GARDEROBSGRUBBEL & BYRÅBEKYMMER -

Dagens "egentligen en litekyligarehöstdagsoutfit eller början på vårenoutfit som blivit till en vecka innan juloutfit".

2006-12-17 | 16:45:25 | Vardag

 

Idag har jag hittills gjort färdigt beställningen på smycken åt mammas kompis, som hon var och hämtade förut för att ta med till Stockholm imorgon. Var svårt att sätta pris på grejena eftersom han i mångt och mycket hade köpt berlockerna och pärlorna, men jag har avsatt tiden, smyckesdelarna och designen.

Jag har också varit hos optikern. Är inne på mitt sista par linser nu och har inte gjort en synundersökning på ett år. Har köpt mina linser det senaste på nätet ty i somras när mina linser senast tog slut hade min optiker semesterstängt. Tänkte egentligen köpa 60 endagslinser på nätet nu när jag har ont om pengar, dels för att det var billigt och synundersökning är dyrt, dels att då blir linserna på en faktura och behöver inte betalas förrän i Januari när jag förhoppningsvis har lite pengar igen. Alltså lite pengar som i "lite mer pengar"...nu har jag väldigt lite pengar som i inga alls.
Men så kom jag på att jag hade innestående pengar hos optikern som i höstas fortsatte dra pengar från mitt konto trots att mitt linsabonnemang gått ut. Så då tänkte jag ju i fredags som så att jag akn göra en undersökning för dom pengarna, se om min syn ändrats och beställa korrekt linser via nätet.
Så när jag bokade tiden hos optikern (tid på tisdag) så pratade jag med en Lena. Jag frågade denna Lena om hur mycket exakt de var "skyldiga mig", men hon svarade att det har Ulrika koll på.
Så idag var jag inne och pratade med Ulrika och när jag frågade henne om pengarna kollade hon på mig med en "förvirrad-sen arg-är du dum i huvudet"blick och sa att det där har Lena koll på i så fall.
GAAAAHHHH!

Så jag gick till Lindex och köpte mig tre par strumpbyxor, ett par röda och två par svarta, ty imorses såg jag att mina favvostrumpbyxor som jag var förvånad över ha hållt i mer än en dag faktiskt gått sönder efter 3 gångers användning.

Imorgon är det dessutom julfest på skolan...eller julfest och julfest. Jag är så skadad att jag tycker att fest helt automatiskt innebär alkoholhaltiga drycker, men eftersom det är en drog-och alkholfri folkhögskola jag läser vid så får sådana drycker inte förekomma alls..antagligen inte ens en punschpralin.
Så fest låter överdrivet, kalas eller tillställning eller julbord med tillhörande non-alcoholic events efteråt.
Funderar på de röda strumpbyxorna och en svart kortärmad, lång tunika. Måste göra ett halsband till den outfiten bara.

Nu är jag hungrig, hoppas att tortillasen, färsen och grönsakerna lagat till sig själva medan jag suttit här.
Kommentera 0 st

Kommentarer

Namn:


Mejl: (endast för mig)


URL/Bloggadress:


Kommentar: