GARDEROBSGRUBBEL & BYRÅBEKYMMER -

Som en stor guldmedalj

2015-06-25 | 22:42:26 | Träning&Hälsa


Godkväll på er finaste bloggosfär!
Hoppas ni mår bra.
Jag har jobbat 12-20.30 idag och hade först planer på att ta en morgonlöprunda imorses..men orken fanns inte inte lust heller så jag prioriterade sovmorgon, kattgos och sedan lite lugnt trädgårdsarbete. Man måste lyssna på kroppen.
Men efter jobbet ikväll kände jag mig piggare och kvällsluften kändes skön så bytte jobbjeans mot shorts satte lurarna i öronen och gav mig ut på en halvtimmes runda.
Vilket jag absolut inte ångrar. 

Grönskan är lummigare på kvällen mot morgonen...fåglarna sjunger snarare än kvittrar, och doftrna..dofterna om sommarkvällarna när allting varit igång hela dagen..ojoj.
Sen att på ena sträckan möta den lågt stående kvällssolen som nästan bländar en likt en jättestor guldmedalj medan den peppande musiken ljuder i öronen. Underbart!

Nu njuter jag av te, naturgodis lite kall pepsi max och ser några avsnitt av Huset Fullt...och minns sommaren 1992 när jag var 10,5 år gammal och vi just hade fått tv4.. Det var varmt , som det ju alltid är när man minns barndomens underbara sommarlov, och Huset Fullt blev en favoritserie för flera år fram som jag tittade på den lilla 14tum stora tvn som hade fått flytta in på mitt rum.
Oj..nu blir jag nostalgisk här. Jag minns mina barndoms somrar med värme.
Kommentera 1 st

Kommentarer
Viktoria
2015-06-25 - 23:04:15

Håller med dig om att det är så mycket härligare att träna på kvällen under sommarhalvåret! Bra jobbat att du tog dig ut på en runda! :o)


Namn:


Mejl: (endast för mig)


URL/Bloggadress:


Kommentar: