GARDEROBSGRUBBEL & BYRÅBEKYMMER -

Nyblekta rötter och menshjärna

2020-09-04 | 17:17:06 | Egocentrerat&Vardagligt

 
Ahh nyblekt blondin! 
En nyblekt och trött blondin. 
Ja förutom frisörbesök den här veckan så började då min andra heltidsutbildning. "Webbredaktör 180p" heter den eller på engelska "Web content manager and Designer" och som förhoppningsvis kommer ge mig en examen som Informationsarkitekt. Så nu pluggar jag den och en Skrivarlinje då och jag älskar båda.
Men det har varit så mycket info den här veckan och nya intryck och ena stunden känns det som om jag har absolut noll koll för att sen i alla fall känna att jag har en hum om det. Men ja nu känns huvudet bra mört...vilket även beror på "menshjärna"..och "mensmigrän". Alltså den huvudvärken som jag kan få i samband med mens är så avskyvärd. Var nära att jag spydde rakt på datorn igår under ett gruppseminarie på zoom.
 
Jag kom även ut på en löprunda tidigare i veckan, kände mig skitpepp på det, längtat. Men näe min högra sida av kroppen känns helt ur balans. Är det inte hälen så är det smalbenet och är det inte det så är det axeln och nu fick jag problem med knäet. Suck.
Så fortsätter med promenader och styrke/hiitpass. Men jag blir så jäkla ledsen när kroppen jobbar mot mig med det jag vill göra, njuta av. 
 
Nåväl jag känner mig ändå jäkligt tillfreds och lycklig och jag går in i den här helgen med beskedet att jag blev godkänd på sommarkursen i miljöekonomi/global tillväxt och som ett grattis till det fick jag present av mamma. Så jädra gulligt ♥
Överlag är jag återigen bara så himla tacksam för den här klicken av mina allra närmsta som finns runt mig i med och i motgång. ♥
 
Nepp nu ska jag ägna en timme åt att försöka förstå mig på litegrann om html och css, vilken tur att man har snart 14 (!) års bloggande och försök till bloggdesignande bakom sig!
 
Kommentera 1 st

Kommentarer
Anna
2020-09-06 - 17:18:22

Så kul det är att du har börjat blogga regelbundet igen! Har svårt att hitta intelligenta bloggar med en bra blandning av yta och djup, det har alltid varit din styrka, tack!

Svar: Tack till dig för den kommentaren ! Den värmde verkligen och blir så glad att jag har några läsare kvar trots så magert bloggande senaste åren.
Garderobsgrubbel&Byråbekymmer


Namn:


Mejl: (endast för mig)


URL/Bloggadress:


Kommentar: