GARDEROBSGRUBBEL & BYRÅBEKYMMER -

Kalla mig Papphammar vettja

2024-01-08 | 19:41:00 | Egocentrerat&Vardagligt

 
Efter en skön helg vaknade jag imorse redo för en ny vecka.
Eller ja, skön helg med viss modifikation… ty i lördags när jag på mitt typiska envisa kan-själv-sätt beslutade mig för att skura rent badrumstaket - och det på en vobblig barstol, slutade det med att jag ramlade ner i badkaret och lyckades dra med mig duschdraperiet med stång plus hela teleskopduschhyllan i fallet och fick allt över mig. En scen om den filmats hade kunnat passa i vilken fars eller sketchprogram som helst som går ut på snubbel och ramla. 
Ett rent under egentligen att jag inte slog i huvudet eller bröt mig utan kom undan med en öm tå och liten sträckning i axeln.

Men i övrigt - var det en väldigt skön helg! Vin och snack med bästevän i fredags, kyliga, frostiga men vintervackra promenader, god mat och serietittande, långfrukostar och sällskapsspel, kattgos och bokskrivande.

Så på det stora hela - inget att klaga på alls. Badrumstaket är för övrigt nu skinande rent då den mycket längre sambon tog över svabbandet.
 
Den här veckan är det bokskrivande som gäller för hela slanten. 6 dagar kvar till deadline för råmanus och nu hoppas jag att jag får ihop slutet så som jag har tänkt. Håll tumme och tå!

Kommentera 0 st

Kommentarer

Namn:


Mejl: (endast för mig)


URL/Bloggadress:


Kommentar: