GARDEROBSGRUBBEL & BYRÅBEKYMMER -

39 är det nya svarta!

2020-11-15 | 21:18:51 | Egocentrerat&Vardagligt

 
Ja då var snart den här veckan till ända och vilken fin vecka det varit! Fantastiska löprundor, ordrar som trillat in på shoppen och så givetvis födelsedagen där i onsdags som den allra lyxigaste lillördag jag kunde tänka mig med bubbel till lunch, nära och kära på distanserat firande och så de fantastiskt fina födelsedagspresenterna.
39året har börjat alldeles finemang och jag känner mig så tacksam 🥂 Bortskämd.

Och nu börjar allt julemyskänslor smyga sig på då julig reklam börjat gå på tvn och på Netflix ser jag massor av julefilmsrekommendationer.
Och ja så fort min födelsedag har passerat tycker jag att det är mer än helt ok att börja med julmusik och julelängtan. Oavsett hur julen firas i år så kommer vi ju behöva just julemyset och julefriden mer än nånsin och behöva göra det bästa möjliga av situationen. Right?
 
Jag ska satsa , precis som förra året, att försöka se minst en julfilm varje dag från 1:a december fram till julafton. Det är verkligen det som skapar julstämning för mig tillsammans med lite skumtomtar, ett glas julmust här och där och så Absolute Christmas 1994versionen. Och blir det frostiga morgonar är det Ainbusk julskiva som skapar allra härligaste stämningen.
Kommentera 1 st

Kommentarer
mammatillmirakel.blogg.se
2020-11-16 - 14:55:11

Åh vilken lyxig födelsedag ⭐💕 Take care

Svar: ja det var det verkligen! Så tacksam <3
Garderobsgrubbel&Byråbekymmer


Namn:


Mejl: (endast för mig)


URL/Bloggadress:


Kommentar: