GARDEROBSGRUBBEL & BYRÅBEKYMMER -

Victoria's secret latte

2007-02-23 | 14:00:02 | Krönika/Politik/Tankar

146310-982
Bland dumma dammsugarmunstycken och mögliga mopphuvuden gäller det att försöka finna de maxade vardagslyxen.
 
Kassakvitton, räkningar och nedsmulade diskbänkar tar lätt överhand och besudlar hela ditt humör och får ibland livet att kännas som en enda trist repris av en eftermiddagslångkörarsåpa.

Bråk uppstår lättare om vem som bar ut soppåsen senaste kontra vem det var som egentligen fyllde den med allt skräp.
Blanda trista trosor där resåren börjat släppa och lypsyl vars topp fastnat mosigt äckligt i korken så gäller det att försöka hitta och skapa guldiga glamourglimtar.

*En mini-spa-dag till minipris med hjälp av en femtonkronors ansiktsmask ifrån Nivea, ett bubbelbad och bra musik i bakgrunden.

*Eller varför inte en påse godis eller en fruktsallad i soffan med en varm filt, en kopp te och den där filmen/serien på dvd du inte riktigt tyckt dig haft ro och tid till att se?

*Gå och köp dig en pocketbok med din favvoförfattare eller testa en bok med omslag som lockar dig, kryp upp i fåtöljen, tänd ett doftljus och läs och njut!

*Eller ta fram dina finaste saker och ting, de där som du gillar lite extra; kanske är det en väska eller ett par skor. Kanske är det fina askar och sminkförpackningar. Ljuslyktor och smycken? Kanske är det en sak eller present du fått utav någon...som en shoppingkasse ifrån Victoria's Secret. Visst, det hade varit lyxigt att få vara där själv och shoppa, men att ha en kasse som någon tagit enbart för din skull, för att han/hon visste hur mycket du gillar kassar och särskilt en sådan kasse - det är del kärlek och det är dels lyx. Kärlek och lyx i rosa förpackning.
Titta på dina favoritsaker och njut av dom. Fotografera av dom och gör en tavla!

*Möblera om, få ett "nytt" hem och avrunda med en kaffemedvarmmjölkochkanel....

ahhhh....
Kommentera 9 st

Kommentarer
Naddie
2007-02-23 - 14:29:48

Min tjejkompis hanlade victorias secrets undisar till mig i New York , man blev helt hysterisk när man såg påsen :D me love, när jag kommer till new york ska jag frossa i victoria secrets ;D

Sofia Style
2007-02-23 - 14:34:03

det kallar jag vardagslyx! Så underbart härligt att du hittar små saker att förgylla din dag med. Jag önskar att jag var bättre på det. Tur för mig att jag åtminstone har en bra dag idag å känner mig relativt lycklig! Ha en bra fredagskväll, kramis!

sofia
2007-02-23 - 14:41:57

vilka bra tips :D

Madde : )
2007-02-23 - 16:50:40

Oh låter riktigt skönt det där :)
Jag har fått en ny favoritblogg!

Anna
2007-02-23 - 17:05:45

naddie: åååhhh har du en inplanerad NYtripp eller bara drömmar? vill också till NY *suck*

sofia Style: Härligt med lycklighetskänslor - det är ju den största lyx man kan uppnå egentligen - lyckligheten. Hoppas du får forsätta känna så. kramar i mängder!

Sofia: Åh va bra att du gillade dom =)

Madde: Mm det kan vara skönt ibland när man lär sig uppskatta det lilla eller hitta på saker som är ganska enkla istället för att krångla till det....hmm hoppas det är jag som är din nya favvoblogg...hehe...*harkel*

mia
2007-02-23 - 21:56:47

Inspirationsfia;) jag ska faktiskt genast gå och möblera om (flytta på ett skåp)i badrummet.
ha en trevlig helg

Anna
2007-02-23 - 22:09:07

Mia: haha din toka! hoppas det blir bra! önskar dig en trevlig omöbleringshelg då gums!kramen!

Qaroline
2007-02-24 - 10:54:08

Ha ha just de där mes soppåsen är kockrent de slår aldrig fel! Alltid blir de små tjaffs om den jäkeln, "Jag var ute sist, nähe de var du inte alls, Joho! Ah men vem är de som fyller den med skräp då?" Såå typisk mig och min "P"

Elsa
2007-02-24 - 17:48:14

Åh jag älskar vardagslyx!!!


Namn:


Mejl: (endast för mig)


URL/Bloggadress:


Kommentar: