GARDEROBSGRUBBEL & BYRÅBEKYMMER -

de där personliga mötena är för mig guld värda!

2013-10-31 | 08:50:41 | Krönika/Politik/Tankar

 
Igår var det dags för min krönika igen i lokaltidningen, något jag är stolt och glad över att få skriva då jag älskar att just skriva.
 
Och som nästan alltid publicerar jag ju krönikan här i bloggen i efterhand. Varsågoda:
 
----
 

” Det är ju du ! Du som skriver i tidningen ”


Ja, detta var en ganska så frekvent replik sista helgen i september när jag och en massa andra härliga och kreativa Tidaholmare ställde ut under ”Konstnatta”.  Jag hade min alldeles egna utställning i Rudbecksgymnasiet under lördagen och söndagen och det kändes nostalgiskt och logiskt att ställa ut just där, där mycket av mitt fotointresse och passionen för fotografi tog fart. Skolans korridorer luktade fortfarande likadant som när jag tog studenten därifrån för lite mer än 13 år sedan.

Jag ställde inte bara ut  foton utan även en del av mina målade tavlor, digital konst och delar av min webshop/klädmärke. Men för tidaholmarna verkar jag just vara mest känd som den ”som skriver i tidningen”. Och inte mig emot, jag älskar att jag får ordet här var sjätte vecka och jag får tacka så himla mycket till alla er som kom fram och berömde mina ord här i VB och ja även mitt andra skapande...och de smaskiga snittarna min mamma gjorde.

Några helger senare så var jag med mitt Avanna och åtta andra företag/butiker med på ”Ladies Night” som Restaurang Gränden anordnade. En trevlig modekväll endast för kvinnor. Mingel, mode, mat – kan det bli bättre? Jag stod där och kände mig stolt. Stolt över att vara en del av företagstidaholm och stolt över att vara en del av just det kvinnliga företagandet i Tidaholm. Vi har faktiskt ett grymt modeklimat här i vår stad. Vilket jag åter igen påmindes om denna afton. På denna lilla yta som Gränden var vi alltså nio stycken företag som erbjöd alltifrån hårstyling till manikyr till snygga accessoarer och ekologiska kläder , kläder i bara ett fåtal exemplar, snygga glasögonbågar och ja det mesta en garderob och en personlig stil kräver och behöver. För mig som verkar mest på nätet är sådana här tillställningar dessutom guld värt eftersom jag får möta kunder öga mot öga och prata om det jag gör och mina produkter. Visa upp mig.

Extra roligt var det att det var så blandade åldrar och stilar på de kvinnor som kom. Från 18-20åringar till underbara, häftiga pensionärer. Jag sålde ett likadant linne till ung tjej som till en äldre dam och det är det som är det underbara med mode! Strunta i ålder och konstiga påhittade regler om att man inte kan bära ditten och datten om du inte har en viss kroppstyp eller passerat en viss ålder. Låt din personlighet styra och låt kläderna visa vem du är ! Det är är när du trivs i kläderna och vågar bära vad du vill som ditt vackraste jag kommer fram, både för dig själv och andra vare sig du har valkar eller tvättbräda, rynkor eller babylen hy, hot dogs eller prinskorvar till ben.

Så varför inte bege dig ut här på stan nu en dag, ta en riktig shopping-och unna-dig-dag! Köp dig de där mönstrade byxorna du vill ha men inte trott du kan bära eller den där tröjan du inte kan släppa tanken på men också tänkt att ” vad ska andra säga”..För tja..en dag kanske nån kommer fram och säger till dig ”Men det är ju du! Du som har så grym stil!” 

 
 
 
Kommentera 1 st

Kommentarer
Hanna Karlsson
2013-10-31 - 09:09:49

Vilken bra krönika!


Namn:


Mejl: (endast för mig)


URL/Bloggadress:


Kommentar: