GARDEROBSGRUBBEL & BYRÅBEKYMMER -

Oscars! Röda Mattan! Klänningarna!

2012-02-27 | 00:07:42 | Modebloggerskan , Mode & Modestuff

Så där då var Oscarsgalan igång!

Eller Röda Mattandelen.

Det är fortfarande "early" så det duggar inte tätt med klänningar ännu på den där mattan och det har inte börjat dyka upp bilder heller på alla oscarssajter jag spanar in.

Men jag har hittills sett Penelope Ann Miller i en ganska fin ljusljust rosa klänning med silver/glitter och till det en fin blond kalufs med silverdiadem. Lite prinsessa.

Milla Jovovich såg klassiskt vacker ut i lagt hår och en vit klänning från Elie Saab med ena axeln bar.

 

Melissa McCarthy från Bridesmaids är jätteöt i en korallfärgag klänning med fladdrande chiffongärmar, markerad midja och blingbling.

Jessica Chastain från bl a Nicevill har en svart/guldig ganska typisk galaklänning från McQueen. Axelbandslös tight med släp som böljar ut strax under knäna. Enkel håruppsättning till detta.

Shaleine Woodley bär Valentino couture, en vit täckande kläning som i mitt tycke är ett ganska modigt val av en sådan ung skådespelerska men tyvärr är klänningen mer som en tråkig tröja med lite stenar på. Lite tantvarning på nåt sätt och ser väldigt varm ut där i det soliga vädret.

 

Viola Davis från Niceville i en cool grö klänning som är en snygg koontrast till hennes chokladbruna hy och korta lite rödbruna hår.

Michelle Williams - oscarsnominerad för sin roll som Marilyn Monroe i My week with Marilyn dök nu upp i rutan, vacker i sin korta blonda "pojkfrisyr" klädd i en röd/korall klänning , Louis Vuitton, vad jag kan se nu med lite draperingar och ett enkelt halsband. Verkar ha bar rygg.
Står med bästa vännen  Buzy Philips från Cougar town.

Rooney Mara - The girl with the dragon tattoo, har en enkel vit fin klänning med lite gothkänsla. Tycker dock att hon mest ser ut som en trådgalge som inte riktigt orkar hålla upp klänningen.




Åh Octavia Spencer från Niceville är ju för söt!

TRENDSPANING:  Känns som ljust rosa, puderrosa är lite denna galas färg om jag ser på minglandet.

Alltid lika stiliga Glenn Close still going strong. Mörkt grön klänning. Inte så många mörka klänningar ändå som skådas, verkas som sagt vara mer puderosa, några knalliga färger och en del vitt.


 

Virginia Madsen känns som om hela hon är en vandrande OScarsgalainteriör lika viktig som statyetten själv. Tror hon dykt upp på mattan vartenda år under mina 16 galaår. Vet dock inte vad hon gör för filmer...?

Ibland är hon strålande vacker men ikväll nja..ingen hit .

 

 

Åh Emma Stone är jättevacker i denna röda Louis Vuittonkreation! Knyt runt halsen, fint fall, stram vacker frisyr. Lovely!

 

Hmm J.Lo looking like ....J.lo always does. Glowing.

 

Komikern Tina Fey är jättevacker i en hyfsat enkel men ändå ganska tidlös klassisk välsittande lila Herreraklänning.

 

Penelope Cruz har förmågan att vara lite breathtaking men denna kväll blv det nästan en snark från mig. Fin visst men tråkig. Armani. Mer syrenlila i rutan dock än blå som på fotot.

Åh natalie Portman i en prickig klänning! Lite annorlunda tycker jag minsann! Sött som socker, som Natalie själv.

 

Cameron Diaz levererar! Ser så där härligt surfigt fräsch och gyllene ut som bara Diaz kan...och Kate Hudson. Jättefint!! Gucci Gucci Gucci.

 

Gwyneth Paltrow med både klänning och cape/rock/sjal.

Elegant ja, vackert ja, wow - nej. Tom Ford deisgn.

Åh nej! Sandra! Min all time favourite Sandra Bullock lyckas inte få mig att le denna afton detta år. Det här tyckte jag inte var snyggt nånstans. Skit också. Var dock snyggare nu när jag såg henne "live" men nja ingen hit. Fin i ryggen dock.

 

Jag tillhör dom som aldrig fattat grejen med Angelina Jolie. Hyfsat bra skådis ja. Men aldrig fattat de som tycker att hon är så snygg eller tycker om hennes klädstil. Och jag ändrar mig inte ikväll.

 

 

 

Kommentera 18 st

Kommentarer
Linda
2012-02-27 - 01:03:57

Min favorit hittills (har ju knappt börjat) är Michelle Williams, fast hon är hemskt smal... Hon och alla andra.

Garderobsgrubbel&Byråbekymmer
2012-02-27 - 01:06:21

Linda: Michelle har ju varit ganska så petite länge, bara i dawsons creek som jag sett henne lite fylligare tror jag.

Men ja de är så slimmade skinny i hollywood.

Linda
2012-02-27 - 01:09:58

Jo absolut. Lite "roligt" när man ser Dawson's Creek idag tycker jag, hon är liksom dubbelt så stor om man jämför med idag (utan att vara tjock). Fast klänningen osv är fin.

Garderobsgrubbel&Byråbekymmer
2012-02-27 - 01:17:57

Linda: Ja men eller hur!? Håller helt med.

Och en del ser "normala" ut framifrån så vänder de på sig och är som trådar i profil.

Frida
2012-02-27 - 01:42:17

Mina favoriter so far är Michelle Williams, Emma Stone, Jessica Chastain och Milla Jovovich..... gaaaalet snygga! Shailene Woodley var också riktigt snyggo, modigt och modent val av henne. Gillar inte ringningen på Rooney Maras klänning dock....

Garderobsgrubbel&Byråbekymmer
2012-02-27 - 01:49:03

Frida: Får inte fram bild på Emma, grr. Jättefin var hon iaf. Absolut modigt val men tyckte klänningen var lite platt och tråkig men växer iofs ju mer jag kollar på den.

Linda
2012-02-27 - 02:29:18

Angelina Jolie var fin tycker jag också, väldigt "hon". Fast inget har slagit Michelle Williams ändå, tycker jag - lite trist. Inte mycket otippat liksom.

Garderobsgrubbel&Byråbekymmer
2012-02-27 - 02:30:45

Linda: Jag tycker Michelle Williams, Natalie Portman, Emma Stone och Cameron Diaz!

Linda
2012-02-27 - 02:34:21

Något lite roligt med Brangelina är att de alltid liksom ser likadana ut, typ. Alltid samma hårfärg och styling typ. Fast det känns typiskt Brad, han hade ju samma hårfärg som Gwyneth när de var tillsammans också, och likaså Jennifer Aniston. Skumt!

Linda
2012-02-27 - 02:41:48

Man har ju fått se några bilder ur Marilyn-filmen. Jag har inte sett den. Vad tycker du (av det du sett) om Michelle's porträttering? Du är ju "expert".

MariaP
2012-02-27 - 07:23:18

Gud vad fina klänningar dom har! :D

ANNAWII ♥
2012-02-27 - 07:49:10

hihi jag trodde vi hade rätt lik smak men näe, jag ÄLSKAR Shaleine Woodleys klänning! Den känns lite härligt 70-talsenkel på ett bra sätt. Sedan tycker jag även att Gwyneth Paltrows outfit var wow, den står ut bland alla glittrande och förutsägbara klänningar och det kan inte bli mer "hon" än så :).



Dock håller jag med om en sak - Cameron är förtjusande. Så vacker kvinna och hon ser fantastisk ut i den vackra klänningen med sin busiga frisyr, snygg kontrast!

Mickan
2012-02-27 - 08:30:39

Åhhh nej jag som är J.Lo fan! Tyckte inte hon gjorde sig rättvisa här alls :/ dessutom ser hon kladdig ut :/

Natalie Portman är nog allra finast :)

Saralingon
2012-02-27 - 09:34:03

Tycker bilden på angelina var rolig, då det ser ut som att det är gubben bakom hon håller i hand!:)

Jess
2012-02-27 - 18:04:26

Jag har inte heller fattat grejen med Angelina Jolie, den enda gången jag faktiskt gillat henne var i Changeling. Gillar Natalie Portmans söta prickiga klänning, Camerons Diaz fräscha look och Michelle Williams - som dock ser lite, hmm, tanig ut.

dissy
2012-02-27 - 20:08:16

Emma stone är ju bara för vacker! Och Octavia Spencer är ju gudomlig! Älskar klänningen.

Moa
2012-02-29 - 18:29:08

Det är så roligt när du varje år rapporterar från Oscars :D Du har sån koll, jag är imponerad. Det var dock tråkigt när inlägget tog slut, hehe ;D

Kram

Elin Atterstig
2012-03-01 - 22:08:04

Vad kul att du rapporterade! Jätterolig läsning. Jag missade ju galan i år igen. Trodde inte jag skulle jobba dagen efter, så planerade in att se det i år. Men tji fick jag.


Namn:


Mejl: (endast för mig)


URL/Bloggadress:


Kommentar: