GARDEROBSGRUBBEL & BYRÅBEKYMMER -

en liten fredagsupdate

2020-02-21 | 18:01:22 | Egocentrerat&Vardagligt

 
 
Ja så där harmonisk känner jag mig allt som oftast i mitt kök..ehum..vårt kök..vid min älskade köks. Ja den får banne mig vara min för köksön var min dröm det. Och äntligen kan jag också känna mig liiiite piggare igen. Herre min je. Den här flunsaförkylningen har hållt i i en månad nu och för sambon än längre och han har varit hemma två senaste veckorna. Och jag fick vackert sjukskriva mig två dagar denna vecka för att försöka vila ut skiten och dessutom mådde jag dåligt pga min endometrios. Men vila verkar ha hjälpt för idag vaknade jag och kände mig piggare än på länge, halleleluja! 
Men så har jag inte gjort så mycket annat än att läsa böcker och teckna på paddan senaste dagarna. Och sörpla te. Mängder med te.
När orken har funnits har jag suttit en hel del med min hemsida och webshop som jag lovat mig själv att ta tag i en gång för alla under året. Det har funkat fint att sköta både fotojobb och illustratörsuppdrag via Instagram senaste åren, på den nivå jag själv velat ha det men jag känner att det är dags att utveckla och uppgradera litegranna.
Jag har även hunnit med att fixa material till en reklamkampanj där jag själv medverkar fast för byggfirman som gjorde vårt kök och vår altan och så fick jag förfrågan att fixa en krönika till lokaltidningen och den fick jag iväg idag. Plus hängt lite tavlor på en retaurang & kök som premiäröppnar här i stan imorrn. Hmm...jag verkar visst ha gjort en hel del ändå trots vila nu när jag raddar upp det. Nåväl. Fördelen med mina företagsgrejer är ju att det mesta går att fixa i soffläge ändå med både nässpray o te bredvid.
 
Men nu är det fredag och kl är 18. Nu får det bli nått gottigt i glaset och på fatet och fortsätta lite i min bok.  Nu är det helg!
Kommentera 1 st

Kommentarer
Anna
2020-03-04 - 14:41:50

Åh vad jag kan sakna din blogg ibland dvs när du uppdaterade varje dag. Men förstår att du kke inte har den motivationen längre efter att bloggat så länge. Allt gott! Fortsätter kika in här då och då:)

Svar: tack snälla du! Det känns bra att vara saknad och jag vill verkligen försöka hålla liv i den här bloggen och vet inte riktigt varför det blivit så svårt...men tror att Instagrams lätthet, tillgänglighet "förstört" bloggandet för mig ...men jag ska verkligen försöka uppdatera mer här. <3
Garderobsgrubbel&Byråbekymmer


Namn:


Mejl: (endast för mig)


URL/Bloggadress:


Kommentar: