GARDEROBSGRUBBEL & BYRÅBEKYMMER -

she who worships the sun

2020-08-22 | 10:18:14 | Egocentrerat&Vardagligt

 
Soldyrkaren. Jag. Mitt element.
Jag undrar om jag hade bott i LA eller på Hawaii eller vad som verkar vara drömska Aruba, hade jag någonsin blivit mätt på sol? Eller är det just det faktum att solmånaderna är så få här i Sverige som gör att jag kan ligga timme efter timme dag efter dag utan att tröttna när vädret väl tillåter?
 
 
Nåväl. Regnet och åskan kom för några dagar sedan och på bara några timmar blev somrig värmebölja till fuktig begynnande höst.
Men temperaturen har varit ytterst behaglig ändå och både igår och i förrgår har jag och älskade mamman min slitit med husgrunden, framsida altan och mamma gick även loss med sax och och annat och fixade buskar och annat. Vi har skrapat och tvättat, grundat , tejpat, målat och jag ska visa före/efterbilder när det är helt färdigt men oj vilken skillnad det blir även om kulören är snarlik.
Och jag är så jäkla tacksam att mamma har intresset och vill hjälpa till.Ger av sin tid. Igår slet vi från morgon till sen eftermiddag. Och det är ju så kul...ja förutom att skrapa färg...och ok olja och lasera är väl inte jättekul heller när träet säger slurp med en gång haha.
 
Både jag och sambon har ju varit väldigt mycket "leja bort det som går" när vi renoverat för vi är väl inte de händigaste och hellre inse det än försöka sig på en massa som sen bara står ofärdigt.
Men när jag och mamma ger oss på nåt, då jädrar! Och så kommer pappa förbi mellan varven ibland och även han besitter ju en jäkla kunskap och tja åker gladeligen och hämtar kopplingar och skär till vattenslangen och annat och snickrar ihop en liten entretrapp till källaringången mm.
 
Men nu ska jag njuta av en ledig helg. Förra fredagen tentade jag av en kurs och igår kväll skickkade jag in allt till en annan kurs. På måndag drar allvaret igång med heltidsstudier.
Blir antagligen inte bikini- och poolhäng men går nog njuta ute ändå.
 
Kommentera 0 st

Kommentarer

Namn:


Mejl: (endast för mig)


URL/Bloggadress:


Kommentar: