GARDEROBSGRUBBEL & BYRÅBEKYMMER -

en enkel pasta och livets rätt

2020-09-09 | 21:14:30 | Egocentrerat&Vardagligt

 
Gårdagens lillfredagspasta med egenplockade kantareller. Ett gott glas vin till det.
Ja hela tisdagen var riktigt fin som startade med god frukost, kaffe och en timmes skrivande innan det blev en långpromenad med mamma och redan nämnda kantarellfynd som bonus. Hem igen, lunch och sedan gruppseminarie och redovisning inom cardsorting via zoom.
Lite självstudier inom html varvat med måleri och uppdaterande av min shop och hemsida.
Mot kvällen blev det ytterligare en promenad och det med bästevännen och den avslutades med ett fantastiskt himlaspel i rosa och orange. En dag då livet bara kändes så fint och enkelt perfekt.
 
Ja överlag känns nästintill allt bara bra nu. Ja det känns ganska så fantastiskt att nu, efter ett väldigt oroligt halvår... ja egentligen ett ganska jobbigt år och mer därtill med ångest och massa frågetecken och grubbel på så många plan , nu faktiskt känna ett slags lugn i hela kroppen och i huvudet.
 
Allt har inte löst sig, oh nej och det kan även stundtals kännas lite smått ”vad fan har jag gjort” just kring att närmare 40 års ålder skuldsätta sig än mer med CSN och att jag heller fortfarande inte vet hur jag ska finansiera sista terminen då mitt csn inte kommer räcka.. men ändå.. det känns rätt. Jag känner att jag är där jag ska vara . Hittat litegranna hem. Studera en högskoleutbildning som kommer ge mig en examen inom något jag känner är rätt . Informationsarkitekt. Både för mig som företagare och att hitta jobb inom sedan. Och att även nu få ett år på en annan utbildning att bara få skriva. Skriva skriva skriva och arbeta med text. Jag får vara hemma . I mitt älskade hus. Med katterna som också verkar uppskatta så enormt mycket att nån är hemma med dom mer än nånsin. Jag hade aldrig sagt upp mig från mitt jobb utan att ha en säker plan eller annat fast jobb. Nu blev vi alla varslade och jag fick chansen att satsa på MIG. Chansen att ha en fri sommar. Några månaders arbetslöshet ihop med en pandemi under de ljuvligaste månaderna på året .. att bara få vara. Landa och ladda. Och nu satsa. Fan vad bra det känns !
 
 
Kommentera 0 st

Kommentarer

Namn:


Mejl: (endast för mig)


URL/Bloggadress:


Kommentar: