GARDEROBSGRUBBEL & BYRÅBEKYMMER -

Dagens kompensationsshopping + ekvation för fläskkött vs korthet.

2007-01-06 | 01:08:06 | shopping, provrummet & cravings

Ok, I blame todays shopping on my mother...146310-329
För hon sa förut att jag skulle unna mig något!..
Hade ju tänkt klicka hem denna väska på
ebay eftersom jag faktiskt inte verkar kunna släppa
den.

Men istället blev det en lite mer "nyttig" grej i form av Ipodfodralet i läder plus ett matchande i blått till Stefans Ipod.






Dessutom var jag ju så besviken på den grå klänningen från Ellos - som jag ska skicka tillbaka att den var ju tvungen att kompenseras med något samt att jag ska skicka tillbaka de där förbaskade jeansen ur vårkollektionen från H&M. Och de jeansen kostar faktiskt mer än min nya beställning på 2 linnen, en väska, en cardigan och den gröna tyllklänningen ihop.



=

Jag har ju redan tyllklänningen fast i svart  och i storlek 34. Dock var den storleken  på gränsen till att vara farligt liten för så fort jag nös eller gjorde den lilla minsta ansträning så lät det oroväckande konstigt om blixtlåset, ja jag vågade knappt gå på toaletten ens. Så den gröna har jag beställt i strl 36 nu. Linnena tog
jag i strl S..velade fram och tillbaka mellan det och XS, men nja, linnen tycker jag inte ska sitta som en andra hud, det ska mer vara slappt bekvämt. Orkar inte ha mer ryggont för att jag sitter och spänner mig för att "hålla inne" fläsket. Och jag vet...några av er nu sitter och suckar och blir arga och tänker " vadå fläsk? Strl XS och 34?? Fläsk? lägg av!" ..men tja..
Det finns ganska gott om fläskkött på denna kropp, dock kan sådant "döljas" i storleksväg och nummer när man är kort för det man är för kort för i längd tar man ut i bredd istället så att säga...eller något sånt. ..ska jobba mer på den ekvatonsformeln.
Kommentera 3 st

Kommentarer
Ida
2007-01-06 - 11:48:50

Tror du gör ett bra val att skicka tillbaka jeansen, och få allt det andra istället. Tyllklänningen ser fin ut på dig, nu vill jag ju ha den också :P Kram

Anna
2007-01-06 - 11:59:33

Ida. Tack! Vad glad jag blev att du tycker så =)
Och jag tycker du ska köpa dig en meed! Kram!

Richardtina
2008-09-05 - 09:05:31

I kinda like it. Thanks!


Namn:


Mejl: (endast för mig)


URL/Bloggadress:


Kommentar: