GARDEROBSGRUBBEL & BYRÅBEKYMMER -

Hejdå 2023, hej 2024

2024-01-01 | 11:18:44 | Egocentrerat&Vardagligt

 
Jag tänker inte låtsas som att 2023 var idel fint. För det var det inte. Långt därifrån faktiskt. Men självklart var det heller inte bara dåligt. 
Dock började året med ett rejält mörker och mycket ångest. Självförtroendesvacka deluxe och mycket tvivel inuti. De där mörka känslorna satt i länge och har kommit tillbaka då och då under året. Jag har heller inte mått bra kroppsligt. Endometriosen har ställt till det rejält många gånger men efter än mer ångest beslutade jag mig till slut att börja med ett ”proppsäkert” mellanpiller. Och sakta men säkert har i alla fall vissa symptom blivit bättre, men jag jobbar forfarande med att förstå att jag har en kronisk inflammatorisk sjukdom som gör att jag faktiskt mår skit vissa dagar.
Löpningen har inte varit någon höjdare det här året, men när den funkat har den funkat men oftast inte.
Under hösten har jag lidit av enorma sömnproblem vilka började i samband med att vi var tvungna att låta vår Ozzy somna in. Och ingen topp eller lycka som skett det här året kan sudda bort just det. Han fattas oss och det var oerhört smärtsamt. Och två månaderefter att Ozzy gick bort fick vi reda på att Biscotti är svårt sjuk.

Men 2023 var också året då jag tog en filosofie kandidatexamen – jag gjorde det! 
Jag släppte tre böcker i somras och en adventskalender i 4 delar innan jul och alla släpp hamnade högt på feelgoodlistor och några letade sig in på stora topplistan. Jag skrev även på ett nytt större 4-boksavtal för framtida böcker. Jag var inbjuden författare till Bokmässan och jag har haft några roliga konstutställningar och försöker nu att vara författare och konstnär på heltid.
Jag har haft fina dagar och kvällar med vänner och känner mig lycklig som har så fin familj runt mig som stöttar och peppar i alla lägen.
Jag känner mig dock sliten efter 2023 och hoppas att 2024 kan vara lite snällare och ljusare.
Både personligt och för världen som helhet
 
 Från en av utställningarna jag haft i år.
På scen på Bokmässan.
 
Saknar massor.
 
Älskar. Hoppas att vi får ha dig kvar hela 2024.
 
Och dig ♥
Kommentera 0 st

Kommentarer

Namn:


Mejl: (endast för mig)


URL/Bloggadress:


Kommentar: