GARDEROBSGRUBBEL & BYRÅBEKYMMER -

"oh come all ye lussebullful"

2006-12-05 | 19:15:31 | Vardag

Sitter med min gamla cd-walkman i knäet och lyssnar på en julskiva med Elvis Presley, medan jag väljer ut foton till min presentation imorgon. Fasiken, har fottat flitigt denna höst och jag vill ha med mycket...och ingenting. VEt inte om jag ska bränna på cd och visa på projektor eller skriva ut ett antal bilder...men bläck o fotopapper är ju dyrt. Å andra sidan vill jag ju ha en fylld portfolio att visa upp...om någon någon gång skulle vilja se.

Är fasligt mätt i magen efter pasta med ädelostsås, gröna ärtor, salladsblanind och en kycklingfilé, men känner ändå ett sug efter en kaffemedmjölkochkanel (börjar ana  ett beroende) och en lussebulle (är ett beroende varje vinter). Än mer konstgt än mitt nya kaffesupande är att mitt vanliga 8-10 koppar om dagen med grönt eller rött te nu drastiskt minskat till högst 3 koppar..hmm..

Åhh, hittade den här på La Redoute, hög "vill ha-faktor!"


Gjorde nya mentorval idag också i klassen. Denna gång skulle vi inte fylla i första-, andra- och tredjehandsval utan alla nio valbara mentorers namn i rangordning och eventuellt stryka de understa om vi verkligen inte ville ha dom (kändes taskigt)...jag gjorde en fuling och strök alla utom två namn på listan. Vill verkligen ha nummer ett, men nummer två skulle kännas helt ok.
Den mentor jag har nu, tja det funkade hur fint som helst i början, men nu har vi nog inte pratat sedan hmm, veckan innan min födelsedag så det är nästan en månad. Kändes bara som jag störde i hans tid eller stal nånting från honom.

well well, back to work.
Kommentera 0 st

Kommentarer

Namn:


Mejl: (endast för mig)


URL/Bloggadress:


Kommentar: