GARDEROBSGRUBBEL & BYRÅBEKYMMER -

Snack, snacks, snask..och en baksmälla

2020-09-13 | 19:09:02 | Egocentrerat&Vardagligt

 
Med håret innanför polokragen och med lite läppstift på leendet cyklade jag i fredags kväll hem till min bästa vän för hederligt vin-snacks-snask-snickesnackafton och cyklade sedan hem igenlite lagom lullig i natten. Vaknade något bakisskakis på lördagsmorgonen och fick väl kämpa med att få ner första koppen kaffe men så kom mamma på ytterligare ett "nu-kör-vi-ett-till-röj-och-städ"race så det var bara att bita ihop och efter nån timme släppte baksmällan och se på fasen vad tvättstugan kom iordning och x antal grejer till hamnade i högarna som ska till återbruket. Så skönt med mammas mer skoninglösa röjarsidor kontra mina "den spar jag".
 
Resten av lördagen spenderades dock i soffan med mest ätbara grejer. Godis, chips, pasta.
 
 
Söndagen har varit ganska så slö och grå , men sambon och jag kom ialla fall ut på en skogspromenad uppe på berget loch jag har försökt tentaplugga men ja jag har somnat till och från i soffan. Ska snart fixa lite fajitas och så blir det väl några avsnitt av nån serie.
 
...ska bara beställa hem lite hudvård först. Snart kan man ju börja med alla syror och härligheter igen i hudvårdsrutinen..mmm.
 
Vyn från mitt soffhörn just nu där jag ligger med datorn på magen och Informationsarkitekturböcker runtom mig.
 
Kommentera 0 st

Kommentarer

Namn:


Mejl: (endast för mig)


URL/Bloggadress:


Kommentar: