GARDEROBSGRUBBEL & BYRÅBEKYMMER -

work is workout

2016-02-08 | 22:24:10 | Träning&Hälsa

 
Jag måste bara säga att jag börjar bli mäkta imponerad över formen på mina armar i dagsläget. Jag lyfter lite hantlar då och då men mina armar har defintivt och framförallt formats och blivit muskliga tack vare mitt jobb.
Och kanske inte så konstigt..Som i helgen så har jag lyft cirka 10 stycken euroträpall, lastat dessa på varandra.
Otal SRSlådor fyllda med margarinpaket, kassler och stora ostar.
Ett arbetspass innebär ofta flera hundra kilo frukt som ska lyftas av, vältras, flyttas runt.
Så kanske inte så konstigt att det inte alla dagar finns orken att träna efter jobbet när man antagligen redan gjort typ 2 träningspass på själva jobbet. För det är ju inte bara lyft, det är ju en hel del spring dessutom.
 
Men imorses kom jag ut på en löprunda vid 8.30tiden. Så härlig start på dagen och kändes så friskt med dagsljus, frisk lufgt och höra vårigt fågelkvitter efter att ha tillbringat nästan 40 timmar på jobbet sen i fredags.
Dock kändes benen lite tunga men inte så konstigt efter helgens jobb, allt promenerande i Stockholm förra veckan och förra veckans löprundor dessutom.
 
Men ja jag är tacksam över att jag får den här träningen jag får på jobbet och att jag märker utveckling rent styrkemässigt där..saker som kändes omöjliga attlyfta när jag började för snart 2 år sedan gör jag nu utan att ens tänka efter.
Känns skönt att få bygga muskler och styrka på det här sättet eftersom det liksom sker på daglig basis vare sig jag har lust eller inte än om det t ex hade varit gymbaserad träning där man kan komma ur form/lust/hitta tillbaka efter till exempel sjukfrånvaro etc.
 
Men nu får det bli en kopp te och en chokladmuffin till kvällsfika och ett avsnitt eller två av GIRLS, som jag äntligen tagit mig i kragen att börja kolla på.
 
Kommentera 1 st

Kommentarer
Emma -Merakibeauty.se
2016-02-09 - 14:32:59

härligt :)


Namn:


Mejl: (endast för mig)


URL/Bloggadress:


Kommentar: