GARDEROBSGRUBBEL & BYRÅBEKYMMER -

Kiss Me Outfit

2011-04-27 | 11:07:47 | Modebloggerskan , Mode & Modestuff


t-shirt - AVANNA WEBSHOP
matchat med skor och väska i härlig cerise/fuschia från Have2have.se
jeansshorts ifrån H&M
och knalligt läppstift från Collistar/Eleven.se
Kommentera 21 st

Kommentarer
I N I S E N
2011-04-27 - 11:38:11

Åh, HUR sommarsnyggt som helst!

Jess
2011-04-27 - 12:01:50

Tjusigt!

Sanna
2011-04-27 - 12:12:11

rosa och snygg outfit !

du jag har fått en väldigt konstig kommentar om dig på min blogg, jag vet inte om du är intresserad, men hör av dig isåfall.

kram

Garderobsgrubbel&Byråbekymmer
2011-04-27 - 12:35:05

Sanna: hej gums

jag antar att kommentaren är ifrån en Mona..hon har masskommenterat typ varenda blogg som komenterat mig det senaste om att jag snott hennes idéer.Jag kommenterade hennes blogg för några dagar sen - hon hade gjort en del roliga plagg vilket jag ju står för att jag tycker hon gjort hon verkar vara kreativ och duktig på att sy och jag uppmuntrat och ger gärna komplimanger till sånt jag finner duktigt - varför skulle man inte liksom?Hon frågade om vi kunde samarbeta vilket jag aldrig svarade på, såg ärligt ingen mening med det liksom.Igår lade jag upp en skiss på en tanke jag haft i flera år - och som jag även genomfört då och då, sy fast applikationer som motiv istället för screentryck.NU sprider hon att jag snott hennes idéer trots att jag inte ens gjort nån färdig produkt ens en gång.

Och det är ju knappast nån unik idé heller med fastsydda grejer, se bara på t ex Acne som hade läderapplikationer ..eller Lanvin..

Försökt vara vänlig mot henne, pusha henne att starta eget..istället sprider hon bara en massa falskheter.

Malin
2011-04-27 - 12:40:14

Snyggt kollage, och vilken tuff t-shirt du fått ihop! Kram

Sanna
2011-04-27 - 12:44:04

ja precis, det är hon jag menar.

fan va trist när det blir sådär, och väldigt tråkigt att hon försöker att blanda in andra som int har med saken att göra. Känner hon sig illa behandlad så är det ju bättre att ta det med dig så att du kan förklara hur du ser på saken.Men kanske är det så att hon vill utnyttja att du är omtyckt och populär och vill starta " bloggbråk " för att locka läsar till din blogg. Vissa gör ju vad som helst för att få fler läsare...jag vet inte. Men trist är det iallafall.Hoppas verkligen att det löser sig !

kram

mona
2011-04-27 - 12:56:54

det tråkiga är bara att du inte ens kunde tacka nej när jag erbjöd ett samarbete. om du haft dessa ideér länge och inte kan sy så ser jag ingen anledning till att inte ta hjälp från mig. men så blev det. mycket tråkigt, eftersom detta är någonting jag verkligen vill och vet att jag kan göra på ett sätt som skulle kunna sälja som smör om jag bara får resurser nog att kunna starta upp. du har ju allt det där redan, så varför inte tjäna på våra idéer tillsammans? jag reagerade så starkt när en tjej skrev en kommentar om att du funderar på att sy fast applikationer eftersom detta betyder så mycket för mig. jag är arbetslös och har socialbidrag så detta r mitt enda hopp just nu. men jag ska se till att få ett arbete så jag kan ha råd att driva detta själv. inget bråk och jag är inte sur, ledsen, arg eller någonting. hoppas du får ännu mer framgång med det du gör! MVH /Mona

Garderobsgrubbel&Byråbekymmer
2011-04-27 - 13:09:13

Mona:Mona, jag vet hur det är att vara arbetslös och utan några pengar på fickan, jag har det fortfarande kämpigt, jag är inte rik på nåt sätt.

Och jag tycker verkligen du ska satsa på din dröm och vision för jag har menat varje ord när tyckt dina grejer är coola och snygga och jag har inte tänkt att göra nåt som ser ut som dina grejer över huvudtaget.Nu har ju jag länkat till inlägg där jag visat gamla grejer jag gjort med påsydda grejer och där jag skriver om planer på att göra det , flera år tillbaka i tiden.Men bara för att man tycker nån annans saker är snygga betyder inte det att man snor idéer.

Liksom kan inte jag kommentera en annans tavla eller teckning som snygg och bra och sen inte kunna rita själv?

Då hade världen varit väldigt fattig på konstnärer.Jag tycker inte att ditt resonemang höll, särskilt när jag inte ens har visat nån färdig produkt överhuvudtaget utan bara en skiss och en fundering.Varken du eller jag är de första att komma på det här med påsydda applikationer - jag växte upp med sådant på 80talet.

Jag vet flera modehus som hade påsydda läderdetaljer förra året så som du gjort på dina linnen.

Designerhuset Lanvin är ett annat exempel med massa påsydda detaljer.Det har dock verkligen sårat mig nåt oerhört alla dessa kommentarer du skrivit i andras bloggar, rent skitsnack och falsk ryktesspridning om mig och mitt företagsnamn.

Att du gjorde det på ett så oproffsigt lågt sätt utan att ens diskutera med mig först eller försöka lösa det.

Även om jag i slutändan tror att det mest skadat dig själv att agera på det sättet.Önskar dig i alla fall all lycka..med en förhoppning att du nånstans rättar till de där falska ryktena du spridit i de bloggar du skrivit dom.kramar

Anna

mona
2011-04-27 - 13:21:19

det är ingen falsk ryktesspridning, det är hur jag uppfattade situationen från mitt perspektiv. var ju en läsare som reagerade över detta från början och skrev till mig. de där ideérna du haft var ju för flera år sedan. men bra att du gillade mina grejer och blev inspirerad. kör hårt! jag lägger ner detta nu. och du får skylla dig själv som tackade nej till ett samarbete.

Hanna - Mode, smyckestillverkande och min vardag
2011-04-27 - 13:28:29

Läckert kollage.Garderobsgrubbel&Byråbekymmer
2011-04-27 - 13:41:52

Mona:

En uppfattning Mona är inte detsamma som att sen sprida i en massa bloggar med stora bokstäver så som du gjorde för det du skrev till andra och försökte dra in andra i det var inget annat ryktesspridning och förtal.

Särskilt inte när du inte ens försökte lösa det med mig - den berörda och anklagade först.Angående din samarbetsförfrågan så har jag redan förklarat att jag haft lite tid att sitta och svara på kommentarer under påsken, det blev sporadiskt svarande på de flesta. Jag svarade på några av dina, frågade vad du emnade med samarbete, innan sista svaret kom hade jag gått och lagt mig och på morgonen föll det bort.

Men nåt samarbete var aldrig aktuellt för mig. Jag har nog med att bygga upp mitt egna och att samarbeta och bli partners med nån över näte man överhuvudtaget inte känner är ingen lyckad idé över huvudtaget särskilt inte när den ena är företagare och den andre inte.Nu har jag inget mer att säga om saken, jag har varit trevlig mot dig hela tiden, försökt bemöta allt med ett stort lugn och önskat dig lycka till och vill att du ska satsa.

Nu är det upp till dig om du dementerar ryktena du spridit eller tar bort dom eller ber om ursäkt.kram

Sara
2011-04-27 - 13:45:21

Supersnyggt! :)

mona
2011-04-27 - 13:47:02

jag har all rätt att skriva vad jag anser pågår till vem jag vill. och de har rätt att bilda sin egen uppfattning. ingenting fel med det. en ursäkt kommer du aldrig att få, ej heller någon dementering av ryktesspridning, eftersom jag bara har skrivit sanningen från mitt perspektiv, men tips från en läsare dessutom.

Sanna
2011-04-27 - 13:58:27

oj menar du de ?

gud tack va snäll du är ! Jag är sånna sjuka komplex för mitt utseende just nu att det verkligen värmde =)Tack och åter tusen tack underbara Anna !Kram

Garderobsgrubbel&Byråbekymmer
2011-04-27 - 14:03:27

Mona:

jaja Mona.Men det är inte att låta folk bilda sig en egen uppfattning när du skriver till dom " Att jag har snott rakt av".

Jag har ju inte ens gjort nån färdig produkt av nåt färdigt material som ens går att köpa?Då har ju du i så fall "snott rakt av" från alla korsmotiv som syns på klädesplagg överallt just nu.Som sagt du är inte den första att sy fast saker på plagg Mona och inte den sista heller.

Inte heller att använda dig av skinn läder eller leopardmönster.

Anonym
2011-04-27 - 14:11:16

väldigt knepigt samband bara. du dissar samarbete och slänger sedan upp en liknande idé 2 dagar senare. HUA! Men det är smällar man får ta. Får skylla mig själv. Lycka till med ditt skapande!

Garderobsgrubbel&Byråbekymmer
2011-04-27 - 14:17:42

anonym: inget konstigt alls, hur mycket skisser och idéer har jag inte lagt upp senaste ÅREN här på bloggen?

Jag sitter ju skapar hela tiden.och det är STOR skillnad på LIKNANDE idé och att SNO.

Ska jag anklaga dig för att sno idén att sälja egendesignade linnen..?

Nej.

Emma says style, love & rock and roll.
2011-04-27 - 16:30:48

snyggt kollage!

Matildaz
2011-04-27 - 17:25:42

älskar skorna!

Sara
2011-04-27 - 18:15:46

Fint, vilket drömoutfit!

Junitjej
2011-05-01 - 09:49:46

Vilken kanonsnygg väska!


Namn:


Mejl: (endast för mig)


URL/Bloggadress:


Kommentar: