GARDEROBSGRUBBEL & BYRÅBEKYMMER -

att vila för att orka

2021-06-29 | 20:57:00 | Egocentrerat&Vardagligt

 
Efter att ha vilat i princip hela midsommarhelgen och att jag släckte lampan vid midnatt natten till måndagen så trodde jag att jag skulle vakna tidigt och komma ut på morgonlöprunda. Kroppen ville tydligen annat. Den ville ha mer vila och sova. Nästan 9 timmars sömn. Och från sängen gick jag bara ut till altanen och la mig vid poolen. Reste endast på mig för vätskepåfyllning, bikinibyte efter dopp och toabesök. Klarade av jobbsamtal och jobb-sms där jag låg och senare på eftermiddagen satte jag mig i skuggan och jobbade på mitt råmanus med alla korrförslag min lektör gett mig på de första femtio sidorna.
Sen, sådär efter 18tiden kom suget och lusten. Efter en löprunda. Och ut kom jag och det blev en av de bättre rundorna på länge. Likaså var löprundorna jag gjorde förra veckan också bland de bästa på flera år. Dessa gjorde dagarna efter jag bara njutit av massa god mat som pasta och några glas rödvin. Och det är väl ändå det som är det viktiga? Balansen ? Njuta av livets goda, lyssna på kroppen när den vill vila och sen känna glädje och lust när man presterar. 
 Så glöm inte det hörrni. Njutning. Lusten. Vilan. Balansen.
 
( ja jag säger även att skit i så kallad aktiv vila - totalt slapperi är faktiskt också helt jäkla tillåtet)
Kommentera 1 st

Kommentarer
Maria
2021-06-30 - 18:58:33

Du är så klok och jag tror också jag hittat den balansen med åren. Jag är glad att du skriver och jag älskar dina inlägg 😃

Svar: det gör mig glad att du hittat balansen och att du uppskattar mina inlägg, det värmer! <3
Garderobsgrubbel&Byråbekymmer


Namn:


Mejl: (endast för mig)


URL/Bloggadress:


Kommentar: