GARDEROBSGRUBBEL & BYRÅBEKYMMER -

Badkarsdagar

2020-07-04 | 19:21:11 | Egocentrerat&Vardagligt

 
Ja värmeböljan som var förra veckan och helgen känns väldigt avslägsen nu när det mest öser ner regn och temperaturen väl inte ens nått upp till 20 grader sedan i måndags. Så solning och poolplask har bytts ut mot bubbelbad och netflixsoffhäng. Jag sover åter med dubbla täcken och raggsockor. Men så är jag också en jäkligt frusen själ. Jag tycker liksom att det är lite lagom varmt så där vid 30 grader. 
Det påverkar dock mitt psyke något enormt det här med att många sommardagar "går till spillo" genom att det känns som höst. Liksom det är ju kyligt 9-10 månader om året så det räcker och blir över. Den logiska människan i mig vet ju att det är ingen idé att sura ty vädret är en av de få saker här i världen vi liksom egentligen bara kan gilla läget med. Det går ju inte göra något åt. Men känslomänniskan i mig. Soldyrkaren. Den värmestörstande totala sommarälskaren...ja den gråter där bland bubblorna medan tår och fingrar skrynklar sig i det kallnande badvattnet.
 
Måtte det bli många fler dagar som dessa. Hallå jag har ju en helt nyinköpt tub SPF50 till ansiktet att göra av med !
 
Kommentera 1 st

Kommentarer
Anonym
2020-07-06 - 11:18:20

Känner samma.. blir stressad över att inte få tillräckligt med sommarsommar!

Svar: Skönt det finns fler som känner samma. Såg flera influencers igår som liksom tyckte det var mysigt med storm o regn för det var höstigt.. och jag bara nejnejnej!! Det blir liksom höst så det räcker o blir över snart ändå. Suck 😔
Garderobsgrubbel&Byråbekymmer


Namn:


Mejl: (endast för mig)


URL/Bloggadress:


Kommentar: