GARDEROBSGRUBBEL & BYRÅBEKYMMER -

Balans, Njut, Liv

2020-07-19 | 20:23:34 | Egocentrerat&Vardagligt

 
Lite hängpattar, lite bristningar, en magbulle och väldigt långt ifrån magrutor och lite skräp som ska till tippen i bakgrunden...väldigt långt ifrån instagramperfektion. Däremot en helt perfekt tillvaro för denna kvinna och som skiter blankt i huruvida några nipples syns genom tyg eller inte.  Min kropp är mitt tempel och den får njuta av både Aperol Sprits, väldigt mycket ost, solen när den väl visar sig, bodylotions efter dusch och den får lata sig i solsäng och den får ta mig runt på löprundor.
 
 
Ahh som jag njutit denna helg när det äntligen varit lite värme igen och gått att spendera dagarna mestadels utomhus. Både i solen men också under molnen - huvudsaken är ju värmen. Det är den jag njuter av mest. Skiner solen så är det en jäkla lyckobonus absolut , men att bara få ligga på altanen med en bok och inte huttra...oh yes! 
 
 
Att kunna stå ute och måla från morgon till sena kvällen är också en sådan njutningslyx som jag blir helt salig av. Dutta lite färg här och där lite då och då under dagen när man känner för det eller vad som känts som tio minuters färglek visar sig vara timmar. Ahh älskart!
 
 
Det har även blivit långpromenad, ett hiit-träningspass och en löprunda och mellan varven gott rödvin, grillmiddag, fryspizza och ikväll vankas det fajitas.
Ska sätta mig in i den sommarkurs inom Miljö och Hållbar Tillväxt på 7,5 poäng som jag valt att gå nu i fem veckor, för skojs skull och intresse och så ska jag emballera en tavla jag sålt via shoppen. Så himla roligt att få skicka originalkonst till ett nytt hem. 
 
Kommentera 1 st

Kommentarer
Denise Taylor
2020-07-20 - 09:12:21

Låter ju otroligt härligt!

Svar: Ja sånt här njuter jag av ❤️❤️
Garderobsgrubbel&Byråbekymmer


Namn:


Mejl: (endast för mig)


URL/Bloggadress:


Kommentar: