GARDEROBSGRUBBEL & BYRÅBEKYMMER -

solhälsningar och papperstext

2020-08-28 | 18:45:34 | Egocentrerat&Vardagligt

 
Första  skolveckan är gjord och det är fredag kväll! Ännu en grej jag ser fram emot med att plugga nu är att faktiskt få den här "helgkänslan" på riktigt.  När man jobbar inom handel så jobbar man ju ofta helger och storhelger och är ledig mitt på veckan eller jobbar två dagar ledig en jobbar fem ledig två jobbar tre ldig en osv. Och det har sin charm det med men det kan också ge en liten tomhet att när andra med mer regelbundna tider är lediga så har jag jobbat.
 
Veckan har bjudit på en del regn men också en hel del bikinitimmar och flera morgonar med kaffekoppen ute på trädäcket. Varje dag som kan börjas så är en ren ynnest!
 
Men tillbaka till skolan - det är skrivarlinjen jag börjat denna veckan. En del skrivövningar och nu ska vi tänka över vilket projekt vi vill jobba med och göra en projektbeskrivning. Jag har ju påbörjat flera stycken så kallade feelgoods..en deckare och några krönike/kåserier.
 
Men jag har även märkt att jag tenderat gå åt dikthållet.
Och idag printade jag ut en del.
 
 Här har jag  bara samlat ett gäng texter jag skrivit här instagram som bildtexter som varit lite åt dikthållet och printat ut dom för att se hur det blev. när de var samlade. Ska göra likadant med några påbörjade projekt o se hur de känns utskrivna o se vilket som lockar mest att ha som projekt på skrivutbildningen. Känns lite mer på riktigt när de hamnar på papper så här än bara på skärmen.
 
Men nu blir det en drick och lite tilltugg innan det ska kockas fredagsmiddag!
Kommentera 1 st

Kommentarer
Anonym
2020-08-29 - 18:31:51

Visst är det härligt med kaffe/ frukost ute? Jag försöker göra det varje dag så länge det går.Att få insupa den härliga höstluften o sommarens sista solstrålar är bra start på dagen o ger dessutom lite extra energi tror jag...


Namn:


Mejl: (endast för mig)


URL/Bloggadress:


Kommentar: