GARDEROBSGRUBBEL & BYRÅBEKYMMER -

good days and bad days

2020-09-17 | 20:30:36 | Egocentrerat&Vardagligt

 
Så närmar vi oss helg då nu så här på torsdagskvällen och jag sitter i soffan något trött. Bredvid mig har jag ena katten som det nog blir veterinären med imorgon, igen, då han verrkar ha väldigt ont mellan ögonen och nu har svårigheter att öppna ena ena ögat. Lille plutten,
 
Jag själv har också varit hos läkaren denna veckan. Hade en del problem i juli som jag sökte för och fick en "preliminär diagnos" på VC och en remiss skickades. Det var bl a den jag nu då åkte iväg på och jag kunde pusta ut för det var inte som VC-läkaren befarade, en kronisk sjukdom som verkar för jävlig men jag är ändå satt på medicinering i en månad nu för lite andra problem men nu får vi hoppas den här skiten och infektionen lämnar kroppen. Så jag känner mig ömsom trött och sliten men samtidigt känner jag fortfarande jättemycket glädje över mina utbildningar och i måndags hade jag den första hemtentan och den fick jag besked igår att jag hade klarat med råge! Så nu är första poängen tagna mot en framtida, förhoppningsvis, examen som informationsarkitekt.
Och det är ju även en "lyx" att nu få plugga på distans och vara hemma när jag inte känner mig helt hundra.
Imorrn är det min första större textinlämning på Skrivarlinjen dessutom.
 
I tisdags kom sommarvärme tillbaka och det går ju inte att inte vara glad och njuta då liksom.
 
Sen har det varit en del strul med CSN vars beslut jag nu inte fattar alls. Jag läser alltså två stycken heltidsutbildningar - 200% och för det får jag nu endast studiestöd för 75% studietakt..fattar nada.
Nå väl.
 
Nu ska jag fixa lite äggröra och avocado lagom till Wahlgrens Värld och därefter Alla mot Alla. En skön tv-kväll med andra ord.
 
 
Kommentera 0 st

Kommentarer

Namn:


Mejl: (endast för mig)


URL/Bloggadress:


Kommentar: