GARDEROBSGRUBBEL & BYRÅBEKYMMER -

kylan är aldrig långt borta, men det är värmen

2014-07-29 | 10:29:07 | Egocentrerat&Vardagligt,

 
 
 
Självklart förstår jag väl nånstans att alla inte kan älska sommare och värmen lika mycket som jag. Självklart förstår jag väl att det finns dom som mår dåligt av värmen.
Men ändå kan jag inte riktigt förstå hur någon kan ogilla sommaren i sig och föredra andra årstider eller längta till höst.
 
Jag läser hos Bloggkommentatorerna och om huruvida hösten är som ett ett "nyår" eller "nystart" som många skriver och att det sitter kvarr sen skolåren att hösten är starten på något nytt.
 
För mig har det alltid varit slutet på något.
Hösten markerar slutet på sommaren och ljuset och värmen.
Hösten markerade skolstart absolut och nytt skolår och hoppa upp en klass men det innebar också slutet på sommarlovets magiska frihet.
Det var en återgång till bestämda tider, rutiner, läxor, scheman, inrutat och färdigtryckt på papper hur man skulle vara tvungen att låta sina dagar passera.
Självklart kan det även ha att göra med hur man växt upp och sett sina föräldrar längta efter de där fyra sommarveckorna om året då de har semester..vilket kanske just industriarbetare och liknande jobbkategorier kanske längtar efter på ett helt annat sätt än de som har friare yrken.
Att man växt upp i en småstad, en industrismåstad där man märker hur mycket som också är präglat efter just den kulturen.
 
Det pratas där i kommentarerna hos BK , drömskt om den där första höstdagen med krispig frisk luft..och jag vet precis vilken de menar, det är den där dagen när allt luktar lite syrligt äpple och det är för kallt för tshirt men för varmt för tröja och jacka på nåt sätt. Och bakom tonen av äpple lurar doften av förruttnelse av de äpplen som fallit till marken..
 
Nej jag kommer aldrig bli den som längtar efter att sommaren ska ta slut eller längta efter att få ta på mig en massa mer kläder igen och att mörkret skall falla allt tidigare om dagarna, kvällarna, dröja sig om morgonarna.
Aldrig längta efter den dagen jag åter måste ha strumpor på mig och skor som täcker.
Då jag måste planera om jag måse ta med jacka och kanske extra tröja ifall det blir kyligt.
Elektriskt hår och massa ta av  och ta påmoment i provrum.
För mig är sommar frihet..resten av året planering, scheman, rutiner - egenkomponerade och överhuvudetbestämda.
 
Kaffe, te, choklad dricker jag året om hur varmt eller kallt det än är och vill jag tända ljus gör jag det oavsett årstid.
Jag bär inte enbart  pasteller på sommaren , jag sitter i skrivandets stund i plommonlila klänning och njuter av det faktum av glädjen att jag möttes av strålande solsken när jag gick upp och just bara behövde dra på mig en enkel klänning och ett par trosor.
Att jag tidigt kunde öppna altandörren och mötas av sol och värme och kunna sitta ute och äta frukost och veta att jag även kan avsluta kvällen just ute utan att frysa.
Ingen planering av kläder, inga lager på lager.
Njutningen i att kunnna hänga ut tvätten som torkat på nån timme, sommardofterna, livet, härligheten.
Lyxen att kunna vara ute hela dagen, från morgon till kväll utan problem..istället för att stänga in sig, stänga till om sig. Eller den sanna glädjen i att se hur mycket mindre elräkningen är om sommartid.
Frihetskänslan i att inte behöva mer än sportbhn och shortsen och skor och bege sig ut på löprunda och låta svetten rinna fritt, fötterna bara springa.
 
Men med ett liten smygande känsla av sorg sitter jag också häreftersom jag vet att snart är det augusti, bara några dagar bort nu,  och jag har inte längre hela sommaren framför mig. Jag längtar inte efter den dagen när man så markant hör att vinden vänt och höstrasslet börjat i löven.
Det är aldrig långt till kyla och mörker i detta land men det är alltid långt bort till nästa sommar, till ljuset, lättheten, värmen.
 
 
Kommentera 8 st

Stockholm rosé

2014-07-27 | 22:40:11 | Egocentrerat&Vardagligt,


 
God söndagskväll blogosfären. Hoppas ni har det bra. 
Jag sitter med en kopp te på hotellet.. Till skillnad från bilden då som är från igår då jag satt med ett glas rosé istället. 
Från att ha avskytt rosé så tycker jag nu att det är ljuvligt efter att hag smakade ihop med mamma och mostern när jag var i Värmland förra helgen.  Så ja , jag blev kaffedrickare vid 31 och rosédrickare vid 32.. Får väl se vad det blir för vuxet vid 33 sen..

Sista kvällen här i Stockholm för denna gång. Imorrn eftermiddag åker vi hem till Tidaholm igen. 
Vi har ätit på olika restauranger , varit på Mosebacke, Gröna Lund och King Diamondkonsert, flera timmar på Skansen och Skansenakvariet, ABBAmuseet , åkt sightseeingbåt och Djurgårdsfärja . Två kändisspottar i form av Anders S Nilsson och Henrik Lundström. 

Idag besökte jag skälv SvenHarrys konstmuseum och såg utställningen Svenskt Mode 2000-2015 och efteråt hann jag och Stefan precis in på ett fik innan den "tropiska stormen " satte in. 
Hällregn och blixtar och dunder utan dess like. Åskknallarna lät verkligen som i Ronja Rövardotter när Mattisborgen klyvs itu. Har nog aldrig hört så hög åska och så länge. 

Mina svärföräldrar åkte sightseeingbuss under ovädret och de blev stillastående pga vattenmängder och nedblåsta trädgrenar. 
Ganska häftigt ändå.. Vi människor tror vi kan allt äger allt.. Men naturens krafter, ohoj det rår vi minsann inte på. 

Men stormen bedarrade och det blev åter soligt och varmt.  Stockholm har visat sig från sin vackraste underbaraste sommarsida under vår vistelse. 

Älskade sommar och värme.. Som jag önskar att du aldrig skall ta slut. 
Kommentera 1 st

Runway train

2014-07-25 | 10:37:07 | Egocentrerat&Vardagligt,
Hej på er blogosfären och glad fredag på er. 
Hoppas ni mår bra och kan njuta av den fantastiska sommarvärmen! 
Nu sitter vi på tåget mot hufvudstaden där vi skall spendera ett par dagar. 
Ska bli så härligt med storstadspuls och atmosfär och lite "hot child in the city" känsla. 
Hotellfrukostar i flera dagar , uteserveringar, kanske lite shopping och lite turistande. 
Samtidigt hade jag gärna bara legat i trädgården hemma, solat slappat och njutit. 
Ahh sommar sommar vad du är lovely! 
Kommentera 0 st

Closet treasures

2014-07-23 | 23:34:06 | Egocentrerat&Vardagligt, Outfits och Garderoben,

Så himla härligt när man hittar "gömda skatter " i egna garderoben . 
Idag hittade jag både klänning och skor jag glömt att jag hade. 
Kommer ihåg när jag köpte de här frostat rosa slip in sandaletterna. 
Jag pluggade Europakunskap på högskolan i Skövde och gick till en skobutik på en rast och såg dom.. Vred och vände på studiemedlet några dagar men kunde inte släppa tanken på skorna.. Så blev ett köp nästa gång jag hade lektion . 

Klänningen var en av fem klänningar jag lyckades köpa på cirka en halvtimme (!) för tre år sedan när jag och mamma kom hem från Cypern och väntade på att tåget hem skulle gå från Stockholm. 

Klänningen kommer åka ned i resväskan som skall packas imorrn inför en långweekend just i Hufvudstaden. 
Jag, Stefan och mina svärföräldrar ska åka. Blir nog både Skansen, Grönan , ABBAmuseet och kanske sightseeingbåt. 
Planerar även att se utställningen om 15 år av svenskt mode på SvenHarrys. 

Men först ska veckans tredje arbetspass i burken klaras av imorgon, kl 7-16 så nu blir det sängen . 
Och imorrn bitti väntar härlig blåbärsfrukost ty jag och mamma var iväg några timmar på förmiddagen idag och plockade varsin stor hink fylld med jätteblåbär. Så himla mums! 
Kommentera 0 st

Måtte det bli en lång het sommar

2014-07-22 | 22:35:53 | Egocentrerat&Vardagligt,Idag har det varit varmt och ljuvligt ute.. Det börjar utfärdas värnevarningar av SMHI och man undrar om det verkligen gäller Sverige .. Måtte värmen stanna.. Länge. Snälla! Lång het sommar .. Det skulle göra mig lycklig. 

Tillbringade morgonen och förmiddagen i trädgården, frukost ute, muffinsfika och solande. 

Sen drog jag på mig jeans, strumpor, täckande skor pch piké och cyklade til jobbet och jobbade 15-20 och hörde kund efter annan pusta av värmen och säga grattis till mig som hade sån tur att få jobba i sådan svalka.  Och jag svarade att jag gärna hade varit ute i solen. 

När jag kom hem, svidade jag om och gav mig ut på en löprunda i kvällssolen.. Så svettigt ljuvligt . 
En dusch och sen åt jag och min karl varma mackor och tog en öl. 

.. Och jag undrar , hur kan det allra redan vara slutet på juli? 

Kommentera 3 st

I think Carrie would wear this

2014-07-22 | 12:01:49 | Outfits och Garderoben, SATC-Sex&theCity, shopping, provrummet & cravings,Då jag främst hämtar garerobsonspiration och klädmod från sex and the city och Carrie Bradshaw så ser jag det ofta som lite sport att hitta carrieoutfits när jag shoppar.. Eller att jag blir fantastiskt glad när jag hittar nåt som jag tycker påminner om just nåt Carrie burit . 
Jag har fått mycket beröm och frågor om den enkla men ack så snygga orange/korallfärgade tshirtklänningen jag köpte förra veckan . 
Ynka 149kr på Cassels , och i min bok är det min version på carries klänning i avsnittet "sex and another city" från säsong 3. 
Kommentera 3 st

But oh.. Those summer nights

2014-07-21 | 18:33:35 | Egocentrerat&Vardagligt,
Jag kommer nog aldrig hitta de rätta orden för att förklara min innerliga djupa kärlek till sommaren och värmen . 
Hur mycket jag älskar sol sommar och det magiska med all vacker natur i motljussolnedgång. 
Hettan och dofterna i storstäder varna sommarkvällar. Ljuden, ljuset, smaken. 
Njutningen i att dag efter dag kunna gå klädd i klänning och öppna skor. 
Känslan av ,att man just denna tid på årt, hur svårt motigt sorgligt och jobbigt det än är, ändå klarar allt. Att allt har en mening, att det ordnar sig. Det finns hopp, det finns tro, det finns kärlek och ro. Livskraft utan dess like och förmågan att se lyckan i det allra minsta sandkorn. 
Minnen skapas och styrka samlas. 
Sommar sommar jag älskar dig! 
Kommentera 3 st

Badminton och kärleksmums

2014-07-21 | 15:39:57 | Egocentrerat&Vardagligt, 
Fluffig kärleksmumslängd och kaffe är sannerligen perfekt sommarfika i trädgården en måndag som denna. 
Hunnit med långpromenad med mamma på tidiga förmiddagen och här hemma varvar jag och Stefan solande, bokläsning och svettigt badmintonspelande. 
Kissarna gömmer sig i skuggiga buskar och svala källaren, kommer fram ibland och gnäller lite. 
Ljuvliga härliga sommar!!
Kommentera 1 st

The heart of the house

2014-07-21 | 14:02:23 | Egocentrerat&Vardagligt, Hus/Renovering/Inredning, 
Åh !
Jag älskade vårat kök innN men nu älskar jag det än mer!
Medan jag var i Värmland så fixade Stefan och mina svärföräldrar hem nya köksstolar och det blev så förbaskat bra! 
Blev så mycket nättare och luftigare än med de , som jag nu i jämförelse tycker, klumpigare pinnstolarna . 
Så nu skavi bara hitta ett bättre bord också men tror jag gjort det på IKEA. 
Min kära svärmor hade dessutom köpt både rosa kaffebryggare och vattenkokare till mig. Så himla gulligt! 
Den hjärtformade kakburken på bordet fick jag av min moster. 
Trasmattor och lite loppisfynd så som burkar och tavlor mamman min fixat blandat med brödlåda och laffeservis från Netto och så den kitschiga R2D2kakburken. 
En skön mix av retro kitsch och Saltkråkan tycker jag!

Kommentera 0 st

En ganska så perfekt sommarsöndag

2014-07-20 | 21:45:24 | Egocentrerat&Vardagligt,


Godafton blogosfären . Hoppas ni mår fint! 
Jag har haft en underbar sommarslappesöndag här hemma. 
Njutit av av sol och ledighet. 
Frukost ute i fina möblerna, lite solande innan mamma kom hit och tog mig ut på en välbehövlig nästan milslång promenad.  
Kaffe och choklad efter det innan jag parkerade mig i solsängen i flera timmar och bättrade på brännan , läste bok och bara njöt . 
Ikväll bjöd vi hit svärföräldrarna mina på grillkalas , kött, korv, ostar, bröd, sallader, såser. Så trevligt så. 

Och nu har jag och min karl slängt oss i soffan efter en liten kvällspromenad i vackert sverigesommarkvällslandskap med underbara blomsterimotsolsvyer. 

Kommentera 3 st

Shoegal !

2014-07-19 | 15:52:35 | Egocentrerat&Vardagligt, Skor Skor Skor!, shopping, provrummet & cravings,Nu sitter jag och min mamma på tåget hem igen efter ett par härliga dagar i Värmland hos min moster i långviken. 

Winnerbäck och Weeping Willows i torsdags kväll och igår var vi ute o h shoppade. 
Hittade en klänning och så hittade jag de perfekta svarta " everyday" heelsen. Precis sådana jag suktat och letat efter. 
Och som grädden på moset fick man dn jättefin skolåda på köpet . 

Vi har ätit plockmat , druckit cava och vin, fikat pch pratat. Underbart att få umgås så här med mamma och moster. 

Idag njöt vi några timmar i solen innan vi tog en liten tripp till Ikea. .. Har sett ut ett nytt köksbord.. Ty enligt sms hemifrån står det nu nya köksstolar samt rosa kaffebryggare och vattenkokare i köket och väntar, som min sambo och svärföräldrar fixat medan jag varit borta . 

Kommentera 2 st

Episk sommarkväll

2014-07-18 | 09:19:42 | Egocentrerat&Vardagligt, Musik/Böcker,Godmorgon blogosfären! 
Just nu befinner jag mig i de värmländska skogarna. Jag och mamma är hos min moster och det känns lite granna som ett hotell.. Sängen är så fluffig och mjuk och har precis ätit upp en smarrig brakfrukost.

Igår kväll var vi inne i Karlstad och sågWeeping  Willows och Lars Winnerbäck och det var underbart!

Så glad att jag fick se weeping igen.. Många år sen sist men åh då bra.
Och Lasse är Lasse och jag tror bu att detta var min 14:e Lassekonsert sedan 2001. 
Love it! 

Nu får vi se vad denna sommarfredag bjuder på. Lite utflykter kanske. 
Kommentera 3 st

Simple but yet so Perfect dress

2014-07-16 | 21:31:08 | Egocentrerat&Vardagligt, shopping, provrummet & cravings,Godkväll blogosfären , hoppas ni har en fin sommarkväll då här i mitten (!) av juli. 
Jag har nu "semester" i sex dagar och min första lediga dag började med en löprunda . 
Efter dusch å frukost mötte jag upp mamma på stan för lite shopping, prat och fika.
Mot eftermiddagen åkte jag och Stefan till Skövde för lite mer shopping och jag köpte klänningen på bilden. Så enkel men ändå så perfekt. Och matchar mina nya silvriga heels jättebra! 

Invigde klänningen redan ikväll när vi blev utbjudna på mat och dryck av svärföräldrarna. Och nu sörplar jag te och vi ska äta lite snask och kolla på 30 Rock .

Imorrn är det dags att packa väskan för en värmlandstripp. 
Kommentera 6 st

Shabbychic china

2014-07-16 | 13:01:25 | Egocentrerat&Vardagligt, Hus/Renovering/Inredning,
Jag har bestämt mig för att låta mina fina lagerhauskoppar och fat i olika färger och guldkant få vila ett tag, de börjar bli nötta och stötta . 

Så fick vi in dessa underbara koppar i två olika storlekar samt fat på jobbet (netto) i veckan. Slog till på 4 jättestora koppar, 8 mindre och 8 fat. 
Mycket nöjd ! 
Kommentera 5 st

It's My thing

2014-07-14 | 22:17:06 | Outfits och Garderoben,

Måste bara återigen uttrycka min nyfunna kärlek till hatt.. Så skönt så chict så snyggt. 
Jag tycker att hag passar ganska jäkla bra i hatt.

.. Och min kärlek till randiga och/eller ribbstickadd klänningar.. Its a neverending story.
Tycker för övrigt jag passar ganska bra i det också. 

Å se där, det blev lite gesigsjälvegoboostmåndag!
Se så bu är det Din tur! Vad tycker du att DU är snygg i? 

Kommentera 5 st

U got to hold on..

2014-07-14 | 18:13:47 | Egocentrerat&Vardagligt, Skor Skor Skor!,Mina nya silvriga sandaletter.. Ett av helgens köp under vår lilla miniweekend i Göteborg. 

Det var så förbaskat skönt att komma iväg ett dygn. Bara försöka släppa allt elände och alla måsten här hemma och bara rå om varandra lite.

Vi tog en öl här, en fika där, ett glas vin här, en pizza/burgare där, ytterligare en ölpaus, shopping, lite hotellrumsslappande, en till öl, restaurang, ett glas, vmfotboll på pub, sovasova efter att ha struttat hem i en sommarkvällsljummen och småregnig storstadspulsatmosfär.. Hotellfrukost, shopping , fika igen, grillbuffe och sen tåget hem igen. 

Idag har jag jobbat , träffat min älskade mamma en sväng och nyss klarade hag av en löprunda , var riktigt skönt i regnet .

Nu väntar en jobbdag till innan 6 dagars ledighet tar vid som bland annat ska spenderas i Värmländska skogarna och en Winnerbäckkonsert. 

Nu ska jag skriva krönika till tidningen och jobba på ett illustrationsuppdrag. 
Kommentera 4 st

Svältfödd på klänningsbärande

2014-07-12 | 08:12:19 | Egocentrerat&Vardagligt, Outfits och Garderoben,

Håller på och packar väskan , snart drar vi till Göteborg!
Och efter att ha spenderat veckan mest i jobbarkläder och jobbriktiga skor och jeans känner jag mig svältfödd på klänningsbärande och sandalettrippande.. Så what to wear. 
.. Men kanske hittar man ny fin klänning och skor i storstaden.. 
Kommentera 0 st

Summer evening yummieness

2014-07-10 | 21:32:02 | Egocentrerat&Vardagligt, Mat&Recept,Kan säga att det här var otroligt gott att sätta sig och äta vid kl 21 denna ljuva varna sommarkväll ute på altanen, och sörpla ett glad gott rödvin till, efter jobbdag samt ha skurat badrum och golvbrunn och klippt gräset efter jobbet..
Hälsans Kök Toscanska biffar, champinjoner frästa i créme fraiche o svartpeppar, lite ost, rödlök och tomater och så friscobröd. 
Så väldigt jättemums. 

Hoppas hag kan få tag på kantareller i år och testa ned det istället för champinjoner . 
Kommentera 1 st

Gothenburg i came back to you

2014-07-10 | 20:55:50 | Egocentrerat&Vardagligt,

Torsdagar betyder ju tillbakablickar "throwbackthursday " i sociala medievärlden.. Så jag slänger upp några bilder från ett år tillbaka drygt när jag och Stefan var i Göteborg en varm sommarhelg. .
Och i helgen är det dags igen. Som jag längtar ska ni veta! 

Stefan har ju son första semestervecka nu medan jag jobbar heltid på netto och även om hag är så himla glad att jag hittat och har ett jobb med fast inkomst och som hag dessutom tycker är kul att gå till oavsett om jag jobbar 7-16 , 15-20 på vardagar eller 11timnarspass x 2 på helgen så har det varit lite jobbigt för en soldyrkare och sommarälskare som mig att endast se solen från kassan denna vecka. 

Dessutom har det hänt så otroligt jobbiga saker i härvan kring mig och företaget jag hyrde tryckutrustning av och företaget som sköter själva avtalet .. Vet varken ut eller in just nu. 

Så ska bli så skönt att bara komma iväg lite med den man älskar, äta ute , fika, bo på ett litet favorithotell, kanske ta en öl på uteservering.. Och kanske kanske shoppa något.. För när jag tänker efter, har inte Gbg bästa shoppingen? 

Kommentera 1 st

Hello betsey!

2014-07-08 | 21:50:42 | Illustration/Teckning/Konst/Design,


 
Som designer/skapare/kreatör har jag i flera år inspirerats av härliga och färgstarka Betsey Johnson. 
Igår på min insta @avannadesign la jag upp en porträttecknibg av just Bettan. Och ja det var självklart dagens höjdpunkt när jag fick like och kommentar.. 


Kommentera 9 st

Söndagsgott & blandat

2014-07-06 | 19:26:47 | Egocentrerat&Vardagligt, Illustration/Teckning/Konst/Design,Sköna söndag. 
Underbar värme även idag. Svärföräldrarna kom förbi lagom till elvakaffet och de hade "prinsessrulltårta" med sig. 

Efter det en ljuvlig sommarcykeltur med mamma i skog, på landsväg och i stan. 

Suttit på altanen och tecknat allt från skor till galaklänningar till kaffe och macaroons . 
Njuter av sista helgtimmarna nu, i veckan väntas heltidsjobb med start 06.00 imorrn bitti. 
Kommentera 2 st

Det ska vara gott att leva

2014-07-05 | 16:35:14 | Egocentrerat&Vardagligt,Sommaren gjorde så äntligen comeback igår fredag med över tjugogradig värme och bara härlig känsla.
Jag har ingen riktig semester i år, det har jag i och för sig inte haft på flera år, men jag ser till att njuta och passa på de dagar jag har ledigt.
Både torsdag och fredag kväll bjöd jag hit min bästa vän Karin och vi såg film och drack vin och åt godis i torsdags och igår satt vi ute på altanen till midnatt, lyssnade på musik, drack öl och rosé och bara tjötade. det är så fantastiskt lyxigt att ha just den där bästa vännen som förstår en precis och som man är på samma våglängd som på de allra flesta plan..inget jobbigt, inget gruff inget gnissel.
 
Jag startade min lördag med frukost ute i trädgård, sittandes i nya möblerna. Så himla underbart!
Hängde ut tvätt och rensade bort lite ogräs och bara njöt av mitt hem och min trädgård..medan min älskade sambo låg lite bakfull inomhus efter en jobbfest där de firakde in semestern igår.
 
Mamma kom förbi och i denna ljuvliga 26gradiga värme tog vi en promenad på över en mil innan vi åter satte oss här i min trädgård, korkade upp lite bubbel och jag åt en bit underbar Västterbottensostpaj med lite charkdelikatesser.
 
Som jag nämnt då och då har det varit en för jäkla tung vår och försommar och igår kom ytterligare ett bakslag i "farsen" eller vad man nu ska kalla alltihop kring det infekterade tilstånd som nu blivit mellan mig, det företag jag hyrde min tryckutrustning utav och som nu inte behagar säga upp upp avtalet hos kreditbolaget så jag nu sitter med en hög inkassoräkningar på något jag inte längre hyr.
 
Men hur tungt det än är i vissa lägen och har varit och hur ont än vissa saker än kan göra..så visar det sig att man ändå nästan så gott som alltid kommer ut på andra sidan och kan se tillbaka och tänka" jag tog mig igenom det där också".
Och det är så himla himla viktigt att just ta vara på de små stunderna av enkel lycka, de ljusglimtar man kan roffa åt sig, vare sig det är insikten att man är så frisk att man kan promenera just en mil tillsammans med en helt fantastisk kvinna som man har tur att få kalla mamma, lyxen att ha en bästa vän man kan vara helt sig själv med och känna att man duger, mysigheten att maratonkolla en tvserie med sin livskamrat och sambo som man äger ett hus tillsammans med, lyckan över att se ens ena katt komma skuttandes mot en medan man tar bort maskrosor under körsbärsträdet i ens alldeles egna trädgård♥
Kommentera 1 st

Some sale shopping

2014-07-04 | 12:40:10 | Outfits och Garderoben, shopping, provrummet & cravings,


 
Jag har inte hunnit spana in sommarreorna så mycket än mer än beställt de där fina leopardmönstrade pumpsen från H&M häromdagen ... 
Samt köpt den här klänningen på Lindex.. Som jag småsuktat lite efter sen den kom ut och favoriten Kate Hudson gjorde reklam för den. 
Och den satt ungefär så som jag hade tänkt så det blev ett köp.
Och jag tror den kommer missmönstermatchat passajust ypperligt ihop med redan nämnda leopumps. .. Eller de flesta heels i min garderob. 
Kommentera 0 st

Fake it til you make it?

2014-07-02 | 18:55:18 | Egocentrerat&Vardagligt,Så här nöjd, ljuv och glad och fridfull såg jag ut efter att ha varit ute på en löprunda i eftermiddags.. Efter 8 timmar på netto..

Fejk!Det här är en mer rättvis bild av hur jag kände mig. 
Det var ta mig tusan den jobbigaste, pustigaste, tröttaste och segaste löprunda jag nånsin varit med om. 
Mon dieu! 
Nej som jag redan misstänkte: morgonjogg är min melodi, innan frukost jobb och bestyr . 
Kommentera 2 st

Touchy

2014-07-01 | 21:47:30 | Illustration/Teckning/Konst/Design,
Igår fick jag hem ett gäng nya pennor spm jag beställde på zinkvit.se i fredags. 
Brukar teckna med promarkers när det kommer till tusch men blev nu sugen på Touchmarkers istället. 
Känns ganska likvärdiga nu när jag testat litegranna och tror på att mixa de båda sorterna . 

Ovan ser ni den första teckningen jag gjorde.. Men nu verkar jag ha snöat in på att teckna skor.. 
Kommentera 1 st

Efterlängtad premiär och juliplaner

2014-07-01 | 10:31:40 | Egocentrerat&Vardagligt,
Åh äntligen! 
Även om grå moln nu tornar upp sig pch det är kyligt så fort solen försvinner bakom dom.. Så har det varit uppehåll och relativt fint denna morgon och förmiddag så äntligen äntligen kunde jag äta frukost ute vid våra nya trädgårdsmöbler!
Har ju regnat konstant sen vi fick dom förra veckan. 

Förresten.. 1juli idag . Herregud tiden sluta gå så förbenat fort! 
Men juli kommer nog bli en prima månad . 
Stefan går på semester på fredag .. Jag ska jobba hela nästa vecka pch kommer  jobba en del under hans fyra semesterveckor. 
Men vi har bokat in miniweekend i Göteborg och en längre weekend i Stockholm. Och så ska jag och mamma åka upp till Värmland några dagar och hälsa på min moster samt se Winnerbäck och Weeping Willows. 
Ingen sommar utan en Lassespelning. 
Kommentera 1 st