GARDEROBSGRUBBEL & BYRÅBEKYMMER -

fredagsfeelingen är på topp!

2018-10-26 | 19:11:42 | Egocentrerat&Vardagligt

 
 
Nä men om jag skulle ta och göra ett försök (igen) att damma av den här gamla bloggen *host host*.
Senaste inlägget jag skrev handlade visst om riksdagsvalet och oron inför det och det är nästan två månader sedan nu. Och tja med facit i hand är ju läget kring just den biten minst lika oroligt ännu eftersom det där med en ny regering bara hänger i luften. Vet inte hur många gånger om dagen jag uppdaterar nyhetssajter för att se om det blivit någon lösning.
Nåväl.
 
Nu är det helg. Det är fredagskväll och jag har ledig helg på G. Igår stämplade jag ut på jobbet efter 7 dagar på raken med 9-10timmarspass. Idag har jag haft två plåtningar, tappra familjer -gravida, små bebisar, små barn som trotsade den råkalla kylan som bara kommit denna vecka som en liten käftsmäll efter förra veckans otroliga brittsommar då jag gick i shorts.
Men plåtningarna gick bra och efteråt kom jag ut på en härlig löprunda. Trodde inte benen skulle orka efter alla långa jobbpass men kändes som jag flög fram och medan snoret rann och kylan bet i kinderna och smått iskallt regn började väta ner mig infann sig den totala löparglädjen.
 
Och nu sitter jag här i soffan bland tända ljus här och var, invirad i sambons stora badrock, efter en varm dusch , sippar på ett glas vin och skall strax inmundiga diverse plockmatsdelikatesser.
 
Hejhej Fredagskväll!
 
Kommentera 1 st

Kommentarer
Anonym
2018-10-27 - 17:31:09

Finns denna bild att köpa ?

Svar: Hej ! Absolut, har några på lager i storlek A3 :)
Garderobsgrubbel&Byråbekymmer


Namn:


Mejl: (endast för mig)


URL/Bloggadress:


Kommentar: