GARDEROBSGRUBBEL & BYRÅBEKYMMER -

Do you wanna wear Today I'm wearing this, some day?

2008-06-07 | 13:07:36 | Avanna konst/design/foto

Yes yes yes! Då kör vi! En ny Today I'm Wearing Thistävling!

Denna gång kan ni vinna det "heta och o så eftertraktade" linnet "Today I'm wearing this" i den vita ribbade modellen, med svart tryck.
Storleken är XLvilket är den storlek Kenza har på sitt:  Måtten  är : 77 cm långt och 34 cm på bredden. Det töjer sig också ett antal centimetrar beroende på kroppsstorlek.Tävlingsuppgift:  Det är ju Sex and the City-tider nu i och med den nya filmen - som snart har Sverigepremiär.
Jag vill veta
* din favoritscen i ett SATCavsnitt
* din önskeoufit från hela serien
* ditt favoritcitat från serien
* vilken karaktär i SATC du tycker bäst om och varför.


Och är ni mot alla förmodan inga SATC-fans så får ni istället gärna berätta hur ni bäst skulle matcha detta linne , gärna med kollage som ni antingen mailar till [email protected] eller publicerar i era egna bloggar - glöm bara inte att skriva länken till mig så jag kan se.

Ni får gärna länka till tävlingen i era egna bloggar - lite fjäsk och reklam tackar jag ju givetvis inte nej till, men det är absolut inget som helst krav!

Tävlingen avslutas : Onsdag 11 juni kl 20.00
Tävlingen avslutad!

Kommentera 53 st

Kommentarer
Linn
2008-06-07 - 13:15:58

det där linnet är jättesnyggt, jag funderar på att köpa det.

NADIA
2008-06-07 - 13:25:13

Sv. Tack detsamma! :)

Ingrid
2008-06-07 - 13:48:20

har redan ett sånt :D

Sofie
2008-06-07 - 13:51:53

Svar: Haha, jo.

Åh, får ta och göra ett kollage då. Har aldrig kollat på Sex and the city. ^^

Minna
2008-06-07 - 14:09:34

Jag har precis börjat kolla på SATC, när den började gå på 3:an. Men jag måste nog säga att det bara finns två scener saom jag komemr ihåg perfekt så det får väl bli dom haha. Och det är när Carrie skäller ut Burgers (namnet rätt?) kompisar om att man inte kan göra slut via post-it och den andra scenen är när Samantha berättar för Miranda (på bröllopet) att hon har cancer.Hm.. önskeoutfit... måste faktiskt säga att jag inte alls gillar deras kläder, de är ofta väldigt icke-som-jag-klädda...Men när jag sökte google så fick jag fram den här bilden, antagligen nån promotionbild, men jag gillar faktiskt alla kläderna på denna bilden! 450x417.jpg" rel="nofollow">http://img.metro.co.uk/i/pix/2008/04/sexinthecitySF450x417.jpgGoogle får hjälpa mig igen haha, hittade detta citat och det gilalr jag verkligen! Carrie: "I'm good at crossword puzzles, I'm not so good at people puzzles."Vilken karaktär... jag tror att det är Miranda, hon är mest som jag, känns det som i alla fall.

Linda
2008-06-07 - 14:13:15

Ohh nu måste ja prova lyckan:) Gillar ju dina grejer starkt:)Favoritscen:

Detta är ju en favoritserie, så scenerna är många:) Men i bland de sista avsnitten där Mr Big o Carrie träffas efter timmar av letande efter varandra och träffas på bron. Det är så romantiskt och loveladdat så man blir lyrisk:) Man önskar att man själv hamnar i den situationen nån gång:)Önskeoutfit:

Är också från de allra sista programmen, där Mr Big försöker få Carrie att stanna kvar i New York istället för att flytta till Paris. Den rosa klänningen hon har på sig då. Gudomlig! Hennes namnhalsband är en favvo med, skulle ja med vilja ha!Favoritcitat:

"When im good, im very good. But when im bad, im even better!" - Samantha. Hon är ju så frän!Favorit: Jag måste nog säga Carrie. Hennes stil och personlighet är grunden i serien tycker jag. Hon är söt och försynt, samtidigt som hon är snygg och framfusig. Hennes kläder skulle ja göra allt för att lägga vantarna på, även om man inte klär sig så så ofta, men när man väl gör det skulle det vara med stil och klass! Hon är så mån om sina vänner och har en stark kraft till kärlek och åtrå som många bara drömmer om. Hon har en stark karisma!Nu håller jag mina tummar!! Vinstlyckan måste ju komma nån gång..hehe:) Kram

leopardia
2008-06-07 - 14:41:34

omg! vilka svåra frågor. men en favoritscen är iallafall från säsong 5, när Carrie inte får sig nåt för att Big hela tiden ska läsa ur hennes bok och älta deras gamla historia... 'the big journey' tycker att han är hysteriskt lustig i sitt Mr Big beter sig som en kvinna-sätt...Önskeoutfit: ge dig, hehe! nä, men säsong 4 är det väl, 'i heart ny' när Carrie träffar big innan han flyttar till kalifornien och mirandas vatten går direkt över Carries skor. Den outfiten, för skorna skull om inte annat. Älskar den.mitt favoritcitat är "Miranda : Maybe it's maturity or the wisdom that comes with age, but the witch in Hansel and Gretel—she's very misunderstood. I mean, the woman builds her dream house and these brats come along and start eating it." always!men sista frågan vägrar jag svara på, det är ju som att svara på vem är bäst - gud eller jesus? eller vilket av dina barn tycker du bäst om? det är ju mina bästisar vi pratar om ;)

Lilla fröken
2008-06-07 - 14:41:44

Oj oj...det här var lika svårt som att säga vilken favoritlåt man har med The Smiths. ;) Men jag kan väl nämna NÅGRA av mina favoriter här då:Favoritscen: När Smith rakar av sig sitt vackra hår som han är känd för. Han gör det för kärleken. För att Samantha är cancersjuk och själv tappat sitt hår. Han säger något i stil med att han först ska raka av sitt hår - sedan hennes. Jag minns hur vacker jag tyckte att den scnenen var och hur den tydde på hur mycket han älskade Samantha.Min önskeoutfit: De randiga byxorna med hög midja och hängslen med en prickig top till, som Carrie hade på sig när hon skulle på "jury duty" och filmkysstes med Berger på trappan alldeles innan hon skulle gå in.Citat: När tjejerna är på kasino i Atlantic city på Charlottes födelsedag. En man sager till Miranda att hon har en fet rumpa. Miranda säger inget men Samantha säger något i stil med: ”her ass is fat because she just had a baby and what is your excuse?”. Sedan frågar Carrie om han har fått trillingar eller…? Men mannen blir alldeles tyst av Samanthas kommentar och alla runt omkring skrattar åt honom. Jag skrattade jag också åt den där härliga kommentaren som klippte av hans kaxighet.Ja det är ju svårt att välja en eftersom jag gillar alla på var sitt sätt. Men istället för att välja det uppenbara (Carrie) väljer jag Charlotte för att hon alltid tror på kärleken. Precis det som Carrie skriver i försättsbladet till sin bok när hon tillägnar den åt Charlotte. Charlotte försöker alltid vara positiv och vända saker till något positivt. Det har gett mig många tankeställare när jag har sett serien.

isabe
2008-06-07 - 14:59:57

Hej

jag är gjärna med i tävlingen!

hehe det verkar som jag är den enda som inte har sätt sex and the city (hoppas det inte är ett minus!)

istället gjorde jag ett kollage som du skrev att man kunde göra. det finns på min blogg!

kram

nnani
2008-06-07 - 15:03:55

Hej

Jag är inget SATC-fan precis så får väll beskriva vad jag skulle matcha linnet med.

Jag skulle nog använda det som en tunika med leggins under eller inget. Eller ha det tillsammans med en snygg jeanskjol, det finns en massa fint man kan ha till linnet. :)

Sophie
2008-06-07 - 15:10:28

Svar: Nja gör i alla fall inte lika ont, men jag har börjat flagna i ansiktet, inte vackert :P Kram!

Caroliné
2008-06-07 - 16:25:39

Hej Anna!

Jag brukar aldrig vara med i tävlingar... orkar oftast inte lägga ner någon tid på något som jag antagligen inte skulle vinna iallafall.

Men när jag såg denna tävling så tänkte jag; Nänu! Nu ska jag ta och vinna det där supersnygga linnet!Outfitten som jag skulle ikläda mig beror på. Enligt mig är linnet man kan vinna ett linne som borde finnas med i varje kvinnas basgarderob. Det är ett linne som man kan använda när som helst, varje dag, dag som natt, till vardag likväl som till fest.

Jag själv hade haft det dygnet runt! smör smör

Nejmen faktiskt, det hade passat perfekt in i min vardag. Ska nu måla upp några sinarion ur mitt liv där linnet hade varit en avgörande detalj till perfektion.- Tänk dig att du precis vaknat bredvid den du älskar och bryr dig mest om i hela världen. Han/Hon sover fortfarande och du bestämmer dig för att gå upp och göra frukost på sängen, nypressad apelsinjuice och nybakta scones. Du skyler självklart kroppen med något så enkelt som "Today I´m wearing this"-linnet.- KRAKRAKRA! En mås flyger över ditt huvud där du ligger på stranden. Från ipodhögtalarna skrålar "sommartider" och du har precis smaskat i dig både en Piggelin och en Magnum Mandel. Du beger dig för att äta en fräsh sallad på ett café precis vid stranden. Håret är salt, kroppen brunbränd och iklädd bikini. Inför cafét slänger du snabbt på dig "Today I´m wearing this"-linnet.- Rekordelig krusbär i ena handen och en berusad vän i den andra. Glada går ni gatan fram och följer party-ljuden. De illrosa klackarna kommer du antagligen ångra imorgon när blåsorna och skavsåren sitter på sin plats. De silvriga leggingsen stramar åt och "Today I´m wearing this"-linnet hänger snyggt över kroppen som glittrar av party-stämning. När du sedan, nästa morgon, vaknar bakis och full av ånger över nattens bravader är det bara linnet som känns helt rätt även den dagen. Med endast linnet på lunkar du hemmåt med klackarna i handen.- Efter en skön ansiktsmask och ett långt och bubblande bad med doft av lavendel sätter du på dig "Today I´m wearing this"-linnet. Naglarna får fint lack på sig och en cosmopolitan-tidning slås upp. En riktig slappar-tjej-stund med ett riktigt snyggt linne på, that´s hot!Slutligen! Anna, linnet kommer vara jag sommaren 2008. Över bikinin, med i resväskan, som klänning, alá 80-tal (uppknuten och med spräcklig jeanskjol till), med en söt kofta över, knuten som bandana under springturen och kanske tillochmed ibland på pojkvännen Lars!Skulle vara jättekul och vinna!

Pöws, massvis av sommarkramar!

lena
2008-06-07 - 16:35:18

Hei!

Jag har blivit en fan av satc för inte så länge sen, fast jag har problemer med att svara på frågorna svenska;) hehe.. Så jag har lagat en kollage istället! Finns på min blogg:

kollage.html" rel="nofollow">www.lenaz.blogg.no/1212848876kollage.html

Enkel outfit med fokus på linnet!:)

Lottis
2008-06-07 - 17:12:42

Oj, jag älskar SATC, men lägger sällan saker på minnet så... gör ett försök i alla fall

Men favoritscenen är i alla fall när (kommer inte ihåg hur det är, men nåt liknande i alla fall) Carrie och Big är på ett hotell och Carrie hastar in i en hiss för att försvinna innan Big hinner efter. Han klämmer sig mellan dörrarna precis innan de stängs och kysser henne sedan, visserligen mot hennes vilja, men ändå... Den är så jäkla laddad, scenen, och det är väl därför jag fastnat för den.Outfit: Carries gröna klänning hon har på "ryssens" utställning på kvällen när hon egentligen ska gå på fest för sin bok. Den är helt underbar, klänningen alltså :-)Citat: "Do we need distance to get close?" -Carrie. Kommer fasen inte ihåg från när... men har för mig att hon ligger på sängen och skriver och "tänker högt".Favoritkaraktär är nog Charlotte. Kanske mest för att jag är i samma sits som henne, svårt att bli gravid (suck), men hon är så söt, så det är svårt att inte tycka om henne, och så heter jag ju likadant som hon :-)Hopp, då är det väl bara att vänta då. Inte för att jag brukar ha tur, men man vet ju aldrig :-)Ha en bra kväll, gumman. Själv firade jag min födelsedag lite väl hårt igår, så det blir lugnt ikväll. Inte mera vin och jordgubbsdrinkar för mig på ett tag... ;-P

Kram på dig, min ros!

Malin
2008-06-07 - 17:36:20

Hallå!

Favoritscen i SATC är svårt.. Men om ajg ska säga en så är det när Carrie bjuder in till bröllop. Där Hon ska gifta sig med sig själv. I bröllopspresent ser hon till att skaffa sig ett par nya skor. hur kvinnligt och härlgit är inte det? Mer SATC blir det inte faktiskt... :)Min önskeoutfit kommer i filmen.. och det är denna!!

http://www.shoeblog.com/wp-content/uploads/2007/10/sex-and-the-city-movie-nude-shoe-trend.jpgJag bara älskar färgerna och volymen på klänningen! Och ja allt är så ljuvligt somrigt och fint! :)Mitt favoritcitat är också svårt.. Men eftersom jag älskar carrie och hennes karaktär tar jag när Miranda frågar om Något i hennes kök och hennes ugn och hon svarar:"Are you kidding me? I use my oven for storage."Favoritkaraktären är väl som tydligt Carrie. Hon är vacker, smart och karaktären får en att drömma bort. Tänk o va carrie lixom :)

Nu testar jag mig på det är trots att jag aldrig vinner någonting! Men det är alltid värt ett försök :)Kram på dig och tack för en härlig blogg!

Sofia
2008-06-07 - 18:13:06

hej!

Gå in på min blogg o titta på mitt tävlingsbidrag=) ha de bäst <3

Caroline
2008-06-07 - 18:54:39

Min favoritscen i Sex and the city är i sista avsnittet när Samantha, Miranda och Charlotte sitter och äter på den resturangen som de alla fyra brukar äta på, och sedan ser de Carrie komma in genom dörrarna. Alla fyra tjejerna skiner upp och verkligen lyser av glädje och lycka. Älskar den scenen, den är så mysig och det visar verkligen hur starka vänskapsband är.Min önskeoutfit i serien är den sista klänningen som Carrie hade på sig i det sista avsnittet. Den var lite ljust grönaktig. Hon var i Paris och hade på sig det där pärlhalsbandet som hon hade fått av ryssen, som en slags ersättning för Carrie halsbandet. Jag tyckte att den såg ut som en "moviestar" klänning, och att man skulle känna sig snyggast i hela världen med den på. Sedan älskar jag också hennes vintage kuvertväska från Dior, som hon också hade med den klänningen. Den är verkligen helt underbar.Mitt favorit citat är helt klart från avsnitt 9 på säsong 6. I slutet säger Carrie: Sometimes it´s hard to walk in a single woman´s shoes, that´s why we need really special ones, now and then, to make the walk a little more fun. Vet inte riktigt varför, men det var något som jag fastnade för.Min favoritkaraktär i Sex and the city är Samantha, även om jag gärna skulle vilja ha Carries garderob. Samantha lyckas alltid säga de där perfekta kommentarerna som ger serien det där lilla extra. Samantha verkar alltid försöka vara så "tuff" när det kommer till känslor och så, men när hon väl visar sina känslor så visar hon dem hela vägen. Ett exempel är när Mirandas mamma dör, och Samantha kan inte säga jag beklagar till Miranda. Sedan gör hon det under begravningen och i nästa sekund gråter hon mer än Miranda.Här var mina svar... Jag måste passa på och berömma dig för din blogg. Det är jätteroligt att läsa den, för du bjuder så mkt på dig själv och så. Du är väldigt duktig på att uppdatera, vilket leder till att det alltid finns något bra att läsa när man kommer hem trött från skolan.Fortsätt som du gör, och dina linnen/t-shirts är verkligen fina! Kram!

Bim H-D
2008-06-07 - 19:29:34

Hm, hur gör djur?

Ja, om man aldrig ens kommit i närheten av en serie? Ja, nästan då... har nog råkat skåda något av Jordan rättsläkaren, råkat! ;) Men, annars, hm... ja, får evigheter sedan när man skulle ut på fest, och hade förfester och ALLA bara MÅSTE kolla på något serie INNAN man gick ut, öhhh... dvs, helst hade man gått därifrån, men snäll och lydig som man är (tyst!) så satt man där och kollade (läs - LED!) sig igenom eländet ;)

Linne och tights till viss del, möjligen. Antar att det ÄR vad man borde skriva? Men, inte när det bliver Kajsa Anka, nej... Så det fick nog bli till något i stil med kjol, modell längre. INTE klockad, rak och slits baktill... och något under som typ ett linne/top i färg med kjolen... Ditt linne alltså som en tight tunika... Kan man kalla det så?

Må så grankott... och så röda skor till såklart!!! ;)

Cita
2008-06-07 - 21:23:16

Ojojoi vad spännade! Självklart att jag är med!Min favorit avsnitt är bland de sista när Samantha är med Smith på en fest och hon lämnar honom för att ha sex med han gamlingen(minns inte nammet) men hon återvänder och hennes känsliga sida kommer fram. Åh så fantastisk, gråter nån tår alltid!Min önskeoutfit är nog svårast, alltid snygga kläder speciellt Carrie och när hon ska på fest, men hennes bakelse/princessa klänning när hon är i Paris och missar sin middag med sina fans är helt gudomlig, vill bara ha den. Men sen måste jag erkänna att genom alla åren har SATC garderoben inspirerat mig.Favorit citat somalltid får mig att skratta och rodna som en liten skolflicka är Mr Big sägande AbsofuckinglutelyOch sist min favoritkaraktär är ju alla men mest en mix av Carries tänkande och Samanthas vilda, tillsammans är de jag. Jag tänker som Carrie och filofiserar minst lika mycket om allt samtidigt som jag kan vara lika vild och galen som Samantha när det killar och kvinnors makt i samhället. Men alla ihop är de nog vad vi alla är, alla har någon gång relaterat sig till de men som sagt mest Carrie och Samantha.Jag tackar för en underbar rolig tävling där man äntligen får skriva vad vad tycker och tackar även för kommentaren i min blogg. Nu är det bara dags att hoppas på vinst för att dina tryck är verkligen assnygga! Hoppas detta inte låter som fjäsk för att det är det verkligen inte,jag är bara ärlig och jag avgudar dina tryck och hoppas att du fortsätter för att jag äntligen hittat någon som gör snygga t-shirt/linne som jag drömmer om att få bära!Linda
2008-06-07 - 22:32:06

Åh! Vilken rolig tävling! Fick mig att SATC-frossa lite såhär under kvällen :)Min favoritscen måste nog vara.. Näst intill omöjligt att välja. Har en topp-fem utan innebördes ordning, men en utav dem är i alla fall när Samantha ska hålla tal på cancergalan och håller ett rätt stelt tal medan svetten rinner från hennes ansikte. Till slut sliter hon av sig peruken och talar utifrån sig själv; ärligt och öppet. Då ryser jag :)Även önskeoutfits har jag många av.. Men en av favoriterna är denna: 43.shtml" rel="nofollow">http://www.hbo.com/city/look/carrie43.shtmlMitt favoritcitat är helt klart slutcitatet i sista avsnittet: "The most exciting, challenging and significant relationships of them all is the one you have with yourself. And if you find someone to love that 'you' you love, well thats just fabulous!"Min favoritkaraktär är Miranda. Trots att jag älskar och identifierar mig med i princip alla i serien till viss del så är det ändå Miranda jag identifierat mig med mest. Hennes hårda och karriärlystna yta som på något vis ändå har sprickor av hennes mjuka sida.Fina Anna, det vore härligt att bära ett linne av dig! Trevlig lördagkväll!cissi
2008-06-07 - 23:35:56

Hela inlägget här: http://fashionabelt.webblogg.se/2008/june/sex-and-the-city.htmlFavoritscen: De andra punkterna var ganska självklara med en gång, men detta var svårt. Jo nu vet jag! Det är i avsnittet när Carrie dejtat sin High school pojkvän. Stanforth och Marcus har gjort slut efter att S fått reda på att M varit gayeskort. S och Carrie är på homo/bi-balen och dansar till "If you leave me now" när Marcus kommer för att göra allt till rätta. Det är så perfekt och låten ger det bara en ännu finare känsla. Just då känner man att man verkligen är kär i kärleken, för vem är inte det liksom?Önskeoutfit: Carrie är såklart den som alltid har mest fashionabla kläder, men något jag verkligen fastnat för är det hon har på sig när hon shoppar på Dior i Paris. En svart pennkjol till en rosa bustier och ett smalt, rött skärp, höga stövlar och en svart trench. Bustiern har glittrande detaljer och ger som rosa en galet snygg kontrast till det röda skärpet.

Favoritcitat: Jag kan det utantill. Det är Carrie som skriver efter att Mr. Big flyttat till Napa. "After all, seasons changes. Peolpe come into your life and people go. But it's comforting to know, those you love are always in your heart, and if you're very lucky, just a planeride away." Att jag tycker så mycket om just detta citat har väldigt mycket med något personligt att göra. Det hjälper att sakna vänner på avstånd mindre. Har hjälpt mig.Favoritkaraktär: Jag tycker bäst om Carrie. Hon har allt jag drömmer om. Tre underbara, äkta tjejkompisar, en sjukt bra gaykompis, drömyrket som journalist, en garderob att döda för, en lägenhet i ett Brownstone på Manhattan och hon dricker Cosmos hela tiden. Jag gillar hennes sätt att tänka, rösten i serien är harmonisk och jag tycker att man verkligen tänker efter på vad hon säger. Jag och mina tre tjejkompisar brukar jämföra oss lite humoristiskt med tjejerna i SATC. N är Samantha som är blond och har killar på löpande band. L är Charlotte därför att hon är söt och perfekt, omtänksam och så otroligt bra. H är Miranda eftersom hon har bestämda åsikter om allting och det ofta uppstått bråk runt det. Jag är då Carrie, som älskar att skriva och förbrukar för mycket pengar på kläder och skor - till nytta. Så Carrie är min favorit.

Hanna
2008-06-07 - 23:54:46

Hejsan, jag är gärna med och tävlar!En av mina favoritscener är något avsnitt under 2:a säsongen av SATC, då Miranda har sex med en mörkhårig kille som älskar att prata sex i sängen. Miranda föredrar att vara tyst, men han gillar att prata högt om allt han gör med henne. Och då hon gör ett försök och säger att hans snopp är en stor hård pinne och han kommer..hahaha det e tamefan det roligaste jag sett! Skrattar lika mkt varje gång.Min önskeoutfit är i 6:e säsongen då Carrie ska vara med i nån jury, och hon står utanför på trappan med Burger. Hon har höga byxor med hänglsen och en jättesöt skjorta med röda prickar på. Jag blev så inspirerad att ja själv ville sy en sån skjorta!Favoritcitat från serien är då Samantha säger i 2:a säsongen: "Maybe he just wanted to show it up, like a monkey!". Min pojkvän satt och garvade högt.Jag tycker mest om Samantha. Hon är så sexuellt frigjord och har ett självförtroende man inte skulle tacka nej till. Jag tycker att hon är en bra förebild. Hon har en superhärlig personlighet och är alltid underhållande. Sen att hon alltid ger härligt svar på tal är ju en extra bonus! Det finns ingen annan som kunde gjort rollen bättre än Kim Catrall!

Anna
2008-06-08 - 01:07:53

Oj, vilka svåra frågor du ställer :) Men jag ska försöka, favorit är alltid svårt att säga och minnet är väll inte det bästa, men man kan ju lista några favoriter i alla fall bara för att du lottar ut så himla fint linne och jag har länge önskat mig något fint ur din kollektion men inte kunnat köpa i nuläget :(

Fråga 1 - Min favoritscen är sista delen, när Carrie i frustration faller ihop på golvet och börjar gråta mitt på ett hotell hon besöker med ryssen. till sin förvåning står MR big där, the big love. Han blir fly förbannad när han får veta att ryssen slagit henne och rusar upp för trapporn, carrie nekar honom och sätter pirra så båda faller ihop på golvet och brister ut i skratt. Sen närmare slutet får dom varandra med en kyss :) " Snyft "Fråga 2 - Ojoj, en sådan där svår fråga, knappt jag minns dessa tusental av outfits. Men jag skulle nog dra till med när Carrie gör plåtningen för sitt bokomslag eller när hon går ut med big bara timmar innan miranda ska föda sin son.Fråga 3 - finns många sköna citat, både kloka som roliga, mycket svårt att komma ihåg allt. Jag minns när miranda sa att hon blivit påsatt av en kille vars kön såg ut som penna, hon visste inte om han försökte sätta på henne eller sudda ut henne. HAHAFråga 4 - Jag älskar dem alla, Samantha med sin fråspråkighet " kärlek ", Miranda med sin ärlighet, Charlotte med sina kärleksdrömmar " vem har inte dom " och Carrie med sina tankar och funderingar. Jag hade nog velat vara en smula av dem alla och det är faktiskt något jag eftersträvar. Min favorit är helt klart Carrie, hennes kärlek till skor är bara SÅ JAG, hennes sätt att drömma kärlek, fundera och tänka. Hon skriver likt mig om livet och hon är lite av en livsnjutare och en livsfilosof på samma gång. Kunde inte bli mer Anna :)Garderobsgrubbel & ByråBekymmer
2008-06-08 - 01:24:24

Linda: tack för ditt bidrag och dina fina ord!

Sara
2008-06-08 - 01:49:00

Min favoritscen är när Big och Carrie sitter på en romantiskt middag och dansar typ till Aundry Hepburn låt Moonriver. Jag vill såå gärna villa vara Carrie då!

Min önskeoufit är i den nya filmer tror jag där Carrie har en vit axellös klänning med en jättestor snygg blomma. Hoppas att du vet vilken jag menar. Den är så snygg! Min andra favorit är också i "inledningen" på varje avsnitt då hon bär ett lite rosa enkelt linne med en hög ballerina kjol som gör det hela så snyggt!

Och till sist, favorit karaktären är väl ändå Carrie, men gillar ockå Mirandas peronlighet också.ha en trevlig söndag!

Sara
2008-06-08 - 02:14:01

Ojsan! Jag glömde visst citatet och det får faktiskt bli denna älsklingcitat, jag kan bara tillägga att jag är typ som ett fan till SATC.

Citat:

"Sometimes second chances work out even better than the first because you learn from your mistakes."

Madeleine
2008-06-08 - 02:24:06

Hej.

Nej jag är inte något sånt fan men jag ska fixa det med out fiten snart, men känns för sent nu.

Men det jag undrar är om det finns någon möjlighet att köpa linnet och hur mycket det kostar. Vet att det har gått tidigare.

Tacksam för svar.

kristina
2008-06-08 - 03:30:49

hejsan jag är med och tävlar har både mailat svaren på frågorna till dig och skrivit dom på min blogg.

kramar

kristina
2008-06-08 - 03:37:07

din favoritscen i ett SATCavsnitt

alla är ju tekniskt sett mina favoritscener, men den scenen när Carrie åker motorcykel med sin pojkvän, och ger honom en rejäl utskällning, stackars krake. jag vet inte varför just den scenen, hon ser bara så nonchalant och sexig ut måste jag nog säga.

din önskeoufit från hela serien

det är helt klart det Carrie har i början av serien, ni vet när hon blir dränkt av bussen som kör förbi, älskar hennes vackra ballerinakjol som påminner om spunnetsocker.

ditt favoritcitat från serien

"Somewhere outside there is another little freak that love us. We just have to find it."

vilken karaktär i SATC du tycker bäst om och varför.

Samantha vs Carrie hemskt svårt vall båda är så otroligt härliga, men var och en på sitt sett, Samantha är ju den där bitchen, som inte vänder kappan efter vinden, en sån där person som många inte riktigt vågar släppa fram, men gärna vill vara. och sen har vi ju Carrie, hon har allt man kan drömma om! garderoben en mysig lägenhet i NY, tre grymma vänner, grymt sex , ja ALLT. men ändå är det Samantha jag fastnar för i slutänden, och det kom jag precis fram till. hon är den jag vill vara, även om Carrie har allt jag någonsin drömt om så är det något speciellt med Samantha.ehh va tusan, jag slänger in dom här också.tack för en underbar tävling, anna med världens vackraste ögon...kan man inte få vinna dom? ;P

lollo
2008-06-08 - 11:35:10

Jag är inget jättefan av SATC.

Så jag får ta outfiten och jag tänker köra på en enkel variant, det enda som behövs är linnet. Linnet "Today I'm wearing this" är hela outfiten. Det behövs inget mer för linnet gör jobbet.

Ajda
2008-06-08 - 11:36:56

okej, here it goes:Favoritscen: Jag måste nog säga en av de 100tals scener när alla fyra sitter och äter frukost. Miranda har sin bebis med sig och Samantha sitter och pratar om hur orolig hon är för att Richard ska som hon säger det eat another pussy. Medan dem sitter och disskuterar detta gör Charlotte eat pussy tecknet och alla blir överraskade, men när sedan Carrie ber henne göra det igen skäms hon för det. Typiskt Charlotte=). Sedan börjar Samantha använda ord som Pussy och då blir Charlotte upprörd för att Mirandas bebis sitter precis bredvid, så hon tvingar Samantha att använda ordet Sushi istället för Pussy.Anledningen till att jag valde den här scenen över tusen andra bra, kanske t.o.m bättre, är för att det är den här scenen jag och min bästa kompis disskuterade i evigheter efter att vi sett den tillsammans =DÖnskeoutfit: Kanske inte den mest uppenbara, men jag älskar Carries outfit som hon har på sig i introt. Den där fluffkjolen är ju en rosa sockervaddsdröm! Love it!Favoritcitat: Oh, that's hard! Men jag tar ett citat från min favoritscen.

I gave you sushi I need Fuck! sa Samntha när Charlotte reagerar på att hon sa Fuck!

Stört skön Samantha är ;)Favoritkaraktär: Jag måste nog säga Miranda. Svårt att säga varför. Men jag gillar hennes attityd på livet och att hon typ tar det som det kommer. Sen älskar jag hennes sarkastiska och ironiska meningar=D.

Jag måste nog erkänna att jag gillar henne mer än Carrie. Carrie är ju mångas favorit, men njaa hon gör inte lika stort intryck som de andra på mig :/Kramar :D

Matilda
2008-06-08 - 17:48:11

tänkte att jag kunde vara med :)Favoritscen: från första säsongen, när Carrie går på mr Big och tappar ut handväskan med alla hennes kondomerOutfit: kommer från filmen faktiskt, Mirandas klänning. Den var så enkel men ändå så fin.Citat: "män är inte särskilt kompilicerade, de är ungefär som växter" - Samantha. haha, det är så typiskt henne :Dkaraktär: jag tror nog det är Carrie. Det är ju lixom hon som är huvudpersonen, och jag älskar hennes "berättarröst" eller vad man ska säga, när hon sitter och skriver.Jaha, det var väl det :)

Ha det bra!

gerda
2008-06-08 - 19:18:26

åh, jag blev jätteorolig först när jag såg att det var satc-tema på tävlingen, jga kollar ju inte på det. men sen läste jag vidare och då blev jag himla glad, för det här linnet har jag verkligen suktat efter länge! kollage dyker upp på min blogg inom snar framtid!

Sandra
2008-06-08 - 20:33:11

Oj vilken rolig tävling! :)Svaret på första från om favoritsecnen är nog när Miranda får reda på att hon var gravid. Tjejerna stötade henne när hon först funderade på göra abort men Miranda valde att behålla barnet. Vilket jag tycker är underbart!Outfiten måste nog vara Carries rosa ballongklänning som hon fick av sin ryske älskare!Citatet kommer från Carrie och hon säger så här: "Despite the fact that there are over eight million people on the island of Manhattan, there are times you still feel shipwrecked and alone. Times even the most resourceful survivor would feel the need to put a message in a bottle, or on an answering machine."Jag fick faktist från om vem jag tyckte bäst om i SATC. Jag vill så gärna säga Miranda, för hon har en sån grym attityd, men eftersom jag är mest lik Carrie så får jag säga henne. Carrie har de snyggaste skorna, den bästa garderoben och de snyggaste männen! ;)Hoppas jag vinner linnet! Jag bara älskar det du gör och jag imponeras av dig! Du är en perfekt förebild.

Linda
2008-06-09 - 19:33:40

Kollage i min blogg :)http://amelinda.blogspot.com/2008/06/nskeantrekk.html

mingla
2008-06-09 - 21:53:07

har kenza storlek XL? Hur litet är inte då xs ?? :)

Frida
2008-06-09 - 22:03:09

I just looove sex & the city !

Min favoritscen är när Samantha upptäcker att hennes "nedervåning"/mus/you know what fått ett grått hårstrå, och hon bestämmer sig för att färga håret, men glömmer färgen i för länge och blir helt orange! och sedan carries min när hon visar henne och är helt bestört!! Ha ha ha !

Att välja önskeoutfit från serien är nog sjuuuukt svårt, eftersom typ ALLT är snyggt, ! men jag måste säga att den rosa klänningen hon får av "the russian" är helt underbar!

Sedan har hon en blå klänning på sig när hon ska ut på resa med Mr. Big, som också är sjukt läcker!Mitt favoritcitat är från carrie bradshaw som säger/skriver : "That night, Howie and I had sex like teenagers again. Meaning, he had no idea what he was doing and I didn't say anything"Min favorit är Samantha, Just för att hon verkligen är & står för den hon är, hon bryr sig inte om vad andra tycker, och lever livet, utan att låta saker som cancer och ålderstecken hindra henne.

Hon är superskön och man kan inte låta bli att skratta åt hennes lilla sexmissbruk!!

ha ha ! hon är helt underbar helt enkelt! genomärlig och störtskön!

Hoppas att jag vinner ! Ha det kung!

Frida
2008-06-09 - 22:04:15

I just looove sex & the city !

Min favoritscen är när Samantha upptäcker att hennes "nedervåning"/mus/you know what fått ett grått hårstrå, och hon bestämmer sig för att färga håret, men glömmer färgen i för länge och blir helt orange! och sedan carries min när hon visar henne och är helt bestört!! Ha ha ha !

Att välja önskeoutfit från serien är nog sjuuuukt svårt, eftersom typ ALLT är snyggt, ! men jag måste säga att den rosa klänningen hon får av "the russian" är helt underbar!

Sedan har hon en blå klänning på sig när hon ska ut på resa med Mr. Big, som också är sjukt läcker!Mitt favoritcitat är från carrie bradshaw som säger/skriver : "That night, Howie and I had sex like teenagers again. Meaning, he had no idea what he was doing and I didn't say anything"Min favorit är Samantha, Just för att hon verkligen är & står för den hon är, hon bryr sig inte om vad andra tycker, och lever livet, utan att låta saker som cancer och ålderstecken hindra henne.

Hon är superskön och man kan inte låta bli att skratta åt hennes lilla sexmissbruk!!

ha ha ! hon är helt underbar helt enkelt! genomärlig och störtskön!

Hoppas att jag vinner ! Ha det kung!

kim
2008-06-09 - 23:20:32

din favoritscen i ett SATCavsnitt - det är när samantha färgar sitt pubis hår orange för hon hittar ett grått hårstrå.Haha, känns som jag kopierade en tjejs svar här. -.-

din önskeoufit från hela serien - har ingen speciell. Allt är sååå snyggt.

ditt favoritcitat från serien - jag har ingen speciellt favortcitat, för jag kommer inte ihåg dem. :/vilken karaktär i SATC du tycker bäst om och varför - Carrie, det finns inte en anledning att inte gilla henne.

Ida
2008-06-10 - 00:06:04

Har skrivit ett inlägg med mina motiveringar i min blogg! Här är en länk!http://idarebecca.devote.se/blogs/360904/satc-taevling-.htmOm inte annat kan jag ju hoppas på att det är trevligt skrivet :)

Anna
2008-06-10 - 11:35:30

Favoritscen: När Samanthas lammkött Smith försöker ta hennes hand när de är ute och går. Hon blir så förskräckt och försöker dra sig undan, vilket resulterar i att hon ramlar nedför en trapp och blir liggandes bland massa salladshuvuden haha.

Önskeoutfit: Carries klänning som hon har på sig när hon är i Frankrike med Aleksandr. Bild på denna drömklänning: carrieruffledlayerdre.jpg" rel="nofollow">http://www.betweendreamsmag.com/fashion/wp-content/uploads/2008/04/ep93carrieruffledlayerdre.jpg

Favoritcitat: Samantha: All married couples stop having sex eventually.

Miranda: That's not true, you've had sex with plenty of married people.

Samantha: That's how I know!

Favoritkaraktär: Miranda utan tvekan. Hon är vass, sarkastisk, rolig och den som jag känner igen mig mest i. Hon är även den av tjejerna som känns mest som en "riktig" människa, de andra känns lite extrema, Miranda skulle kunna vara vem som helst. Iaf jag kan med enkelhet relatera till Miranda. Hon är störtskön :)Och nu vill jag gärna vinna sommarens snyggaste linne :) :)

izme
2008-06-10 - 12:51:51

Mitt bidrag: http://izme.blogg.se/2008/june/today-im-wearing-this-tavlingsoutfit.html

sanna.h
2008-06-10 - 12:52:22

Hej! Jag vill gärna försöka ha turen att få detta snygga linne i brevlådan så därför har jag gjort ett litet kollage som jag skulle matcha det idag om det inte var så fult väder :/

Hade gött i blåsten :)

http://saanah.webblogg.se/

beg for more
2008-06-10 - 15:38:18

rolig tävling, och gud vad jag blev sugen på SATC nu! här är mitt bidrag:- Här är en av mina favoritscener: http://www.youtube.com/watch?v=u9MkPqfdZ48&amp;feature=related- Jag älskar Frankrike och drömmer om att få strosa omkring i Paris i riktigt fina kläder när jag blir äldre. Därför ääälskar jag Carries alla Paris-outfits, som ser ut så här: http://youtube.com/watch?v=fXtX3sb1yzQ- “I revealed too much too soon. I was emotionally slutty” Det är klockrent.- Av tjejerna är Charlotte min favorit. Enligt mig är hon perfekt och jag känner igen mig i mycket i det hon gör och tycker. Min andra favorit är faktiskt Anthony, Charlottes gaykompis, han är såå rolig! Jag älskar de avsnitten som han är med i, synd att det är så få bara. Han kommer alltid med de bästa replikerna och är ärlig som få.

Annamellita
2008-06-10 - 18:11:09

Nu har jag mailat dig med mitt bidrag! Jag hoppas verkligen att du hinner läsa det innan i morgon så jag får chansen att vara med och tävla! :)

Annamellita
2008-06-10 - 18:16:29

Sådär, nu har jag även lagt in mitt kollage på min blogg! Kanske är större chans att du hinner se det då.http://annamellita.blogg.se/2008/june/utkast-snarare-today.html#comment

Amanda
2008-06-10 - 21:03:37

Jag har mailat mitt bidrag till dig med ett kollage på hur jag skulle bära linnet, för jag har dessvärre inte sett på sex and the city så mycket.Ha en fortsatt bra kväll:)

Sandra
2008-06-11 - 17:45:27

Jag känner mig så dålig, har bara tittat på det första avsnittet.Dock vill jag gärna matcha detta linne med:

ett par avklippta över knäna, levis jeans

Skyhöga röda, kilklackssandaler.

röda naglar, massa tygarmband och ett långt buddah halsband.Sådär sommaravslappnat!

Jag verkligen älskar ditt linne, eller rättare sagt alla dina kreationer!

Har dock inte fått tummen ur * till att köpa mig ett så nu hoppas vi på att jag har turen på min sida och att du kan se outfiten framför dig!

blondstar
2008-06-11 - 19:29:17

svårt att förklara outfit, därför sökte jag på nätet o på denna bild 3695851w.jpg" rel="nofollow">http://gfx.aftonbladet.se/multimedia/archive/00095/sex-222097-3904833695851w.jpg tycker jag att alla 4 har klänningar jag skulle vilja ha!samantha är min favorit, ser mest likheter mellan mig o henne!citat:“Charlotte: "AT LEAST YOU'RE PREGNANT"Miranda: "Will you yell at me everytime I mention it? Because we've got another seven months to go"”favoritscenen är när samantha behöver en tid för sin cancer o aldrig får den, men så fort hon i receptionen ser henne på bild med smith så får hon en tid! + nunnan!

Mari
2008-06-11 - 19:29:26

Jag har inte 3:an och kan tyvärr inte kolla på SATC.Skulle matcha detta linnet med ett par korta jeansshorts, ett par tygskor, metallicblått eller rött nagellack (från viva la diva) och ett vitt diadem till!

frida
2008-06-11 - 19:44:18

jag är med i tävlingen och jag har gjort ett inlägg påmin blogg om det!:) och jag har skickat ett mejl till dej om hur jag skulle matcha linnet :)

frida
2008-06-11 - 20:40:35

ska du inte säga vem vinnaren är?? :)

Sveinungelin
2010-04-23 - 13:11:31

Great site, keep up the great work


Namn:


Mejl: (endast för mig)


URL/Bloggadress:


Kommentar: