GARDEROBSGRUBBEL & BYRÅBEKYMMER -

Skön långhelg med oväntad stjärnglans

2019-02-10 | 17:34:40 | Egocentrerat&Vardagligt

(null)

Ledig fredag lördag och söndag hör inte till vanligheterna och dessutom inga planer överhuvudtaget dessa tre dagar. Inga krav inga måsten.

Fredagen började med en långpromenad med mamma och sedan tog jag och sambon varsin våning och varsin toalett och städade.
Belöning i form av jordgubbscheesecake.

Bokläsning, vin och snacks innan jag kockade ihop en krämig kycklingpasta. På Spåret och lite diverse serietittande.
(null)

Lördagen började som fredagen med en långpromenad med moderskapet. Vi gick och tittade på köksutställning då jag drömmer om utbyggnation och där och då fick jag smsrapport från Karin att hon i sin tur fått rapport om att Fredrik Wikingsson skulle befinna sig på stans fik. Jajamänsan djungeltrumman skallade . Karin skälv befann sig på gymmet.
Mamma hade redan tänkt att vi skulle gå och fika så vi traskade dit och mycket riktigt , när jag står och beställer min cappuccino står den väldigt långe Fredrik där och tja så ocool är jag inte att jag inte kunde låta bli att smyga upp telefonen.
Jag hann uppfatta att han var på genomresa och skulle hinna med bolaget innan han satte sig i bilen igen och så ställde han upp på en selfie med personalen .
(null)

Efter cappuccinon blev det ett bokköp innan jag traskade hem, gjorde en omelette i min omelettemaker ( gud jag älskar den) målade i nån  timme, hällde upp glas vin och läste halva boken.
Vegoburgare, godis och mer serietittande med sambon.
(null)


Denna söndag har bjudit på en lattepromenad i slask med Karin, köpte hem lite frukt och bär. Tecknat och läst och snart blir det en carbonara. 
(null)

Kommentera 0 st

Kommentarer

Namn:


Mejl: (endast för mig)


URL/Bloggadress:


Kommentar: