GARDEROBSGRUBBEL & BYRÅBEKYMMER -

mitt hurtigaste jag

2021-12-28 | 17:21:36 | Egocentrerat&Vardagligt

 
Jag är ingen hurtig människa . Jag är ganska så bekväm av mig. Med hurtig, menar jag, en som hoppar ur sängen tidigt frivilligt, gärna tillbringar semestrar i skidbackar och vandringsspår, som bokar massa spinningpass och cirkelträningar och efteråt drar ihop en korvgrillning i skogen med vänner etc.
Utöver mina löprundor några gånger i veckan och några promenader så är jag mycket mer en stillasittande inomhusmänniska. Förutom om sommaren - då är jag stillaliggande utomhus i solstol.
MEN! När jag som igår, drar på mig med omsorg valda lager kläder, kompressionsstrumpor som dessutom värmer och ger mig ut i 8-9 minusgrader och solskensgnistrande vinterlandskap för en löptur.. ja, då känner jag mig som mitt allra hurtigaste jag.
Lägg där till att himlen bjöd på någon form av halo och en liten bit regnbåge/ljusfenomen borta vid horisonten medan den kalla, friska luften gnistrande av snökristaller.. ja då var upplevelsen nästan religiös och en runners high i dess renaste form. 

Efteråt blev det både ansiktsmask, hudvård och en fotmask - fina julklappar av mamma innan jag åter satte mig och pluggade .
Kommentera 0 st

Kommentarer

Namn:


Mejl: (endast för mig)


URL/Bloggadress:


Kommentar: