GARDEROBSGRUBBEL & BYRÅBEKYMMER -

En sensommarfredag i Stockholm

2024-08-20 | 21:08:31 | Egocentrerat&Vardagligt

 

Idag är det tisdag (aka lillfredag) men här kommer ett gäng bilder från min fredag som spenderades i ett soligt och härligt sensommarStockholm. 
Jag mötte upp älskade Stephanie för en AW. Det var säkert 14 år sedan vi sågs- vi lärde känna varandra under bloggarnas storhetstid och hållit kontakten sen dess vilket jag är så tacksam för 🩷
Jag njöt av värmen och storstadspulsen och lät klackarna klappra över asfalt och kullersten, över övergångsställen och förbi vägarbeten. Jag tänkte att det där gör jag gärna om och kände lycka, kärlek och meningen med livet.
Tog en pasta och ett glas vin i Gamla stan innan jag gick till hotellet som var mysigt, litet och murrigt men med en fantastisk liten takterrass där jag satt och skrev flera kapitel på mitt nya bokmanus medan solen gick ner och färgade himlen och taken guldiga. 
Därefter åt jag lösgodis och såg på Emily in Paris innan det var dags att sova i den kanske lite väl smala men ack så fluffiga sängen för att få en natts sömn inför vad som väntade på lördagen....
 
Kommentera 0 st

Kommentarer

Namn:


Mejl: (endast för mig)


URL/Bloggadress:


Kommentar: