GARDEROBSGRUBBEL & BYRÅBEKYMMER -

Here lies love

2010-08-11 | 18:59:03 | Egocentrerat&Vardagligt

Nä jag var inne på H&M på götgatbacken i Stockholm i fredags så hörde jag först, liksom lite som om det kom från långt bortifrån, en underbar låt i affären. Jag sökte mot ljudet och nånstans till höger om kassorna hörde jag musiken tydligt. Jag ställde mig där bland några klänningar i blått och toppar i vitt och bara toknjöt. Smålog, småsvassade, smådansade och fånblundade.
Jag blev kär.

Och just nu tillägnar jag min nya låtförälskelse till Mia, som skrivit det här underbart fantastiskt peppande inlägget om mig. Jag behövde verkligen de där orden just nu. Tack så hemskt mycket!

"

Inspirerad av Pyttis

Jag tycker att bloggosfären är fantastiskt. Man surfar runt här och helt plötsligt är man inne på någon blogg och möts av ett fyrverkeri av färger, ett regn av foton eller teckningar. Eller snygga outfits, eller cupcakes. Ja, vad man vill, nästan allt, det man är intresserad av kan man hitta här. Man finner så enormt mycket inspiration här.
.
En blogg som jag följt väldigt länge är talangfulla Anna - Avanna, som bloggar på http://www.pyttis.blogg.se/.
Hon har verkligen lyckats att slå igenom i bloggvärlden, tack vare sin stora talang som illustratör och designer.  Jag är övertygad om att hon gjort ett så stort avtryck att hon skulle klara av att stå på egna ben, utan bloggen. Det är beundransvärt. Hon har bland annat en egen kollektion av kläder på Nelly, som ni finner här http://www.nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/märkeskläder/avanna-444 .
.
Hennes framgångssaga inspirerar och gör att jag strävar efter att bli bättre. Sånt gillar jag! En annan sak som jag gillar, är att hon står för det hon tror på, exempelvis ideologier. Jag delar hennes sympatier till fullo, jag är så röd att jag rodnar ; Hon har eget företag, men hon ändrar ändå inte värderingar även om det kanske skulle gynna en egen företagare. Även om inte jag heller skulle göra det, så är det faktiskt många som resonerar så. Man får givetvis tycka precis vad man vill, man får vara blå, grön eller röd men jag gillar att hon tar vara på det faktum att hon faktiskt når ut till många människor med sin blogg. Jag personligen känner igen mig på andra sätt också, t ex i hennes BDD. Att Anna är öppen med det är fint, det hjälper oss andra som är drabbade. Tycker att hon är en bra förebild, helt enkelt. Jag läser hennes blogg dagligen och den är bra, och jäkligt snygg förstås!"

Titta och beundra hennes fina konst här:http://mysketches.blogg.se
Kommentera 11 st

Kommentarer
Anna J
2010-08-11 - 19:09:42

Detta är vad jag kallar en riktig Blog Award!! Vilka fina ord, sånt gör mig så glad att läsa - en människas beröm till en annan. Extra kul är det när man själv håller med om berömmet. :-)

- Alexandra!
2010-08-11 - 19:42:05

Wow, det var riktigt fina ord det där alltså. Var en svamp och sug in allt, för hon har så galet rätt!

Ling-Ling
2010-08-11 - 20:08:28

Vad kul, det var fint sagt. :) Håller med såklart.. :)

Art By Tina
2010-08-11 - 20:24:49

Fantastiskt när man upptäcker en sådan där låt som verkligen fastnar, man känner lycka, måste lyssna om och om och om igen. Jag upptäckte alldeles nyligen också en sådan låt, heavens hung in black med Wasp - förstår inte hur jag lyckats missa den innan.



Så underbart vackert hon skrivit om dig - så fint när man får höra sådant, att man kan vara en inspiration för andra.

Angel
2010-08-11 - 21:08:31

va fint skrivet =)

Maria
2010-08-11 - 22:34:19

Hej Anna !!!



jag har läst din blogg ganska länge nu hade även haft en blogg på blogg. se och på (jag kommer inte i håg namnet nu)( Maria_KA)

jag har alltid gilklat dig skarpt och har ett flertal av dina palg i min garderob en i love them :D

jag har precis kommit ut eller ja före sommaren kommit ut som gay då jag förälskade mig hejdlöst i min nuvarande tjej, jag skulle jätte gärna vilja veta vad du tycker om gay kulturen . känslan som jag får är att du är like an angel även när det gäller detta men det skulle va intressant att höra dig med dina< egna ord ...

kärlek till dig från mig ... du är bäst !!!!!

Garderobsgrubbel&Byråbekymmer
2010-08-11 - 22:53:36

Maria:

Hej Maria!

Jag minns mycket väl ditt namn :)



Vad härligt att du hittat kärleken Maria, underbart! Och vad härligt att du vågade komma ut.



Jag vet inte vad jag ska skriva om just gaykulturen.

Men jag hoppas och vill, ja det borde skett för längesen..det borde aldrig ens varit en fråga eller debatt.. att homosexuella blir och är en lika "naturlig" del av samhället med exakt lika rättigheter som hetrosexuella.

Det är tragiskt att det år 2010 fortfarande diskuteras huruvida det är "rätt eller fel" med homosexuella. Om de ska få adoptera eller gifta sig.

Att många homosexuella fortfarande lever i det gömda i den så kallade garderoben.



Kärlek och kramar till dig från mig och krama även din flickvän från mig som tack för att hon gjort dig lycklig.



kram!

Maria
2010-08-11 - 23:03:19

ja visste väl att du hade fattat vad det handlade om:D

jag är så glad att jag kommit ut helt nu och alla ser en förändring i hur jag mår ... dom säger att det är som jag släppt något ..och ja precis :D



va kul att du fortfarande minns mig även fast jag var ganska frånvarande bland kommentaren senaste tiden .. men jag uppdaterar mig alltid om vad du skriver ... du är lixom den blogger jag känner mest för om man nu kan göra det , du är så äkta på någotviss. massa kramar

Garderobsgrubbel&Byråbekymmer
2010-08-11 - 23:06:39

Maria: Tack Maria för dom orden. De värmer extra mycket just nu i en tid då jag tycker internet återigen känns väldigt kallt och rått i klimatet.

Tack!



Och härligt att din omgivning ser skillnaden på dig, hur du mår. Alla har rätt att älska och att älskas.



kramar!!

Mia
2010-08-12 - 00:00:30

Jag blir helt ärligt otroligt glad för att mina ord berörde dig (trots att jag inte skriver perfekt)!



Det är dock tråkigt att du är nere och mår dåligt! Är det skitsnack i bloggvärlden så låt det rinna av dig! (finns ju tyvärr en hel del som vi alla drabbas av lite då och då!)

Jag skrev egentligen bara det jag känner varje dag när jag läser din blogg, så varför skulle jag inte skriva det egentligen. Självklart, tycker jag!

Jag slås av det varje gång läser din blogg, hur mycket du lyckats åstadkomma på egen hand! Jag beundrar dig så mycket. Jag älskar dina klockrena, ursnygga illustrationer så det är en fröjd att komma in här och se vad DU har skapat. Vi är väldigt lika i värderingar och åsikter och som jag skrev BDD:n, så jag känner igen mig mycket av det du skriver . Du är en skön tjej, att du är genuin lyser igenom i dina inlägg.



Tack för att du skrev så fint om min illustration, du skulle bara veta vad det betyder för mig! Det är en dröm att se något jag gjort på ett plagg! Så tusen tack!



Just det, lite ytligt nu då, glömde att säga att du är ursnygg! Har skrivit det förr, men det kan man ju inte höra för ofta! Hehe..



Ha det så bra. Jag menade VARJE ord jag skrev, du inspirerar! Stor kram// Mia

STYLEMIND
2010-08-12 - 10:58:41

Hej gumman!



Gud vad fint skrivet om dig, och jag håller med till 100% att du inspirerar! :)



En helt annan sak - Är den bra den där "Carries diaries"?? Funderar på ett köp...



Kramar


Namn:


Mejl: (endast för mig)


URL/Bloggadress:


Kommentar: