GARDEROBSGRUBBEL & BYRÅBEKYMMER -

ups & downs

2020-07-10 | 18:24:19 | Egocentrerat&Vardagligt

 
Jag tycker att en regnbåge på en regntung och dramatisk himmel i mångt och mycket symboliserar hur livet är. Ljus och hopp och vackert bland drama och mörka stunder.
 
Jag mår inte helt bra.  JAg har en del hälsoproblem. Igår blev  det en sväng till läkare , lite prover och undersökning. Vänta, avvakta tills de idag ringde tillbaka och sa att ärendet skickas på remiss. Jag känner mig låg och har väl gjort en längre tid. Stress och grubbel. Känner mig urlakad mentalt vilket väl då och då visar sig att hela jag känner mig sliten även om jag ändå njuter av att röra på mig.
 
Men så kommer ju ljusglimtar. Det var en solig förmiddag igår så innan läkarbesök kunde jag njuta på altanen och känna sommarkänslor igen för en stund och låta huden värmas.
Och efter läkarbesöket så kom äntligen antagningsbesked till universitet och högskola. Jag har ju sökt folkhögskolor och yrkeshögskolor och högskolor  och universitet sen vi blev varslade på jobbet den sista mars . Reserv hit reserv dit.. nähä det fanns inte möjlighet till det.. strul med a-kassa  och fskattesedeln, otal intyg som skickas och attester och dokument etc.

Det har heller  inte varit lätt nu att närmare fyrtio ens komma på under stress på vad man kanske vill plugga till och satsa på att få en examen inom .. men jag sökte lite olika. Känt senaste veckorna att "fan varför satte jag den utbildningen som näst sista alternativ.." så visade det sig igår när antagningsbeskedet kom att jag kom in! På just den  utbildningen! 
 
Så nu vet jag vad jag ska göra närmsta två åren samtidigt som jag driver mitt företag utan strul och slipper arbetsförmedling , rapporteringar och sådant.
Det enda bekymret är att den csn jag har kvar inte helt räcker hela utbildningen. Det saknas en termin så jag måste ansöka om dispens mm .. både hos csn och a-kassa . Men ändå - Jag kom in! Så fast jag inte mår helt bra så är jag glad och lättad på andra plan och kan i alla fall slappna av på den biten. Så får jag bara hoppas att remissen går snabbt och att jag kan få bukt och hjälp med det andra.
Kommentera 0 st

Kommentarer

Namn:


Mejl: (endast för mig)


URL/Bloggadress:


Kommentar: