GARDEROBSGRUBBEL & BYRÅBEKYMMER -

så kom sommaren

2021-06-07 | 09:14:07 | Egocentrerat&Vardagligt

 
Ja så kom äntligen sommaren. Maj månad firades ut med värme och sol och den har ju hållt i sig.
Maj var också en intensiv månad i skolan.
Jag har slitit och kämpat med framförallt Javascript. Det börjar lossna lite i alla fall, men det är långt ifrån självklart eller at det faller sig naturligt för mig när jag kodar. Samtidigt lästes en annan delkurs i Content management och så har jag ju skrivarlinjen.
 
I fredags var det sista dagen på högskolan för läsåret och jag har därmed gjort mitt allra första år vid högskolan - vad gäller program. Jag har ju läst en hiskeligt många kurser genom åren sen jag tog studenten, men aldrig program.
Och om ett år kan jag förhoppningsvis ta min examen som Webbredaktör/Informationsarkitekt. Och tillåter ekonomin ska jag försöka läsa det tredje året också och ta en filosofie med Frontend. Kommer inte ha nån CSN då men om jag kan lyckas jobba samtidigt så ska det gå.
 
I fredags skolavslutningsskålade jag med mamma i bubbel, jag blev bjuden på frukost efter en löprunda av bästevännen och i lördags kom svärföräldrarna med blommor och vin. Vilka fantastiska människor jag har kring mig som stöttat och pushat. Jämt.
 
Nu väntar sista veckan och avslutning med den andra utbildningen jag gått - Skrivarlinjen.
Därefter väntar väl lite "sommarlov" varvat med en del jobb och företagande. 
 
Och förhoppningsvis många härliga dagar vid poolen.
 
 
Kommentera 0 st

Kommentarer

Namn:


Mejl: (endast för mig)


URL/Bloggadress:


Kommentar: