GARDEROBSGRUBBEL & BYRÅBEKYMMER -

Cosmopolitans, han med tummen, ansiktsmask och lite som saknas i garderoben

2006-12-26 | 11:43:13 | Vardag

Det var Stefan och D och jag ända till klockan halv tolv..halvtrevligt men grabbigt.
Sen ramlade han med tummen in, han med tummens bror - han med rösten och fisarna, dennes flickvän - hon med benen och hennes bror...ehh han den trevlige.

Jag drack 2 cosmopolitans
 och en tequila rose. Hade inget alkoholsug över huvud taget. Vet inte vad dte är med mig längre. Jag har blivit så stel och en riktig tråkmåns. Tycker inte att det är kul. Kan iofs bero på att vi knappt får göra ett ljud ifrån oss för surgubben ovanpå för då åker vi ut så jag sitter och är nervös så fort vi försöker ha någon form av socialt umgänge här hemma. 
Eller så kan det bero på att det bara är Stefans vänner som är med på de flesta fester och inga av mina och de pratar mest om fylleupptåg från förr då jag inte var med, musiktermer jag inte har en susning om osv... Har inte så många egna vänner kvar härikring...eller nånstans.
Tappat kontakten med många, har haft  mina ensamvargsperioder också...och jag trivs väl egentligen bäst själv så - har aldrig varit för att umgås intensivt med massa folk jämt.
Samtidigt som jag då nästan sitter och tycker synd om mig själv för att jag inte har nån. Ja jisses.
This is the pathetic me indeed.


Nu sitter jag vid datorn med en kopp Friggs Ingeföra&Citron-te, Cliniques 15minutes Turnaround mask i ansiktet och sniffar i påsen med Ahlgrens chokladdoppade bilar...men borde äta frukost innan jag ger mig på godiset. Eller?

Jag skulle vilja ha fler over-knee strumpor som är höga och inte åtsmitande där uppe utan lösa så att läret placeras perfekt inuti strumpan och inte stryps. Har bara fått tag på ett par på H&M Shop Online, men hittar dom inte längre.
Hängslen vill jag med ha och en långkofta med stora knappar.
Hittar inte min svarta kortkorta lammullskofta heller...var fasen kan den ha tagit vägen?

Antal par strumpbyxor som gått sönder under julhelgen: 3.
Kommentera 0 st

Kommentarer

Namn:


Mejl: (endast för mig)


URL/Bloggadress:


Kommentar: