GARDEROBSGRUBBEL & BYRÅBEKYMMER -

Utmaning: Skönhetstips

2006-12-28 | 23:44:28 | Lyx

http://www.blackandwhite.webblogg.se/ har utmanat mig att dela med mig av mina bästa skönhetstips.
Eftersom jag inte anser mig vara någon skönhet så får jag dela med mig av de tips som gör att jag i alla fall känner mig lite mindre ful...så att säga..

Jag har väldiga problem med min hy och drabbas periodvis av väldiga problem med elaka, hårda, svåra att bli av med, ömma och stora bölder som jag inte fått svar på vad det är...men det är inte finnar i alla fall.

Så jag har i det närmsta blivit expert på att försöka finna de bästa böldmedlen.

Det absolut bästa på marknaden jag provat, för både vanliga finnar och bölderna är:

* Roll on Blemish Attack, Ole Henriksen   

Den andra mirakelgrejen fann jag av en slump på en Traderaauktion, men har aldrig fått tag på igen, och det är synd för den var fenomenal..söker desperat på amerikanska ebay efter146310-259

Annars kan jag varmt rekommendera ett slags Acneplåster från Garnier jag ibland hittar på ÖB av alla ställen??? Det är ett litet runt genomskinligt plåster med en diameter på kanske 5 mm som man placerar på finnen under natten och när man vaknar har den krympt betydligt, ja nästan försvunnit.

hmm, mina "skönhetstips" är ganska svåra att få tag på märker jag..
ÖB? Tradera? Hello?

Ok här kommer en billig, enkel och lättillgänglig produkt: Reporia tjärtvål för känslig hy, cirka 18 kronor i en Icabutik nära dig. Bästa ansiktstvätt jag testat - and believe me, jag har testat det mesta, Kanebo, Clinique, Biotherm, Neutrogena, Garnier, Nivea, L'Oreal, Clearasil , Aco you name it...Inget slår denna tvål.

Annars tycker jag att  mascara är den klart bästaste mascaran ever. Kladdar inte, rinner inte, fäller inte och dras lätt av från ögonfransarna med 38gradigt vatten eller varmare.
Samt någon body lotion med guldskimmer i, Åhléns och Nivea har bra sådana.
Kommentera 6 st

Kommentarer
Sanna
2006-12-29 - 00:11:09

Det var så lite så :D

Sanna
2006-12-29 - 00:22:14

Jaa mitt bästa tips är väl som alla säger, tvätta bort smink innan man går o lägger sig, smörja in med inte så fet kräm, typ bada bastu ibland, sova med öppet fönster så rummet är kallt, så man andas in frisk luft. Ja, fast jag har inte så stora problem med hud eller så. SÅ det kanske är lätt att säga att det funakr då. Men men ha de bra. kramar

Johanna
2006-12-29 - 11:15:45

Jag har inte direkt några problem med min hud, men visst händer de att de kommer en och annan finne ibland. Men de brukar försvinna lika fort. Jag använder biotherms ansiktstvätt och dag/ natt kräm. Använder också deras dagkräm med färg i istället för fondation. Mycket bättre för mig plus att den håller huden renare.. kram kram

Anna
2006-12-29 - 11:27:05

Johanna: Skönt att du inte har några större problem =)

Deeana
2006-12-29 - 12:17:16

oh det där med plåstret för finnar låter bra

Anna
2006-12-29 - 12:23:45

Deeana: Ja det är ruskigt bra bra faktiskt =) När man väl hittar det.


Namn:


Mejl: (endast för mig)


URL/Bloggadress:


Kommentar: