GARDEROBSGRUBBEL & BYRÅBEKYMMER -

dags för nåt nytt

2020-08-23 | 22:23:50 | Egocentrerat&Vardagligt

 
Lite som det känns att ta sats för att våga doppa foten i vattnet,  för att känna av temperaturen, den där bävan för hur kallt det kommer vara men med pirret och hoppet att det ska vara varmt.. ja så känner jag just nu denna söndagskväll. En vecka somlite pasande nog började med värmebölja och högsommar men som avslutas med höstvibbar när jag nu står inför skolstart.
Imorgon börjar liksom ett nytt kapitel. Eller ska man säga nygammalt? För jag har ju pluggat förr. En hel del faktiskt.
Men så här på heltid och som huvudsyssla har jag inte gjort den 2006-2007. Och jag har aldrig läst ett helt program på högskola. Fast det börjar ju i och för sig nästa måndag. Imorgon börjar den ettåriga skrivarlinjen på folkhögskola och nästa måndag påbörjas de minst två åren på högskola som ska ge mig en, förhoppningsvis, examen som informationsarkitekt . Jag ska läsa allt på distans. Kan förhoppningsvis sköta företaget bredvid , då och då skriva frilanskrönikör . Men nu ska jag alltså plugga på heltid.
Självdisciplin deluxe.
Sätta mig in i zoom. Ha gruppmöten och projektarbeten online etc. Jag känner mig nervös, taggad, spänd, pirrig och totalt clueless. Men känns också skönt att jag ändå senaste året valde att plugga x antal kurser vid sidan av jobb så att jag ändå är inne i högskoletänket, akademiska skrivandet etc .
Så får vi se sen då när jag fyllt 40 om jag tar en kandidatexamen. Men men lets do this!
Kommentera 1 st

Kommentarer
Maria
2020-08-24 - 06:25:06

Det är spännande! Ska själv också byta bana helt och hållet.. är utbildad personalvetare sedan 10 år men alltid arbetat extra som undersköterska och nu tar jag steget till sjuksköterska som jag egentligen alltid velat. Hoppas att du kommer trivas med dina studier och gärna lite studietips när du kommit igång😀 Kram och tack för att du uppdaterat och skriver i bloggen.

Svar: Men åh vad härligt att du förverkligar drömmen och vågar!!
Stort lycka till , till dig och tack för att du kommenterar. Lovar komma med tips!
Garderobsgrubbel&Byråbekymmer


Namn:


Mejl: (endast för mig)


URL/Bloggadress:


Kommentar: