GARDEROBSGRUBBEL & BYRÅBEKYMMER -

en perfekt dag

2020-07-12 | 21:24:44 | Egocentrerat&Vardagligt

Morgonen började hyfsat sent och utsövd. Satte på kaffe och satte på bikini och gick ut på altanen.
Ömsom sol och ömsom molnigt och det kändes verkligen som att det åter skulle bli ännu en dag med allt mer moln, blåst och mer inomhus än utomhus.
Så bytte om och begav mig ut på långpromenad med mamma som kom förbi och det blev nästan en mil.
Väl hemma så hade det minsann spruckit upp igen på himlen så bikinin åkte på igen och för första gången i juli så åkte det regnöversvämmade poolöverdraget av.
 
 
Därefter blev det x antal timmar i solsängen med bok. Som jag längtat! Och helt plötsligt liksom mådde bara jag helt bra. Jag log inombords och utvändigt. Jag är verkligen en så total sommarälskare och så beroende av solljus och värme så även om det finns grubbel så får sådana här varma soliga dagar mig bara att känna mig tillfreds, allt känns lättare.
 
Med ny nyans på kroppen blev det sedan gräsklippning samt kanttrimmning. Jag gick även runt med kameran i trädgården en stund och plåtade lite och alltså vårat plommonträd...det är så sjuuuukt mycket plommon på det i år och jag har aldrig sett plommonen sitta i såna här väldiga klasar heller. Som muterade vindruvor!
 
 
 
Jag flyttade även ut staffliet på altanen igen och fortsatte med två abstrakta verk jag håller på med samt påbörjade ett stilleben.
 
 
Lille Charlie, vars morrhår sakta men säkert nu växer ut igen och så även pälsen på kinden där han rakades hos veternären när han hade ett otäckt sår/böld efter ett slagsmål. 
Ikväll hämtade vi pizza . Ja jag och sambon alltså, inte jag och katten. Och det blev en liten promenad tillsammans i kvällsolens sista strålar innan den försvann ner bakom hustaken. 
 
Så en väldigt skön och perfekt sommarsöndag.
Kommentera 0 st

Kommentarer

Namn:


Mejl: (endast för mig)


URL/Bloggadress:


Kommentar: