GARDEROBSGRUBBEL & BYRÅBEKYMMER -

Dagens skolflicksoutfit och kanske en jobbdörr som öppnats

2006-12-28 | 14:16:54 | karriären och drömmen om en


Dagens outfit består av
Rutig volangkjol med knäppning i sidan, svartgrå botten, H&M
Brunt baslinne, H&M
Svarta strumpbyxor, Lindex
Svarta Over knee, H&M
Lila stickad tröja, H&M

 146310-245  

Har promenerat med mamma och pratat om smink och nya H&Mkatalogen.
Vi drack takeaway-kaffe från en kiosk - som mamma spillde över sin vita dunväst, skrapade nittrisslotter och gick sedan in i en inramnings/konstnärsmaterialbutik. Vi pratade en lång stund med ägaren och mamma lade ut en del hintar om att jag älskar konst, sysslar med det själv och att jag gillar just sådana butiker...det slutade med att jag för mammas pengar köpte ett gäng fina blyertsskisspennor i olika hård/mjukheter och att jag lämnade namn, nummer och lite erfarenheter på en lapp i hopp om att bli inringd för extrajobb =)
Mamma är bra att ha med hon, hihi.
Måste ju börja tänka på sommarjobb redan nu och extrainkomster så att jag kan betala höjd akassa med 246 kronor och grejer och ha lite back-up nu när den nya regeringen ordnar så fint att studerandevillkoret och sådant där försvinner. Jösses...
Kommentera 3 st

Kommentarer
Kyrin
2006-12-28 - 18:04:20

Skor! Och väskor... :)

Det blir ganska säkert så att vi bara är hemma, käkar lax och dricker vitt vin och Moët & Chandon (lyx!) som vi köpte idag. Det känns lite jobbigt med fest, det blir liksom inga klä-upp-sig-fester här ändå, då känner man sig bara malplacerad.

Anna
2006-12-28 - 18:08:06

ok..ja det har du nog rätt i..det brukar ju mer bara vara jeans och linne/t-shirtfester...inte att förakta, men inte så nyårsstass.

Ailosina
2009-02-24 - 13:29:01

Great site, keep up the great work


Namn:


Mejl: (endast för mig)


URL/Bloggadress:


Kommentar: