GARDEROBSGRUBBEL & BYRÅBEKYMMER -

Klänningsbesvikelse, pizzafunderingar och radioskval

2007-01-05 | 16:46:46 | Vardag


Hmm Vegetariana utan ananas, med banan och starksås? Tonfiskröra, haclkad gurka och rucola i fullkornstunnbröd? Något annat? Hmm vad ska jag äta ikväll tro? Är sugen på det mesta och ingenting.
Skulle egentligen gått hem till mina föräldrar på middag ikväll - chicken ala king, vitlöksbröd och öl för Stefan skulle ha spelat rollspel med sina vänner.

Men det blev inställt så nu ska vi båda vara hemma.
Det lutar mest åt pizza. Eller pizzafyllningen mest för min del då...har sedan i somras slutat äta själva degen för den påminner så om mina lår i utseende och konsistens..ljusa och gropiga alltså.

Till lunch åt jag en väldigt grov macka med stark senap, rucola, gurka, tomat, vegetarisk ost (ska tydligen vara nästintill fri från de farliga transfetterna!), annan sallad och paprika. Till det färskpressad juice och kaffemedvarmmjölkochkanel.
146310-373

Sedan tog jag och mamma en promenad ute i naturen och mamma lånade min kamera och skulle fota mig vid sitt favoritträd i Stallängsskogen, bakom huset där hon växte upp.
EFter promenaden gick vi in på Konsum där jag fick en fin bukett med mörkrosa tulipaner och sedan var det solariedags! Oj vad varmt och skönt det var. Tyvärr var bara radion i rummet på för alldeles hög volym. Så medan jag försökte njuta av Dave Gahans ljuva stämma och Depeche Mode, samt lite b-sidor av Suede var jag hela tiden tvungen att  dessutom höra E-type, Linda Sundbladh och annan mindre/inte alls så bra radiomusik skvala
.

.


Medan jag solade fick jag smsavi om att mitt Ellospaket kommit! Dock var det en besvikelse ty den här klänningen  var så...FUL. Ett tält för gravida. Ingen passform alls som en tjej en gång kommenterade här i bloggen. Damn! Men den vita tunikan var helt ok för 95 kronor och passar utmärkt med ett vitt ribbat linne under t ex


146310-375          146310-374


Kommentera 2 st

Kommentarer
Johanna
2007-01-05 - 21:47:40

Vackert!

Dancing Stars
2010-01-26 - 11:18:56

Hello. Enjoyed your web site :-) ! ! !


Namn:


Mejl: (endast för mig)


URL/Bloggadress:


Kommentar: