GARDEROBSGRUBBEL & BYRÅBEKYMMER -

Augusti - jag är dig tacksam!

2020-08-10 | 18:17:35 | Egocentrerat&Vardagligt

 
Augusti , i år slår du mig med häpnad och tar mitt sommartörstande hjärta med storm. Du förgyller min hud , du tillfredsställer mitt sinne. Du bringar värme , ja hetta och jag har satts i en tacksamhetsbrand . Jag hade inte vågat hoppas att du augusti skulle väga upp för den kylslagna juli och tillåta de lataste av dagar och kvällar av magi. Luft som darrar och med doft av plommonsötma och nyutslagen kaprifol tillåts jag drömma om fortsatt sol...
 
Ja alltså vilken lycka att värmen kom med besked innan helgen och det blev många långa timmar vid poolen fredag, lördag och söndag och flera nyanser brunare hud! Och att värmen ser ut att stanna minst en vecka till! Underbart!
 
 
Idag var det dock lite molningare några timmar, men ändå jätteskön temperatur. Så blev långpromenad med mamma på morgonen och sen, jädrar röjde vi här i trädgården. Jag klippte gräset medan mamma tog hand om ogräs och tistlar. Vi fyllde säckar och sen kom en Allservicefirma och tog hand om allt avfall och röjde upp bakom allt trädgårdsavfall som samlats på hög bakom skjulet i flera år. Så tacksam att mamma hjälpte mig/oss och så himla skön känsla efteråt. Njuter av att titta på trädgården just nu.
 
Men nu ska resten av kvällen ägnas åt en hemtenta i min sommarkurs om Miljöhistoria.
 
Kommentera 0 st

Kommentarer

Namn:


Mejl: (endast för mig)


URL/Bloggadress:


Kommentar: