GARDEROBSGRUBBEL & BYRÅBEKYMMER -

hej du underbara maj!

2018-05-03 | 10:21:15 | Egocentrerat&Vardagligt

 
 
 
Äntligen!!
Äntligen är underbara bästa sköna MAJ här!
Den finaste och i min mening den ljuvligaste av månader. Den när all grönska kommer och exploderar. Den när hela sommaren fortfarande ligger framför en. Den när det brukar vara de första varma mornarna när man kan gå till jobbet i sandaler och utan jacka. Den med de första härliga långa, ljumma, ljusa kvällarna. Den när alla dofterna kommer..syrén, 
 
Och månaden inleds med den rödaste av röda dagar - 1:a maj!
I år åkte jag och mamma upp till Stockholm. Jag har inte firat Första maj där sedan jag bodde i hufvudstaden och det är 17 år sedan nu. En helt annan typ av folkfest, engagemang och anda än här i Tidaholm om än att det är eldsjälar som tågar här också.
 
Vi gick till Kungsträdgården och bland Körsbärsblommor och röda fanor sprack himlen upp i ett ljuvligt solsken just som Jonas Sjöstedt gick på scen och höll ett mycket bra tal. Jag hoppas hoppas så nu på att det blir en fortsatt röd regering i höst med än mer inflytande och plats för Vänsterpartiet.
 
Och mitt i denna politiska eufori kan det uppstå så härliga möten.
Där satt jag och mamma och drack varsitt glas rosé. Jag, egenföreatagren med min snordyra Vuittonväska, mamma - fabriksarbetaren och fackkämpen som var den första kvinnan att komma med i Swedish Match styrelse bland massa kostymmän och vi fick sällskap en stund av en manlig lärare från Värmdö som bodde i kollektiv och där enades vi i våra gemensamma politiska åsikter och hade bra samtal. Underbart!
 
Efter tal och tåg så strosade vi vidare genom älskade Stockholm, lite shopping, glass, restaurang innan vi gottade ner oss i hotellsängen och körde härliga hudvårdsrutiner.
Älsk på det!
 
 
Kommentera 1 st

Kommentarer
Angelica Wåhlin
2018-05-03 - 18:26:16

ÅH, hoppas på att kunna åka till Kungsträdgården i helgen :D

Svar: hoppas du kom dit! <3
Garderobsgrubbel&Byråbekymmer


Namn:


Mejl: (endast för mig)


URL/Bloggadress:


Kommentar: