GARDEROBSGRUBBEL & BYRÅBEKYMMER -

Augusti - i år hade du mig at hello!

2020-08-19 | 17:30:03 | Egocentrerat&Vardagligt

 
Njutet. Det fullständiga och totala njutet. Augusti har fyllts av dagar som skänkt harmoni i hela mig. Jag har varit så innerligt tacksam för varje solig dag.
Och det har inte hänt så mycket mer i livet just nu än just detta totalt njut av denna fantastiska värme och lyxen att från tidig morgon till kvällen kunna ligga vid poolen och bara låta tankarna flöda fritt om allt och ingenting för att ibland hoppa i vattnet för en stunds svalka och låta kroppen flyta ikapp med de planlösa tankarna. Att i kvällningen som fortfarande är behagligt varm läsa ut ännu en bok medan gräshopporna spelar sina behagliga melodier i den ännu lummiga grönskan runtom mig , ja det är ett fullkomligt fantastiskt gott nog liv för mig. Faktiskt ganska så fulländat.
 
 
 
Och vem behöver ens åka någonstans när en kan ha det så här gott hemma?
Det är den totala lyxen att faktiskt  bara ha fått vara hemma just nu när augusti levererat bästa sommarvädret dag efter dag.
Men ok. Jag har inte BARA solat. Jag har gjort lite nytta också medan jag legat där och päst och plaskat.
Jag har ju läst en högskolesommarkurs i miljöhistoria/miljöekonomi under fem veckorsom  jag anmälde mig till när jag varken visste nåt om jobb eller utbildning. Så har pluggat och skickade in en hemtenta i fredags som var ganska mastig. Och denna vecka så slutför jag den kurs i modeillustration som jag läste i våras men som luften gick ut mig litegranna med allt som hände med jobb, uppsägning, två rån på jobbet, sjukdomar etc..
 
Och den 24:e, altså nu på måndag,  sätter en av de två heltidsutbildningar jag kommit in på igång och måndagen efter det sätter den andra igång och jag är så pepp! Så det blev en och en halv månads arbetslöshet samtidigt som jag ändå hållt igång för skojs skull ändå.. för nån a-kassa har jag fortfarande inte sett röken av.
Men som sagt - lyx lyx lyx att få vara hemma just nu.. och väldigt billigt dessutom .
 
 
 
Kommentera 0 st

Kommentarer

Namn:


Mejl: (endast för mig)


URL/Bloggadress:


Kommentar: