GARDEROBSGRUBBEL & BYRÅBEKYMMER -

Stockholm rosé

2014-07-27 | 22:40:11 | Egocentrerat&Vardagligt


 
God söndagskväll blogosfären. Hoppas ni har det bra. 
Jag sitter med en kopp te på hotellet.. Till skillnad från bilden då som är från igår då jag satt med ett glas rosé istället. 
Från att ha avskytt rosé så tycker jag nu att det är ljuvligt efter att hag smakade ihop med mamma och mostern när jag var i Värmland förra helgen.  Så ja , jag blev kaffedrickare vid 31 och rosédrickare vid 32.. Får väl se vad det blir för vuxet vid 33 sen..

Sista kvällen här i Stockholm för denna gång. Imorrn eftermiddag åker vi hem till Tidaholm igen. 
Vi har ätit på olika restauranger , varit på Mosebacke, Gröna Lund och King Diamondkonsert, flera timmar på Skansen och Skansenakvariet, ABBAmuseet , åkt sightseeingbåt och Djurgårdsfärja . Två kändisspottar i form av Anders S Nilsson och Henrik Lundström. 

Idag besökte jag skälv SvenHarrys konstmuseum och såg utställningen Svenskt Mode 2000-2015 och efteråt hann jag och Stefan precis in på ett fik innan den "tropiska stormen " satte in. 
Hällregn och blixtar och dunder utan dess like. Åskknallarna lät verkligen som i Ronja Rövardotter när Mattisborgen klyvs itu. Har nog aldrig hört så hög åska och så länge. 

Mina svärföräldrar åkte sightseeingbuss under ovädret och de blev stillastående pga vattenmängder och nedblåsta trädgrenar. 
Ganska häftigt ändå.. Vi människor tror vi kan allt äger allt.. Men naturens krafter, ohoj det rår vi minsann inte på. 

Men stormen bedarrade och det blev åter soligt och varmt.  Stockholm har visat sig från sin vackraste underbaraste sommarsida under vår vistelse. 

Älskade sommar och värme.. Som jag önskar att du aldrig skall ta slut. 
Kommentera 1 st

Kommentarer
Linnéa
2014-08-01 - 09:07:47

Alltså, vilken ofantligt vacker bild på dig. Jag dör litegrann. Obeskrivligt vacker!


Namn:


Mejl: (endast för mig)


URL/Bloggadress:


Kommentar: