GARDEROBSGRUBBEL & BYRÅBEKYMMER -

Påsk-Namaste

2021-04-03 | 13:50:50 | Egocentrerat&Vardagligt

(klart att konsten ska matcha brödrosten...eller?)
 
 
Ahh långhelg 🙌🏻
Första påsken på 7 år som jag är långledig. Ledig helt och hållet. Är ingen påskfirare så sett så att det dras fram massa pynt och lagas påskmat. Men lite gult och några kaniner kommer fram och en charmigt (?) sned påsktårta brukar det bli men framförallt är det njutet som är härligt denna helg.
En helg mitt på våren som bara är fylld av långhelgshärlighet. Ja om man nu har tur att vara just ledig då. Vilket ju inte är givet inom vissa yrken som vård/service/handel.
Men i år, i år kan jag just njuta av njutet av långledigt.
 
Och det känns väldigt välkommet efter denna vecka dessutom.

Efter oändligt många timmars Javascriptkodande.
Det här med Javascript känns hittills som det svåraste på utbildningen och jag har känt mig helt nollad senaste  sju dagarna. En känsla jag verkligen avskyr. Lägg till en menshjärna på det som ända sedan tonåren fått mig att känna mig frustrerat puckad en gång i månaden i perioder i mitt liv.
Det som blev lite räddning och ventil mellan kodandepassen var att komma ut. Löpning.
Dagsljus, frisk luft, natur och powermusik i öronen. Ladda om. Under en av löprundorna i veckan så  skrev skelettet till en krönika i huvudet medan benen jobbade och efter en dusch så satte jag mig och krönikan blev skriven och inskickad.
Och därefter kändes huvudet plötsligt lättare och ljusare och jag satte mig och kodade lite till på Skärtorsdagen innan jag tog mig påskledigt.
 
Och förutom av själva ledigheten njuter jag av god mat, gott vin, godis, fler löprundor, fotopromenader och bara tomta runt hemma.
 
 
 
Kommentera 0 st

Kommentarer

Namn:


Mejl: (endast för mig)


URL/Bloggadress:


Kommentar: