köpt ett gäng nya chiclits men också tre helt fantastiska Mode/fashionböcker.
Redan nämnda Dagens Outfit som är riktigt bra och välskriven och som tar upp många intressanta vinklar och tankar kring blogg/bloggar/bloggare. Går mycket mer in på djupet än vad jag trodde den skulle göra och alla intervjuer känns väldigt trovärdiga och väl utförda.

Men så har jag även köpt en helt underbar "målarbok" för vuxna. Kreativ härlig och intressant med tomma blad där man kan rita egna designs, blad där man får "uppdrag" och så även en hel del tips och trix. Skitkul!

Men den bästa boken är Barbieboken. Åh herregud vad jag älskar den!
Jag älskar ju Barbie och har så alltid gjort. Barbie är kärlek för mig och den här boken är fantastisk. Nostalgisk. magisk.
Bilder på Barbie genom tiderna, kuriosa och fakta, historia. Barbiemodet genom tiderna, ja för hon är ju en av världens största fashionistas.
Fina roliga bilder och här och var i boken finns det små överraskningar gömda.

Böckerna köpte jag på Adlibris.


Kommentera 54 st

så där sött så det gör ont....

2010-05-18 | 20:40:55 | Egocentrerat&Vardagligt,


Kommentera 85 st

bikinibrutta

2010-05-18 | 15:20:24 | Illustration/Teckning/Konst/Design,

Teckningen jag suttit med senaste hmm 45 minutrarna.
...tycker hon liknar Elin Kling litegranna..och tja..ibland märks det väldigt tydligt att liselotte Watkins är min teckningshusgudinna..

Vilken version gillas bäst?

Kommentera 63 st

Babes with attitude

2010-05-18 | 09:48:57 | Illustration/Teckning/Konst/Design,

Så där, morgonpromenad avklarad även denna morgon, och fyra mackor ligger nu i magen.
Känner för att skapa skapa skapa idag. Måla rita teckna.

Tror inte jag visat upp den här tavlan för er trots att det är nån månad sen jag gjorde den nu.

Men typiskt Avannamotiv: Babes with attitude

akryl tusch hobbylack på canvas

till salu

maila [email protected]

Kommentera 50 st

soppa serier, såpor och soffa

2010-05-17 | 21:01:59 | Egocentrerat&Vardagligt,

Nu har jag degat och tagit det lugnt i soffan i några timmar, några avsnitt av Vampire Diaries ( kollar om på säsong 1), Top Model och snart börjar Kommissarie Winther.
Lagade en jätteenkel och jättegod middag bestående av färskpasta med spenatfyllning som jag blandade i Keldas toscanska tomatsoppa och så lite ostmacka till det...Mmm Smack!



Yummie!

och titta så söta mina små pälsmonster är när de äter tillsammans:

Kommentera 58 st

Fröken förjävladuktig

2010-05-17 | 16:59:46 | Egocentrerat&Vardagligt,

Jävlar vad överduktig jag känner mig nu då. Som sagt 6 km morgonpromenad imorses, sen jobb och stök under förmiddagen, sen 3,2 km löprunda uppe på berget + 1 km nedvarvningspromenad.
Dammsugning och skurande av hela lägenheten och så har jag handlat mat till oss och katterna för större delen av veckan.
Msåte nästan göra nåt onyttigt nu för att väga upp allt det braiga.

Ny header har jag knåpat ihop också.

Vad tycker ni?

Den förra:



Den nya ( tryck F5 om ni inte ser den nya):

Kommentera 45 st

monday it is

2010-05-17 | 10:55:47 | Illustration/Teckning/Konst/Design,

Morgonpromenad avklarad, skall iväg på ett fotojob senare idag, kanske även blir en springtur på berget.
Men nu ska jag främst och först försöka knåpa ihop en ny header till bloggen..bilderna på mig är ju över ett år gamla. Annars kommer jag nog behålla själva grunden då jag dagligen får massa beröm för just hadern..och den känns ju väldigt mycket som just jag.

Så länge bjuder jag på lite fler personliga favoriter från teckningsarkivet.

UnderbaraClara, Poison Ivy, Elsa Billgren, Foki

Kommentera 23 st

när jag var smal tyckte jag att jag var tjock

2010-05-16 | 21:46:37 | Egocentrerat&Vardagligt,

ett självporträtt taget i november 2006



Jag fick en liten bloggutmaning ifrån Annawii om att lägga upp den tionde bilden man nånsin publicerade på bloggen.
Åh hjälp..visst är kul att gå bakåt i arkivet, se minnas, läsa en del...men mycket vill man ju också bara glömma..en del känns bara jobbigt. En del av ens blogghistoria vill jag inte ens kännas vid längre.
När jag började att blogga i december 2006 så var jag inte "jag"...även om jag varit just jag hela tiden i denna blogg.
Men personen jag var då, särskilt i bloggen, var väldigt vilse.

Bloggens första månader handlade nästan bara om shopping shopping shopping och så utseende.
Och ok, jag shoppar fortfarande och jag bryr mig fortfarande väldigt mycket om utseende..dels på grund av min BDD dels på grund av att ja..man känner sig väldigt gigantisk i den allt mer skinnylooking bloggvärlden...och jeansen i garderoben blir bara trångare..

Så att se mig själv för 3,5 år sen i en hårfärg som visserligen gör mig snyggare men som aldrig kändes som jag i en kropp som då drog storlek 32/34 som resultat av en viktnedgång  som i sin tur var resultat av  att jag knappt åt alls och sen läsa att jag tyckte jag var skitfet...fy fan.
Att jag hade mage!
..eller nej..det hade jag ju inte  då.
Kommentera 23 st

jag gillar att ge mina bruttor some colour

2010-05-16 | 15:06:01 | Illustration/Teckning/Konst/Design,

Nu har jag färglagt den vänstra bruttan och skall strax ge mig på den högra..plus rita än fler bruttor och babes.

 

Kommentera 31 st

bakis bloggare bloggar bäst

2010-05-16 | 12:40:05 | Egocentrerat&Vardagligt,



Ujujuj mon dieu!
This blogger is bakis.
Fattar inte att jag kan bli så kaja nästan var gång vi blir bjudna på middag hemma hos svärföräldrarna.
Öl vin calvados.
När jag kom hem snurrade hela min värld och jag hånglade lite med toalettstolen innan jag på nåt sätt hade lyckats att bädda sängen med nya rena lakan och samtidigt rivit ner rullgardinen..sen zzzznnnnnark i 9 timmar.
..och nu har jag kämpat i 1,5 timme med en liten ostmacka.
Ujujuj.

Nej om man skulle ta och joina Nelly under filten i soffan och se om på hela Vampire Diaries. Såg säsongsavslutningen igår och nu har jag abstinens. Måtte säsong 2 komma snart!

Kommentera 31 st

snabbkluddar och segspring

2010-05-15 | 13:39:04 | Illustration/Teckning/Konst/Design,

Löprunda avklarad. 1 kilometers gång som uppvärmning sen 2,5km + 1 k+1 km + 1 kmgång som nedvarvning.
Men benen kändes oerhört möra och tunga idag. Vaderna var helt stela.
När vi kom hem dammsög och skurade jag golven och njöt sedan av en köttbullemacka.

Nu har jag druckit en kopp te och gjort två väldigt slarviga snabbkluddar i datorn:

Kommentera 39 st

cosy morning

2010-05-15 | 10:11:42 | Egocentrerat&Vardagligt,

God lördagsmorgon på er blogosfären.
Här är det spöregn och skitgrått..till skillnad från övriga landet som verkar ha sommar och strålande sol enligt väderkartor.
Men men det gör inget, temperaturen är ändå behaglig och vi skall strax bege oss upp på berget och springa nån halvmil ..och det är skönt att springa i regn.

..ska bara gosa lite till med lilla kattfröken.


...hmm borde städa kontoret..i know..

Kommentera 28 st

blädderbar dagens outfit

2010-05-14 | 19:36:32 | Egocentrerat&Vardagligt,

Så där, då var jag hemkommen ifrån jobbet, nyduschad och slappeklädd i tights och tröja. Stefan står och fixar maten - kycklingfilé plus klyftpotatis och jag har tagit mig ett glas rött ur en flaska som välkomnade mig hem efter arbetsdagen.
Tack Mamma och Pappa
Förutom rödvinet väntade även ett bokpaket på mig här hemma, dock inte med fler chiclits utan tre helt andra sorters böcker..fast fortfarande väldigt chic.
En av dom är denna " Dagens Outfit" som jag skrev om för ett tag sen.
Som sagt..lite trist att det alltid är sammasamma bloggare som får utrymme i media, samma lilla bloggklick som ofta dessutom umgås med varandra.
Men ska bli kul att läsa den.
...ännu ett skäl för att jobba/tävla för att bli moderedaktör kanske: Skapa sin egna lilla modeklick..Sassy, Erika, Käthe, Jenny, Emma, Annawii..Kattakvack.

Kommentera 29 st

Vinna ett drömjobb?

2010-05-14 | 14:25:11 | Egocentrerat&Vardagligt,



Har ni sett att Nyheter24/Next in fashion nu utlyser en jäkligt grym tävling där vinsten är att få ett välbetalt heltidsjobb som moderedaktör?
Wow säger jag bara.
Man ska starta en bloggg på Nyheter24 och blogga i 3 månader och sedan är det en jury som utser finalister och vinnare.

Moderedaktör..visst låter det flashigt..Visst låter det som ett drömjobb..?
och ja..det är ett drömjobb för mig.
Samtidigt som jag ju redan jobbar med det jag alltid drömt om: Skapandet och designandet.
Men tänk att få vara en moderedaktör/designer..? Hur många moderedaktörer finns det där ute som även har ett eget klädmärke?
Kanske man skulle testa.
?
..jag kan ju tycka att modevärlden behöver en kort kurivg småstadskvinna , bland alla modelllånga, smala huvudstadsbor.

Vad har ni för drömjobb?

Kommentera 46 st

catfight

2010-05-14 | 10:26:08 | Egocentrerat&Vardagligt,

Godmorgon blogosfären...Blogosfären som väl mest denna morgon handlar om den stora snackisen Kissie-Tyra-Bella.
Jag har inte sett showen/programmet men har väl förstått här och var att det blev smärre skandal. Att Kissie betedde sig illa.
Men tja..hade nån väntat sig nåt annat..Var det inte endast upplagt för just det som skedde? Var det inte just detta som de som tittade ville ha?
Hade två andra bloggerskor förväntat sig att få se en helt omvänd Kissie...eller att de skulle kunna omvända henne?
Och hade man förväntat sig något som helst annat beteende av Kissie? Jag är ingen frekvent läsare av hennes blogg men liksom hallå..man behöver ju inte vara varken en trogen läsare eller geni för att fatta att tjejen är en vilsen tonåring som fått alldeles för mycket makt/inflytande/uppmärksamhet än vad hon klarar av och alldeles för lite kramar från de som borde gett henne uppmärksamhet.
..dock betedde hon sig ju helt ok i t ex Förkväll när Amelia Adamo satt med..just kanske för att hon hade en annan respekt för de som medverkade..om än en väldigt tonårsaktig respekt aka " jag vet bäst gamla tanter över 30 är fattar ju ingeting bah".

Eller vad tror/tycker ni?
Såg ni showen?





Oh Well. Yada yada Yada.


Från ett påhopp till ett annat. Skulle fota Biscotti härom dagen när han låg och njöt på golvet. Tog en testbild, var tvungen attt blända ner och ändra Iso och så tog jag en ny bild och då var scenen inte så njutningsfull längre. Nelly är söt, men brutal.


Kommentera 39 st

2 babes with glasses

2010-05-13 | 19:42:17 | Illustration/Teckning/Konst/Design,

Dagens 2 tuschlinjeteckningar som jag hittills hunnit göra och få in i datorn.
Så nu väntar det roligaste: Testa färgläggningar och bakgrunder.

..verkar ha fastnat i att rita bruttor med glasögon just nu..

Tycker att den vänstra påminner mig om nån...Uma Thurman?

Kommentera 52 st

cat art..?

2010-05-13 | 15:05:25 | Egocentrerat&Vardagligt,

Har klarat av en rejäl springtur på berget med sambon..fan vad kämpigt det kändes idag och nu är jag helt mör.
Var gott med en köttbullerödbetssalladsmacka efteråt.

Tänkte för en stund sen sätta mig och måla..men det var liksom redan upptaget bland färg och penslar..ty i en påse bland grejerna hittade jag det här:



Kommentera 81 st

I just want to paint

2010-05-13 | 10:09:19 | Illustration/Teckning/Konst/Design,

Godmorgon blogosfären. Hoppas ni sovit gott och är utvilade. Jag själv har haft full sjå med en sjövild kattunge under natten somm i sin tur trissar upp de två vuxna katterna. Och vi 7-halv åtta så satte nån orgelpsalmkonsert igång i kyrkan snett över gatan...
Nåväl.
Skall strax snöra på mig joggingskor och gräva fram en sportbh och bege mig ut på en löptur. efter det hoppas jag att jag är full av energi och skaparlust.
Vill fortsätta teckna så som jag gjort senaste dagarna, men är nu också för första gången på flera veckor sugen på att ta fram penslarna igen och måla.
Vart ju inne i värsta bästa måleriperioden..nästan en målartrans där i mars månad. Vet inte hur många tavlor jag gjorde..men jag njöt i fulla penseldrag so to speak.

en del av det jag skapade då:

 

 

 

 

Kommentera 56 st

chiclit is the shit

2010-05-12 | 17:36:42 | Musik/Böcker,

Ahh, äntligen har jag fått hem lite nya chiclitböcker, borde räcka i alla fall två veckor, kanske tre.
Och nu vankas det ju långhelg ( fast jag jobbar fredag..bummer) och ute är det regnigt och ganska så mörkt så jag tände vaniljdoftande värmeljus i hela lägenheten redan vid 14tiden...Så perfekt läsväder med andra ord..Eller läsabok-drickarödtjut-liggaisoffan-gosamedkatterna-väder.

En förtjusande man- Marian Keyes
Oväntat besök på Star street- Marian Keyes ( släpptes förra veckan)
Babbeldrottningen- Meg Cabot

mysnelly♥

...fasen vad jag älskar min canon eos 50D by the way.

Kommentera 110 st

beachbrutta

2010-05-12 | 13:15:34 | Illustration/Teckning/Konst/Design,

Har kommit ini ett miniflow av skapande just nu och jag hoppas det håller i sig..känner mig så tom de perioder jag är inne i skaparsvackor...känner mig inte som mig.

Just nu är det freestyle i ritblocket då som sagt som gäller, svartvitt och sen in i datorn för färgläggning.

Senaste bilden...ja jag längtar väldigt mycket efter stekande sol och värme nu..

I blocket:

Och efter lite lek i datorn:

 

 

Kommentera 66 st

sommaren är kort..

2010-05-12 | 09:57:05 | shopping, provrummet & cravings,

Jag visade ju förra veckan upp mina långa nya tillskott i garderoben.
Jag föredrar som sagt långa klänningar och känner mig inte särskilt bekväm med att visa benen.
Men några korta klänningar har jag också införskaffat mig..med kravet att de når till knäet.

Den färgglada ifrån Garden Collection/H&M är så fin och jag kommer främst matcha den med guldaccessoarer.

Sen är det två klänningar i linnemodell samt en grå med lite rynk och kort ärm som jag väl främst kommer bära tillsammans med leggins och ballerinas för en lite rockigare look.

 

Och så den vita fina spetssaken ifrån BikBok..med boots med heels med flats med skinjacka med jeansjacka..mmm

 

Kommentera 29 st

name the pet

2010-05-11 | 20:18:19 | Egocentrerat&Vardagligt,

Ja..nu är hon definitivt döpt den lillaskrttisen..lillfisan, sötnosan..
Men det är svårt det där med namn..antar att det kan vara samma process med namn på barn..nu vet ju jag inget om det..bara om att döpa katter...vissa vet man direkt vad de ska heta.. Harry (saknar dig) visste jag direkt att han var en Harry..Tyko likaså..Puck kom efter nån dag eller två, Byron såg ut som en Byron..Ozzy och Biscotti kom efter ganska mycket velande och prövande..Katten fick aldrig nåt namn som passade men eftersom hon var en första Katten vi skaffade så var hon ju Katten helt enkelt..Kissen när hon var extra gosig.

Innan vi hämtade lilla snuttapluttan förra lördagen var jag helt bestämd om att hon skulle heta Lucy. Marilyn kändes för krångligt på en katt.
Men fasen var Lucy lät fel sen när jag väl sa det.
Molly kom på tal..Mimmi lutade det åt i flera dagar...men sen kom det bara..

Nelly.

Mitt genombrott som designer kom via Nelly.com och det är fortfarande nåt jag är väldigt stolt över..och Nelly känns bara så rätt.

Nelly


Kommentera 111 st

my own colouring book...

2010-05-11 | 13:41:23 | Illustration/Teckning/Konst/Design,

Jag om ut på tidig rask morgonpromenad idag också och idag lös solen varm och härlig.
Hem för frukost och bokföring samt lite styrkeochpilatesövningar. Dusch och lunch har nu också hunnits med..samt även skapande.

Tuschdragna linjer i ritblock ritat fritt från skallen:

...och jag bannade mig själv lite för att jag tenderar att göra just en massa linjer i hår jämt..vilket blir pilligt vid färgläggning...och även om jag egentligen inte är särskilt nöjd alls med tuschskissen i blocket tycker jag ändå att det färglagda resultatet blev ganska så nice..det syns ju verkligen att det är jag som gjort det.

Vilken färg gillas bäst?

..det är svårt att rita rakt när en kattunge biter i pennan man ritar med..

Kommentera 53 st

i wanna lay u down in a bed of roses

2010-05-11 | 08:10:10 | shopping, provrummet & cravings,

Ojoj, fasen så mycket fint det finns på nätet..och nu pratar jag inte ens om skor eller klänningar eller kameror..utan heminredning.
Har fastnat på hur många heminredningssidor som helst nu senaste dagarna och velat klicka hem burkar, koppar, krukor, brickor, sängkläder, kuddar med mera.

En sak har jag klickat hem - ifrån H&M Home, detta vackra bäddset..

...frågade Stefan först vad han tyckte..Ty det är ju ändå ganska så jäkla feminint...förökte sälja in det med att han skulle visualisera sina hårdrockarlockar utspridda över det rosprydda örngottet..Han sa att " tja du har ju ganska bra smak, jag litar på dig".
Så Klick klick.

Kommer bli finfint med tapeten ifrån intrade vi ska tapetsera med senare:


Visst är tapeten underbar? Tapetmärke Intrade, katalog Pip.

...och kolla vilken underbar radio..från Houseofhedda.se

Kommentera 21 st

..det kändes lite konstigt..

2010-05-10 | 19:55:31 | Egocentrerat&Vardagligt,

Hmm..Jag är inte pryd på nåt sätt egentligen..jag är inte religiös eller särskilt gammeldags..är inte särskilt jättedömande heller..( bara vad gäller moderater, maud olofsson och frireligiösa..men jag jobbar på det)
Men jag undrar lite just nu varför det kändes lite skämmigt, lite tabu att gå och handla två flaskor rött en måndagskväll en kvart innan stängning..

Men ett sug inföll sig..och gud vad gott det var till den än godare pastarätten jag gjorde.

Och jösses så vuxen ala typ Carrie Bradshaw jag kände mig när jag stod där och fräste strimlat kött och paprika och pastavattnet bubblade medan jag sörplade..förutom att Carrie inte lagar mat då..och att jag ju faktiskt är jättevuxen, va fan jag är ju mormorsgammal blogosfäråldermässigt mätt.

Kommentera 49 st

art in the heart

2010-05-10 | 14:02:22 | Illustration/Teckning/Konst/Design,

...och på tal om att älska sitt hem i förra inlägget så känner jag även en skaparkärlek idag..
En skaparkärlek och känsla av att ha hittat tillbaka och hem i själva skapandet..
Det som verkligen är min stil.

Efter en dusch för några timmar sen, och internet låg nere (igen..måste köpa ny router) så tog jag bara fram ritblocket och en smal svart tuschpenna och ritade fritt ur skallen.
Ett ansikte tog form..brillor och se där en turban..en bikini.
In med bilden i datorn..vektoriserade linjerna i Illustrator.
Färgläggning i Photoshop.
Nöjdhetskänsla deluxe.

..det var så här jag skapade för några år sen..det är så här jag älskar mest att skapa. Blanda tekniker, blanda handtecknat med dator.

Tio minuters linjetecknade för hand.

30 minuters pill i datorn:

Kommentera 34 st

I heart home

2010-05-10 | 10:55:18 | Egocentrerat&Vardagligt,

Gud vad härligt att ha powerwalkandet avklarat så här tidigt på dagen. Nu slipper man känna det där "måstet" resten av dagen.
Har hunnit med att koka två perfekt löskokta ägg också samt att bläddra lite mer i nyaste Elle..där det var hemmahosreportage hos Filippa Berg ..älskar hemmahosreportage, särskilt när hemmen känns väldigt personliga och än mer särskilt när man känner en connection med den som bor där.
Filippa är dock secondhandlover..det är inte jag..men vi är båda sjuttiotalslovers och verkar gilla färg och samma stuk på en del kläder pryttlar och prylar.
..så satt jag där med mina frukostägg, solen lös in genom fönstren och jag tittade runt lite i vårat L-formade vardagsrum/matsal..och kände bara den där underbara känslan av att jag älskar mitt hem.


Favorithörnan..Soffan skall strax dock bytas ut mot min "drömsoffa", en röd skinnsoffa från Ikea. Kistan stod uppe på vinden här när vi flyttad in och den har jag målat om i svart. Tavlorna som står på golvet har jag målat själv.

Marilyn Monroe finns med i varje rum.

Vi har väldigt mycket skivor Stefan och jag..musik är viktigt.

 

Köpte den här härliga fågelburen på Indiska för några veckor sedan..de hart helt fantastiskt mycket fint i inredningsväg just nu där..Så köpte jag lösa tygfjärilar med klämma och satte fast.

Kommentera 15 st

i say gäsp

2010-05-10 | 08:13:17 | Egocentrerat&Vardagligt,

Nu ska jag vara morgonpigg och hurtig , efter en natt fylld av öververkliga mardrömmar plus överspeedade katter, och bege mig ut på morgonpowerwalk på fastande mage tillsammans med en vän.
Längtar redan efter soffan, morgontv och frukost.

Kommentera 10 st

valentine's day med massa superstjärnor

2010-05-09 | 22:45:17 | Film/TV/Kändisar,

Det fick bli lite filmtittande även idag, men bara en film till skillnad från gårdagens fyra.
Idag blev det Valentine's Day. En stjärnspäckad halvromantisk halvkomedie kan man väl säga.
Älskar när det filmer har stora stjärnor i alla roller..hade önskat lite mer Patrick Dempsey och lite mer Eric Dane..you know McDreamy & McSteamy från Grey´s Anatomy.

Kul att se  sångfågeln Taylor Swift i en lite bimboroll och Julia Roberts lyser upp varenda scen hon är med i. Hde ingen direkt uppfattning alls om Jessica Biel som skådis..tror bara jag sett henne tidigare i den väldigt religiösa moralpekpinneserien Seventh Heaven..Men tyckte att hon var bra i den här filmen. Likaså kul att se "Eric Foreman" från That 70's show i en "vuxen roll. Jessica Alba gjorde väl inget direkt avtryck men Jennifer Garner är ju bara för söt. Queen Latifa är verkligen queenlike och Anne Hathaway spelade återigen en receptionist med bravur. Och jag störde mig inte en sekund på Ashton Kutcher eller tyckte att han spelade över.

Filmen får trevliga lagom  ♥♥♥ av fem möjliga



...hmm kanske ska ta och kolla på en film till i alla fall.. Brudens bäste man..Så får jag lite mer McDreamy samt Dr Owen..

Kommentera 8 st

celebrity nippleslip

2010-05-09 | 13:51:07 | Illustration/Teckning/Konst/Design,

Vart lite uttråkad..väntade på att Internet skulle kicka igång igen..routern till det trådlösa är totalt kass numer..måste köpa ny..så det blev lite snabbkladd i Illustrator.

Celebrity Nippleslip

Kommentera 13 st

Moviemara

2010-05-09 | 10:40:17 | Film/TV/Kändisar,

Ja vädret var aptråkigt igår, grått kallt regningt..perfekt för en MovieMarathondag och kväll.

Jag började dock tvtittandet med att först se Tinas trädgård för att få lite balkonginredningsinspiration och därefter kollade jag på dokusåpan Tori & Dean..Jag gillar Tori Spelling.

Men sen kurade jag ner mig med te filt och kuddar och såg på The Blind Side. Och åh, det var precis min typ av film. Drama, verklighetsbaserat, varmt, kärlek över gränser...och så Sandra Bullock. Sandra Bullock har alltid varit en favorit hos mig.
Filmen får ♥♥♥♥ av fem möjliga.

När vi åt vår inomhusgrillmiddag så satte vi på filmen 9 av Shane Acker och Tim Burton och hmm..Näe. Antingen så förvillade rödvinet mig eller så fattade jag inte grejen..men jag tyckte att filmen var totalt aptråkig. Det var till och med så pass att jag en tredjedel av filmen satt och stirrade ut genom fönstret och tittade på cruisingbilar som passerade och fyllon som klev ur och pissade lite överallt där nere på gatorna.

Fint gjord men det räcker ju inte. ♥ av fem möjliga i betyg.

 

 

Sedan var det 28 dagar på tv. Ytterligare en film med Sandra Bullock, som jag sett ett antal gånger förut. Såg inte klart hela igår men det gör inget..Jag gillar den. Värme humor blandat med allvar och så ett gäng bra skådisar. Viggo Mortensen bland annat. Den är en typisk ♥♥♥ av fem möjliga film.

 

 

Sist, men inte minst..och definitivt inte kortast: Avatar. Jag hade väldigt stora förväntningar på denna film efter att ha sett så många blogghyllningar kring den..men lite likt Twilightfilmerna som också blogghyllatsglorifierats så blev denna film ganska så mycket platt fall för mig. Ok, inte lika superdålig som Twilight, defintivt sevärd..men tyckte den blev lite väl seg och jag hade väntat mig lite mer  "åh vilken underbar film nej är den redan slut gud så vacker den var måste se om snarast" känsla. Istället blev det " Jaha nu har jag sett den ok..".

Den får dock ♥♥♥ av fem möjliga. Den var ju inte dålig..men den var heller inget wow. Då är ju Terminator och Titanic av James Cameron mycket bättre.

 

Kommentera 26 st

lördagslyxloveliness

2010-05-08 | 14:44:44 | Egocentrerat&Vardagligt,

Lördag means luxury.
Det är aptråkigt grått regnigt väder ute..surt för alla Tidaholmare som sett fram emot denna stads mest heliga dag: Cruisingen. Skönt för en sån som mig som gillar att tomta runt hemma, som inte fattar vitsen med att åka runt runt runt i en bil i 10 timmar och lyssna på Eddie Meduza, och kissa i buskar.
Jag myser inomhus med katterna musik tv film och tårtrester samt härliga magazines.

Kommentera 23 st

fridaycosyness

2010-05-07 | 19:16:22 | Egocentrerat&Vardagligt,

Så har det blivit fredagskväll även denna vecka och nu ska vi strax bestämma hem pizza. En capricciosa med banan plus  kebabsås i burk bredvid för min del.
Är så jäkla hungrig!
Glömde (!?) liksom bort det där med att äta lunch på lunchrasten. Istället gick jag och botaniserade bland rödviner och Päronsciders på systemet och väl hemma torkade jag kattkräks och gosade med lillesnuttan.
...dessutom finns det tårta kvar i kylen..mmm.
Och så kom nya Elle i lådan idag.
Yey!

Ett rödvin jag aldrig testat förut + ny tidning..+ pizza straxom..Mmm!

Kommentera 19 st

jag väljer långlång framför kortkort

2010-05-07 | 13:40:21 | shopping, provrummet & cravings,

I år är ju maxiklänningar/långklänningar ännu hetare än förra året.
Till min stora förtjusning eftersom jag alltid föredragit långa klänningar och kjolar framför forta.
Mest för att jag har sådana otroliga komplex för mina stabbiga klumpar till ben, men också för att det känns så härligt bohohippiechict.
Jag har en jättefin vit från Lindex jag köpte förra året..som jag hoppas passar även i år..men hmm..brösten har växt..

Men jag har köpt på mig några nu senaste veckorna som jag hoppas kommer användas flitigt nu i vår/sommar.

Svart med trekvartsärm och dragkedja bak H&M 199:-

Tunn stickad klänning ifrån Monki 300:-

Mönstrad klänning från H&M når precis ned till marken på mig som är 157 cm kort.

..ja denna klänning verkar även falla lilla kattfröken i smaken. Randig tunn ifrån H&M som jag även beställt i vit/lila och helsvart. Väääääldigt lång, ska kapa den en bra bit.

 

Jag tänker matcha med både mcboots, ballerinas, sandaler och höga klackar. Med jeansjacka, kavajer och skinnpaj. Många härliga accessoarer och stora solbrillor.

 

Kommentera 31 st

cake for dinner

2010-05-06 | 21:03:01 | Egocentrerat&Vardagligt,

Godkväll bloggosfären.
När jag kom hem från jobbet vid kl 18.20 så gav jag Stefan hans födelsedagspresenter och efter det gav jag mig ut på en riktigt rask powerwalk, skulle ha gått själv men träffade på min vän Li och hennes ganska nyfödda bebbe så det blev en "ta igen allt sen senast"promenad och det kändes som om vi gick 6kilometerrundan på 10 minuter.

Snabb varm dusch väl hemma igen och nu har jag ätit Hallontårta till kvällsmat...mmmm.
Nån som vill smarra?

Kommentera 36 st

white lace

2010-05-06 | 13:35:09 | shopping, provrummet & cravings,

Hemma på lunch nu. Jäktar i mig en kycklingbulgurfetasallad samtidigt som jag kollar mail, skriver fakturor och slår in presenter samt gosar med kattorna.
Min sambodarling fyller år idag och jag har hämtat upp världens goaste hallontårta så nu längtar jag tills klockan 18 så jag slutar jobbet och kan cykla hem igen och mumsa i mig en bit eller två.

Längtar även efter lite varmare grader utomhus så att jag kan ha på mig nya fina vita spetsklänningen som jag köpte på BikBok i Stockholm förra veckan..fast den vart ju ganska snygg med svarta strumpbyxor och mcboots också.

199:- , ett kap med andra ord.

Kommentera 28 st

blogs blogs blogs!

2010-05-06 | 08:12:35 | Egocentrerat&Vardagligt,

Denna lista har florerat runt på en hel del bloggar bland annat hos Spindeltjejen, Stylemind och Marvelicious och ibland är det kul med lite listor särskilt när det gäller just bloggar.

Så Jag tänkte svara på den jag med.

Blogg jag läser först: Tänkte svara min egen men den läser jag ju inte..den kollar jag ju kommentarer och skriver på..Så får säga att det är jämt mellan Bloggkommentatorerna och Ebba von Sydows där.



Blogg jag hört talas om men aldrig läst: Schulmanbrödernas och Perez Hiltons.

Kändisblogg jag följer: Om det menas som i kändisar som bloggar som alltså är och varit kändisar utanför bloggen så är det Marie Serneholts och Charlotte Perrellis.

Mest kända bloggare jag sett irl: Om man ska gå till känd som i störst som i mesta besökarantal så är det väl Kissie då men det var innan hon blev riktigt stor. Var på ett Glamourmingel..hon hade väldigt mycket foundation/brunkrämsfläckar på kragen till den vita tunikan hon bar. Sen har man ju träffat, minglat och sett "de allra flesta " på bloggtillställningar och stått i samma rum som många kändisar som bloggar som bloggar på tex Rosa Bandetgalan så som Pernilla Wahlgrren, Marie Serneholt osv.

Första bloggen jag började följa:
Modegrisen! Fortfarande bästa bloggen som nånsin skrivits och gjorts!

 



Bloggare jag beundrar och varför: Jag kan tycka att Engla är vädligt beundransvärd just för att hon får ta så ofantligt mycket skit bland kommentarer och blir anklagad för en massa obegripligheter trots att hon inte verkar kunna göra en fluga förnär. Och så Emelie Ohlsson - så söt så snäll så stöttande och att hon lyckats bygga upp denna business och karriär som fotograf bara genom att faktiskt fota fota fota utvecklas och läras sig själv, inte trampa nån på tårna eller snacka skit om folk i samma bransch.



Fördelar jag fått tack vare bloggen: Lite saker hemskickade då och då varav det allra dyraste en liten digitalkamera. Sen ser jag det som en fördel och fin gåva att ha fått fina vänner i redan nämnda Emelie, bästa Sassyfifi,  i älskade Malin, fina Bim, söta Victoria, härliga Kelly, stöttande Matilda , skoälskaren Erika m fl.
Sen har ju bloggen men kanske främst bloggosfären i sig  hjälpt till att pusha fram mitt företag till vad det är.

Då hatar jag att blogga: När jag märker att man har så få "riktiga läsare" och om jag själv inte ägnar timmar åt att skriva och svara på kommentarer så känns bloggen ganska död besöksmässigt..men jag släpper dock allt mer och mer på det där...att jag måste uppdatera..att jag måste jobba med bloggen...att det är panik om besöksstatistiken sjunker..hell..jag har intee ens kollat nån statistik på säkerligen 2 månader.

Då älskar jag att blogga: När jag själv sprudlar av kreativitet samt när jag får till inlägg som bara känns "rätt"..och när jag får fin respons på dessa inlägg.

Person/personer som ofta kommenterar hos mig som förtjänar lite extra uppmärksamhet: Redan nämnda fina bloggvänner men även Alexandra, Marcus, Camilla, Marie och Lady Thirty för att nämna några.

 

Om ni vill kan ni ju svara på denna lista med och lämna en kommentar när ni så gjort så jag kan läsa era svar och kanske få lite bloggtips på köpet !

Kommentera 61 st

färgexpert om dagen designer by night

2010-05-05 | 19:53:47 | Egocentrerat&Vardagligt,

Ahh home sweet home sweties I am home.
Det har varit en lång dag..
läste twilight till klockan 01
klockan 03 ville lillefisan kurra och gosa
klockan ringde 05.45
klockan 06.30 åkte jag ifrån stan
klockan 19.00 kom jag hem.
Men nu kan jag lite mer om Oljetäcklasyrer brytpastor NCSkoder fasadgrundfärger och Isospärrgrund.
Väl hemma, öppna mailbox och hitta fakturaunderlag från Nelly.com för Aprils försäljning och meddelande om att kommande kollektion är ytterligare försenad..suck..

Nu är jag hungrig..Kanske skulle ta och svänga ihop en hemmagjord kebabsallad..likt den jag gjorde häromdagen..den var mummig värre...fast asch! Nu börjar ju Arga snickaren..får bställa nåt istället.

mager kebab kruksallad majs tomat soltorkad tomat feferonis gurka rödlök

Kommentera 12 st

lilla hjärtat

2010-05-04 | 22:22:53 | Egocentrerat&Vardagligt,

Nu skall jag alldeeles strax hoppa i säng. Blir upphämtad kl 06.30 imorgon bitti för att åka på kurs i Göteborg och lära mig allt om utomhusfärger. Och sen väntar ju som vanligt jobb torsdag och fredag..
Och nu kommer lite hjärtskärande separationsångest krypandes i kroppen..nu ska jag vara ifrån lilla skruttissnuttispluttan i alldeles för många timmar och det känns som jag kommer missa för mycket och att hon kommer växa en massa under dessa tre dagar.
Suck..de är ju bara så här så så kort tid och sen poff är de vuxna och man minns knappt ens hur de var som små ungar.

Nåväl..önskar er alla en finfin onsdag..tror jag kommer ha för mycket grus i ögonen imorrn bitti för att kunna blogga..kommer hem mot kvällen.

...och jag tror vi har kommit fram till ett namn till henne nu..ska bara låta det smälta in på tungan lite grann först.

 

Kommentera 55 st

one hot springchick

2010-05-04 | 14:57:12 | Illustration/Teckning/Konst/Design,

pic made by me


Ahh feels good att ha börjat teckna igen.mina brudar babes och bruttor. Men nu är det värsta bästa innemysarvädret - grått och regn ute så nu får det bli en balja te plus Twilightbok med snuttepluttan och storpojkarna i soffan.
Kommentera 11 st

Underbart!

2010-05-04 | 10:01:46 | shopping, provrummet & cravings,

Om det är något jag hatar att shoppa så är det BH's.
Eller jag hatar momentet att prova ut dom...för oftast slutar det bara med besvikelse och frustration och att jag inte kommer hem med nån bh alls..och sen fortsätter frustrationen när jag måste ha på mig gamla slitna bh's hemma.
Igår kom det hem ett kort från Lindex om erbjudande på underkläder och jag gick dit med noll förväntningar..kanske kunde köpa några trosor i alla fall om itne annat.
Men vad hängde inte där om helt fantastiskt fina balconettebh's i vitt svart och rosa och Yes Yes Yes de fanns i DDkupa och YesYesYes de satt underbart perfekt bra!
Men NejNejNej den svarta var slut i min storlek.
Men jag köpte den rosa och den vita..funderar nästan på att köpa en vit och en rosa till..Ty när man väl hittar en 75DD som sitter perfekt och endast kostar 149:- istället för 600:- ja då får man passa på.

De finns även i korall på nätet...men inte nån i svart. Hoppas det kommer in.
Fick bli lite trosor också.

Dessutom är behåarna multifuntionella så man kan ha dom strapless, halterneck, vanligt eller korsat.

Och kolla vilken fantastiskt söt matchande underkjol de har..Synd bara att jag inte kan komma på nåt användningsområde för just en underkjol..

 

Lindex Shop Online - Underkjol

Kommentera 46 st

..in mood for twilight..once again

2010-05-04 | 00:02:33 | Egocentrerat&Vardagligt,

Jag har plöjt en del böcker senaste veckorna och jag har en massa böcker på lager.
I helgen hann jag börja på 4 eller 5 böcker men ingen kändes bra eller rätt.
Har beställt hem lite nya..men i väntan på dom så känns det nu mest rätt att för tredje gången läsa om Twilight.
Filmerna ger mig inte ett skit men böckerna ger mig stor tillfredsställelse.
..och jag är är lite härligt degig i i skallen nu efter några glas rött.

...mmm mycket Heinz ketchup ska det va..

Kommentera 11 st

I need some fine wine and you, you need to be nicer

2010-05-03 | 19:59:38 | Egocentrerat&Vardagligt,

Godkväll blogosfären.
Måndagen har flytit på fint här.
Jag har myst med kissekatterna, ritat och tecknat och målat.
Ätit en Piggelin i solskenet.
Jag har promenerat cirka 1,3 mil och så har jag shoppat underkläder för ett antal hundralappar.
Jag vart riktigt mör i benen och huvudet sista kilometrarna av det där promenerandet.
Megamens plus att jag endast hade ätit en dietbar och en Piggelin på hela dagen.
Men det har jag nu rått bot på med spagetti+köttfärssås och två glas rödvin. Mums.
Kändes liksom lite rödvinstomt efter förra veckan sörplande i Stockholm.
Nej nu blir det Top Model med massa överdrivet kvinnotjut och en Tyra too much Banks.

Kommentera 18 st

Englablom

2010-05-03 | 10:22:59 | Illustration/Teckning/Konst/Design,

Vår ute vår inne vår i sinne.
Öppnade Illustrator nu på morgonen för första gången på säkert en månad.
Fick bli ett vårporträtt av Engla.

Kommentera 14 st

snabbkluddkladd

2010-05-02 | 19:14:35 | Illustration/Teckning/Konst/Design,

Inget mästerverk whatsoever..blocket bara låg där..pennorna likaså..jag väntade påatt teet skulle koka klart..var bara skönt att hålla i en tuschpenna igen om så bara i 4 minuter.
...och nu ska jag öppna upp Illustrator.

Kommentera 15 st

afternoonmovie

2010-05-02 | 15:55:54 | Egocentrerat&Vardagligt,

Vitsippor tussilagos knoppar och grönska blandas med dofter av grillat kött och tvättade bilar.
Mmm maj.

Varit ute på en lång hurtig powerwalk och nu ska jag slänga mig i soffan med snuffsanpluttan och titta på Grease 2.. I'm a c-o-o-l r-i-d-e-r...coooool rider!

Kommentera 9 st

solen i ögonen...

2010-05-02 | 10:00:22 | Egocentrerat&Vardagligt,

God söndagsförmiddag bloggosfären.
Här har man varit uppe sen tidigt..blir väl så när man är hmm småkattsförälder...nästan glömt hur det var med kattunge och hur man just likt en riktig mamma blir tårögt stolt över minsta lilla framsteg så som " Åhhh nu bajsade hon hon för första gången på lådan!" och hur man har svårt att slita blicken ifrån det lilla livet och bara precis allt som hon gör är så jävla sött.
Dessutom skiner solen ute och himlen är blå och jag känner hur kraft och liv börjar att återvända till mig..för tja..lets face it.. April var en jävla skitjävelsmånad..på så många plan.
..men jag hoppas på en underbar Maj.
Nu vill jag måla teckna skapa för fullt igen.
Lyssna på massa bra musik.
Ta tag i nya projekt.

..och så självklart se denna lilla sak växa..men väx inte för snabbt är du snäll..

Men vad ska du heta?
Sally Molly Lucy Marilyn Mimmi Polly Singoalla Ballerina Sindy..?
Kommentera 41 st

När lillan kom till familjen..det var den första maj

2010-05-01 | 18:35:37 | Egocentrerat&Vardagligt,

God lördagskväll på er och Glad första Maj!
Nu börjar den bästaste månaden på året. Månaden då det grönskar på riktigt, månaden med de första varma morgonarna med blå himmel, solstrålar och fågelkvitter.
Månaden då hela sommaren fortfarande är framför en.

Och idag denna Röda Första Maj har jag
- storstädat hela lägenheten..det tog massa timmar.
- ätit grillad korv och druckit apelsinmer
- Gått Första Majtåg och lyssnat på bra inspirerande peppande tal.
- fått hem lite nya gröna fräscha växter.


Nu väntar pizza och filmmys i soffan.

..Men allra störst, främst och viktigast.
Idag har vi utökat familjen med en liten flicka:


Visst är hon bara helt bedårande söt?

Och hon väger ingenting...nu inser jag hur stora våra kattpojkar är...



Kommentera 49 st