GARDEROBSGRUBBEL & BYRÅBEKYMMER -

Alla kan inte älska en

2009-11-07 | 21:35:02 | Krönika/Politik/Tankar

Det har ju blivit en hel del skisser och teckningar senaste tiden. Vilket jag är glad för  ty det betyder att min kreativitet och skapandeprocess är igång.

Och publicerar man på nätet så blir det ju också en hel del reaktioner, i min blogg, i andras bloggar, bland kommentarer och i inlägg och även i mail. Det blir ris och det blir ros, buskrik och hurrarop.

Och jag välkomnar alltihop. Alla kan inte älska och gilla det man gör särskilt inte inom konst/design/teckning/illustration. Det är så himla individuellt vad man fascineras av, vad man attraheras av, vad som tilltalar en. Jag har min speciella stil. En stil som jag tror att man antingen hatar eller då älskar. Inget mellanting. Det finns dom som tycker att jag är precis kass, ritar hur fult som helst, de fattar inte grejen, de tycker jag ritar som en treåring, det är kladdigt , det är fläckigt.

Det finns dom som tycker det är unikt, personligt, fint, imponerande, tilltalande. Jag har ingenting emot att jämföras med en treåring. En treåring har så livlig fantasi och är fri från yttre påverkan, lärare och regler som säger att så där får det inte se ut. De skapar sina egna världar. Jag har tillverkat hundratals klädesplagg varav nästan alla sålt slut. Jag har ett designersamarbete med Nelly.com som tror på mig som designer och som nåt som säljer. Ja allt är ju slutsålt där med.

Men jag välkomnar också kritiska röster. man måste kunna ta kritik. Måste kunna ta att en del verkligen inte gillar det man gör. En del tycker att Louis Vuittonväskor är to die for, jag ser inte det fina alls.

Det finns jätteduktiga tecknare och konstnärer därute som ritar fläckfritt och perfekt men det kanske inte berör mig det minsta. Jag tycker att Mona Lisa och Skriet är tråkiga tavlor.

Kritiska röster sporrar.

Hyllande röster peppar.

Jag behöver båda för att komma framåt.

Kommentera 2 st

Kommentarer
pernilla
2009-11-09 - 21:20:01

jag gillar att du är tillbaka på din "gamla" blogg igen :D den känns mer som du och det var på den här bloggen jag började följa dig :D men givetvis har jag följt dig genom alla dina andra bloggar också :)

sara
2009-11-10 - 12:46:43

Vilka fina bilder/skisser du gör...Älskade Carrie bilden, den var grymt lik henne...


Namn:


Mejl: (endast för mig)


URL/Bloggadress:


Kommentar: