GARDEROBSGRUBBEL & BYRÅBEKYMMER -

Innerlig harmoni

2020-09-06 | 22:33:05 | Egocentrerat&Vardagligt

 
Söndagskväll och en riktigt skön helg till ända. Det har blivit långpromenader, lite pluggande och en hel del minst sagt välbehövligt röj. Igår hjälpte mamma mig/oss med "projekt källaren". Den har minst sagt sett ut som ett bombnedslag sen förra hösten när liksom hela nedvåningen tjoffades ner dit i och med golvbytet och köksrenoveringen och sedan dess har så många lådor bara stått orörda, grejer som bara flyttades runt när det blev vattenläcka på ett rör, grejer som flyttades åt sidan när det skulle borras för nya rör och sen har jag haft två utställningar dessutom så ja..KAOS. 
 
Men med mammas superffektivitet och väldigt skoninglösa röjarförmågor blev det så jäkla bra ordning i "kapprumet", matkällaren och det som ska vara min ateljé.
Jag sålde av lite grejer i en köp&säljgrupp, en del högar ska jag be en återbruksfirma komma och hämta, en del ska bara slängas och så har vi varit och lämnat kläder till insamling.
Känns så skönt i både kropp och knopp med denna ordning som nu börjar att bli vilket känns extra viktigt att få nu när jag ska vara hemma och plugga i två år. Behöver minimera "störningsmoment" så plugg disciplinen kan vara på topp. Tror annars det blir lätt att jag kommer hamna i "ska bara".
Så tack mamma ♥
och tack pappa för hjälpen med att skruva upp en hylla i betongvägg!
Nu är det bara pannrummet och tvättstugan kvar.
 
Mina svärföräldrar kom också förbi en sväng och av svärmor fick jag två flaskor vin, bara så där. ♥
En av dom togs med för lite härligt ost-kex-snickesnack hemma hos Karin ett par timmar igår.
 
 
Jag hade ju en utställning i Konsthallen här i stan under större delen av sommaren och om tre veckor är det dags för den årliga Konstnattenhelgen här i stan och Falköping.
Känns skönt att ha riktig ordning igen i ateljén så att logistiken kan gå smidigt och ha "koll".
 
Däremot känns det lite väl vemodigt att nu ha flyttat ner i källaren igen med alla färger, penslar och staffli efter att ha haft utomhusstudio på altanen sen mitten av april...suck.
Friheten och känslan att måla ute i värmen. Min kreativitet är alltid som allra bäst och högst under sommarmånaderna.
 
Men ska försöka göra studion nere i källaren än mer inspirerande och harmonisk och varm så blir det nog bra tills våren kommer igen.
Kommentera 0 st

Kommentarer

Namn:


Mejl: (endast för mig)


URL/Bloggadress:


Kommentar: