GARDEROBSGRUBBEL & BYRÅBEKYMMER -

en helg med smak av blueberry cheesecake

2014-02-09 | 19:10:00 | Egocentrerat&Vardagligt


Underbara blåbärscheesecaken från Waynes Coffee och ljuvlig pastellrosa väska från www.avanna.se
 
Ojoj vad en vecka och framförallt en helg går fort.
Redan söndagskväll igen.
Men det har varit en finfin helg. Vi tjuvstartade den, min karl och jag redan kring lunch i fredags då vi åkte till Skövde och åt lunch ute samt shoppade hem lite nödvändigheter och gottigheter. Skönt att bara komma hemifrån ibland och bara göra nåt tillsammans mer än vardag och jobb.
 
Två långpromenader med mamma och två kortare med Stefan, härligt mellohäng med Karin, serietittande, filmtittande, god mat och godis är annat helgen innehållit.
Och så har vi en liten förkyld kisse här hemma. Inte för att jag gillar när pälsklingarna är sjuka men han är lite extra söt Charlie när han nyser som en liten elefant♥
 
Nu väntar en ny vecka med kanske nya utmaningar och så klappar jag mig på axeln för gångna veckan och att jag klarade av nåt jag aldrig gjort förut. Och så känner jag lite extra tacksamhet över att jag har en klick med människor kring mig som alltid stöttar, peppar och är glada för min skull. En klick där missunnsamhet och dåliga vibbar inte finns och där man inte känner att man bara ger ger och ger och sen aldrig får nåt tillbaka.
Kommentera 0 st

Kommentarer

Namn:


Mejl: (endast för mig)


URL/Bloggadress:


Kommentar: