GARDEROBSGRUBBEL & BYRÅBEKYMMER -

A matter of the heart

2012-01-20 | 09:50:57 | Avanna konst/design/foto

Nu har jag släppt Avanna Love&Heartwww.avanna.se
En söt och snygg hjärtkollektion med t-shirts, linnen och tygkassar.

20 kronor per såld tygkasse kommer dessutom gå till Hjärt&Lungfondens Hjärtebarn - forskning kring barn med hjärtfel.
Dessutom är det tygkassevecka på AVANNA, köp 3 betala för två!

Kommentera 7 st

Kommentarer
Sofia
2012-01-20 - 12:39:57

Hej! Vilka fina. Du vill möjligtvis inte ha nån som designar med dig också? Kag ritar en del å vore kul att trycka på grejer. Så om du vill ha ett samarbete hör av dig! Iså fall gör kag det ej fö att tjäna på de :) kram

Garderobsgrubbel&Byråbekymmer
2012-01-20 - 12:47:52

Sofia: Tack så mycket. Kunde ej kommentera hos dig då det inte kom upp nåt kommentarsfält.

Jag är inte intresserad av nåt samarbete men då jag har eget tryckeri och du vill ha nån som trycker dina design så kan du höra av dig.

Moa
2012-01-21 - 01:24:28

Wow. Jag älskar dina tryck och kläder, så otroligt inspirerande. Tyvärr blir det inte särskilt mycket nya kläder för mig då jag lever fattigt på enbart studentbidraget och försöker klara mig utan lån men jag vill ändå kommentera att faktumet att du väljer att skänka dessa pengarna till hjärtebarnsfonden säger otroligt mycket om dig som människa. Är själv ett hjärtebarn och vet hur mycket nytta pengarna gör, du räddar liv genom att du är en så fantastiskt generös och godhjärtad människa. När CSN kommer för nästa månad så ska jag definitivt lägga en beställning! Hoppas att du får en fantastisk helg! Ps. använder fortfarande mitt my style my fashion linne minst en gång varannan vecka och det är fortfarande i sjuukt bra skick! Grymt bra jobbat! Ds.

Fanny
2012-01-21 - 12:25:32

Hej. Jag tittade precis in på din blogg för den var på blogg.se's framsida. Och en utav de första sakerna jag ser är de här superfina kläderna och väskorna. Började fundera på och köpa en tröja. Superfina är de!!! :D

MariaP
2012-01-21 - 16:57:02

Gud vad snygga. Jag skulle verkligen vilja ha linnet med ett rosa linne som det står i feel love. Det är sjukt snyggt! Skulle dö för att få det. Men tyvärr har jag inga pengar. Och kommer nog inte få på ett tag. Men har en fråga, vem är det som bestämmer priserna, för jag personligen tycker att dom är ganska dyra, och skulle vilja köpa upp hela ditt lager om jag hade råd!

Garderobsgrubbel&Byråbekymmer
2012-01-21 - 17:48:01

MariaP: Jättekul att du gillar det jag gör.

Utpriserna bestämmer jag själv då det är mitt företag. Men ett utpris sätts ju baserat på vad produktion har kostat.

Det går inte jämföra ett litet företag och enskild firma som mitt med t ex ett megastort som H&M med egna fabriker och som kan tillverka tusen och åter tusen produkter och säljer över hela världen.

I mitt utpris ligger inköp/tillverkningspris på själva linnet + tryckkostnad+arbetskostnad+emballage.

I denna utprissumma får jag sedan betaka skatt och moms och arbetsgivaravgift. Det är ju detta jag ska leva på.

kram

Kläder
2012-01-23 - 09:49:36

Trevliga t-shirts, gillar verkligen enkla snygga. Skönt att gå runt i hemma och jag gillar att ha t-shirts som sovabortapyjamas. kommer definitivt att köpa ett par! :)


Namn:


Mejl: (endast för mig)


URL/Bloggadress:


Kommentar: