GARDEROBSGRUBBEL & BYRÅBEKYMMER -

att ta tuffa beslut som repar drömmarna

2021-05-06 | 21:30:25 | Illustration/Teckning/Konst/Design

 
Jag och två av mina senaste tavlor. Jag har varit inne i ett helt otroligt kresativt flow senaste månaderna.
Utvecklat mitt måleri. Testat och lekt. Utmanat mig själv . Målar över, målar om, målar nytt. Men alltid min palett. all världens rosa kulörer, turkos, guld, gul, vitt, svart.
Det har verkligen blivit min bubbla och min tillflyktsort mer än någonsin den här våren med måleriet.
Och ja tänk att kunna syssla med det här liiiite mer .
Därför kändes det lite tungt igår Då tog jag ett litet svidande beslut. 
Jag tackade nej till en utställning.
 
Jag fick en förfrågan om att sätta ihop en utställning till nästa helg och sedan ha öppet några helger. Dock med egen bemanning.  Jag har tavlor så det räcker och blir över. Oh ja.
Och jag vill ställa ut. Herregud det är ju det man vill som konstnär! Ställa ut och visa upp. Nå ut, locka, samtala. Förhoppningsvis sälja.
Men tja det är slutspurt innan sommaren på de två utbildningarna jag går. Det är inlämningar varje vecka. Dessutom ska krönika skrivas.
Lite rådgörande med de närmsta och en kär konstnärsvän. 
Hur mycket man än vill så blir inte något hopstressat bra. Och även om jag bär på en konstnärsdröm deluxe så går jag ju nu utbildningar för att förhoppningsvis få en examen och tryggare framtid. 
Och att vara splittrad och göra något lite här lite där och inte helhjärtat.. även om passionen finns..ja då finns risken att man istället bara slutar i en frustrationsgråtande hulkande pöl . 
Så det blev ett nej.
Men fasen , det svider ändå.
Kommentera 1 st

Kommentarer
Anonym
2021-05-07 - 15:50:16

Lyssna till ditt hjärta. Klokt att du bromsar upp. Även om du har materialet som krävs för en utställning så är det mycket omkriing det också som ska fixas och planeras.

All lycka med studierna, vad läser du?

Svar: tack snälla du för dina ord!Jag pluggar Webbredaktörsprogrammet vid Borås Högskola samt en Skrivarlinje vid Sörängens folkhögskola.
Garderobsgrubbel&Byråbekymmer


Namn:


Mejl: (endast för mig)


URL/Bloggadress:


Kommentar: